Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste naprosto pomýlená !!!

Váš syn, či neteř jsou legálními migranty v nové zemi, kteří měli sebou veškeré doklady a přišli do Norska pracovat.

Problém je s tím, že EU povolila v Evropě usazování nelegálních migrantů, kteří mají zájem pouze o sociální dávky.

Už chápete ten diametrální rozdíl, nebo vám to mám ještě nějak názorněji rozepsat ?

:-P:-P:-P

8 0
možnosti
Foto

Když povolili i Vás...;-D

4 5
možnosti

Migrace je absolutně neřízená a spontánní a vybírat si dle vašeho doporučení pouze vzdělané lidi ...jak to prosím pěkně chcete dosáhnout? Pokud to víte, je třeba to předat EU, aby se dle toho řídila.

Nemáte pravdu, doporučuji navštívit no – go zony ve Francii, tam žijí právě nelegální migranti, povětšinou muslimové a pouze po právu Šarija.

A Skandinávie, Norsko není zasaženo, trpí zejména Švédsko a Dánsko a to díky své empatii k migrantům.

V roce 2019 žilo v Dánsku zhruba 500 000 imigrantů a jejich potomků. S tím spojené náklady dánského státu činily podle dánského ministerstva financí 33 miliard dánských korun ročně (4,4 miliardy eur). Odhaduje se, že v roce 2060 bude v Dánsku podle Dánského statistického úřadu (Danmark’s Statistik) žít téměř 900 000 imigrantů a jejich potomků. Dánsko má v současné době cca 6 mil. Obyvatel. Pokud se imigranti neintegrují ani v příští generaci, tak Dánsko bude mít významný společenský problém, jehož řešení je v nedohlednu.

Na konci roku 2017 již v Dánsku bylo zhruba 170 mešit, z toho bylo 30 mešit tureckých. V roce 2006 bylo v celém Dánsku 115 mešit.

A jeden dobrý citát k věci :„Ten kdo neví je ignorant, ale ten kdo ví a nic nedělá, je kriminálník.“ Berthold Brecht..

12 0
možnosti
Foto

A máte také spočítáno, kolik bylo u nás před r. 90 Rudých koutků? ;-D

2 0
možnosti

Chudáci důchodci, sotva lezou (pod mými okny, ale i v Lídlu se plouží za metráky zboží ve svých vozících směřujících namáhavě do autíček všech značek a pak odjedou do svých bytečků a domečků), chudáci migranti, topí se v mořích lezou před ploty, nechávají se pašovat v mrazákách. Ale to je jen část příběhu. Populismus je styl vládnutí ne ideologie. Každý bystrozraký politik nabídne prostě voličům to, co vidí, že potřebují. Ti, co žijí z 40 000 měsíčně a více, mají své byty a další nemovitosti, samozřejmě se mohou tvářit povzneseně i nějakého toho migranta, migrantku přehlédnou. Jsou to taky jen lidi....Ale (bude hůře), jsme zadlužení čím dál víc. Zbrojit se bude čím dál víc...naštěstí vymíráme, takže byty budou, zdroje jsou (pokud to neskoupí dřív Rusové, Ukrajinci, Vietnamci aj.

0 0
možnosti

Byty budou, ale jen pro někoho. Dokonce tady jedna neziskovka zajišťuje pronájmy pro Romy, kteří nepracují, ale ti, kteří makají - ti rozumný pronájem neseženou.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti

J63a57n 42R53á82ž

15. 6. 2021 15:02

Bezpečnost a to vnitřní nikoliv zahraniční je to, co nejvíc občany zajímá. Po tom, co se šíčí za informace o tom, co se děje ve Švédsku, Francii, či Dánsku, kdy občané pozorují, jak se chování migrantů naprosto vymyká vládám z rukou, že už i velice zdrženliví ministři švédské vlády museli přiznat, že roset počet migrantských ghett, nad kterými nemá státní moc žádnou kontrolu, když dánská vláda musel přitvrdit azylovou poli do míry, kterou by se ze strachu před bruselskými sankcemi aplikovat neodvážila žádná středoevropská vláda, když francouzský prezident je díky nezvládnuté integrační politice pod obrovským tlakem a bouří se mu nejenom armáda, ale i policie, tak akcent na zajištění bezpečnosti občanů není populismem, ale reflektováním reality dnešní Evropy.

11 0
možnosti

Ani pekelník Babiš neříká - ani jednoho migranta. Tak hloupý není. Jen uvádí - ČR by měla v tomto výlučně rozhodovat - kdo, kolik. Ne EU, kvóty, trestní platby za nepřijaté či peněžní pobídky při přijímání. Nejsem naivní - Češi a Češky (co touží jen po cizincích) mizí z různých důvodů v cizině, porodnost mizerná, řada povolání nám nevoní. Je to složité ale rozhodovat by měl národní stát.

5 0
možnosti

Tak to ale v současnosti u nás funguje a rozdíl od Západu, to funguje !

:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS