Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bylo by fajn, kdyby všichni nespokojení občané poslali Burešovi v jeden den také dopis. Ne že by to někdy někdo četl (tak jako v případě Burešovic dopisu), ale byla by to taková pěkná tečka za jeho zlodějskou epochou...

0 0
možnosti

Michálek říkáte ?

To je ten, co nám v TV tvrdil, že už T.G. Masaryk říkal, abysme nevěřili všemu, co se píše na internetu ?

https://www.youtube.com/watch?v=fyvBUPrc2YE

Jeho starosti bych chtěl mít, vědomosti ne.

;-D

0 0
možnosti
Foto

Poněkud ubohý pokus odvést pozornost někam jinam, ačkoliv podstatou blogu je osobní dopis premiéra (v něm totiž oslovuje občany jako předseda vlády, nikoliv předseda hnutí).

Zkuste to příště trochu "sofistikovaněji"....

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš blog, za mě určitě karma R^.

Nenechte se otrávit názorovými oponenty, většinou jsou to lidé, kteří nikdy žádný blog nenapsali.

Jejich mantrou je poukazováním na historii typu, co udělal Kalousek před 15 lety....:-) Nebo jeden "úžasně přemýšlivý" diskutující zase pobaví obsáhlou "analýzou" ankety, které se zúčastnilo cca 9.700 lidí. Tento web (kurzy.cz) logicky navštěvují také obyčejní lidé, kteří třeba chtějí vědět směnné kurzy v době dovolených. Tvrdit demagogicky, že hlasovali pouze ekonomové, je tak zase jeden z typických diskuzních faulů.

Hezký den všem

1 1
možnosti

Voliči ANO podle blogerky nepoužívají rozum a stačí jim jen kobliha a to proto, že nevěří na pohádky ČT a "demokratické" opozice o strašlivém Babišovi. A dáma, která si nechala propagandou nakukat do hlavičky nenávist k Babišovi a volí nejspíš Piráty nebo TOP, má pocit a dojem, že ona rozum používá.:-)

Jsem předevčírem zabrouzdal na WEB kurzy.cz, což je WEB pro investory do akcií, komodit, pro ekonomy........., tedy lidí s racionálním rozumem, kteří určitě rozum používají, tam je anketa "Koho byste aktuálně volili do parlamentu" které se zúčastnilo cca 10 tisíc hlasujících, ANO tam má 30%, Piráti +STAN16%, SPOLU 18%, SPD 10%.........

Řekl bych s jistotou, že hérečky, pěvci, absolventky genderových studií, a dalších desítek podobných oborů, zkráceně bych to definoval na humanitně zaměřené občany, ANO volí velmi málo, tihle "vzdělanci" v naprosté většině volí Piráty nebo TOP, a to jsou lidé kteří jsou racionálním rozumem a kritickým myšlením obdaření opravdu velmi poskrovnu, tihle lidé mají především převeliké emoce, ale mají pocit a dojem stejný jako autorka, myslí si, že to je rozum a že oni jsou úžasně přemýšliví, viz třeba "chytrá" Aňa G. ;-D

https://www.kurzy.cz/zpravy/570910-slovensko-schvalilo-statni-rozpocet-na-rok-2021/

2 1
možnosti

;-(nikoliv "a to jsou lidé" ale správně "a jsou to lidé"

0 0
možnosti

M20i38l48a59n 77K58e55s38l

10. 7. 2021 23:20

Máte důvodné podezření,že stát ten dopis zaplatí.ANO nějaké prachy bude mít a premiér asi také.Nyní to zaplatí i kdyby jim na chleba nezbylo.Když to stát platit nebude, omluvíte se?Vám i dalším lidem se Babiš nezamlová ,já i mnoho ostatních jsou s ním spokojeni.Jen servírujte další důvodná podezřření ANO to pomůže.

0 1
možnosti
Foto

Viz má druhá odpověď panu Tesaříkovi.

0 0
možnosti
Foto

Naštěstí je v Česku ještě hodně lidí, kteří si pamatují propojení politického pimprlového divadla se zákulisními loutkovodiči, rozkrádání státní kasy a rozbujelého úplatkářství. To se vstupem ANO na scénu skončilo. Miliardáře Babiše nikdo nepodplatí, protože kdyby na něj kdokoli vyrukoval s úplatkem ve výši pár desítek milionů, tak se mu vysměje. Proto ANO znovu vyhraje volby a jak je zřejmé, řada blogerů z toho začíná být nervózní.

4 6
možnosti
Foto

Ano, Babiše nikdo podplácet nemusí, on si peníze ze státního bere sám.

4 3
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 1
možnosti

R^

Andrej Babiš je vrchol komunistické korupce a protekce. Absolutně nechápu, kdo ho může volit! Přesto je tu dost lidí, kteří věří tomu, že jeho vítězství nás nemine! Nepatříme mezi pronárody, kterými pohrdá i židovský starý zákon?

:-)

7 2
možnosti

Můžete upřesnit, kde konkrétně Babiš někoho korumpoval, nebo to je jen váš pocit a dojem.

Pokud vím, tak Babiš loboval jen a jen v mezích zákona, tedy dával politický stranám atd. nějaké ty legální dary, Babišovi firmy pokud vím nikdy nefigurovali ve zmanipulovaných zakázkách, Babiš nikdy nepřevedl svoje firmy do daňových rájů, jako to udělal např. majitel serveru Seznam, který chce dnes Babišovi o morálce kázat a sám Seznam převedl na Kypr, Babiš není zloděj který zprivatizované firmy vytunelovat, nechal zbankrotovat a neodjel lup utrácet do zahraničí jako Kožený, Bakala...........ale vybudoval z toho naši třetí nejvýznamnější firmu, největšího našeho zemědělce, největšího výrobce potravin, významného výrobce chemie největšího zaměstnavatele, Babiše lze srovnávat je a jen s Baťou. :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik