Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V tom zase tolik nemáte pravdu, nebo není to tak dlouho, co premiér ČR pan Babiš přestoupil před pány poslance s dvěma papíry. Jeden A4, kde měl napsané v bodech všechny změny a požadavky a žádá všechny pány poslance aby tyto všechny jednotlivé body schválili a pokud tak učiní, tak se lidé v České republice budou mít dobře. Jeden s poslanců vznesl na p. Babiš dotaz, co má na tom menším papíře a p. Babiš odpověděl, že seznam těch lidí.

0 0
možnosti

Řekl bych, ze naše celé politické spektrum nad sebou ztratilo vládu. Vláda sama se už dávno zkompromitovala, demoblok permanentně předvádí nechutný boj o koryta a moc, přičemž žádná pozitiva (stejně tak jako vláda), natož pak konkrétní pozitivní kroky nepředvedl.

1 2
možnosti

Vidím, že i na vás platí, že 100x pronesená lež se stane pravdou. Ten chlév o kterém hovoříte je ve sněmovních lavicích opozice a v senátu. Je také součástí novinářského stavu, který udělá cokoliv pro vlastní slávu a pro peníze.

2 0
možnosti

Ano, tím chlévem je celá Poslanecká sněmovna včetně Senátu.

2 0
možnosti
Foto

R^Jediné možné řešení je detox. Předávkování mocí každý neunese. Vzniklé závislosti a další dávky zatemňují mysl, sebedůvěra stoupá, soudnost ochabuje, pocity bezpečí jsou stále šalebnější. Jen setřást z hrušky a odříznout od fetu. :-)

1 1
možnosti

Vážená paní Vlachová, nejsem rozhodně tak informovaný jako Vy a už vůbec nejsem nikým angažovaný. Podle mého názoru to estrádní vystoupení ve sněmovně mělo pouze dva drobné cíle. Pomstu za nezvolení ovládané loutky Petříčka a nezvolení rady ČT.

5 5
možnosti
Foto

:-)Informovaných je nás, jak se zdá, stále méně. Tomášovi Petříčkovi upřímně přeji, že "je už v Mexiku" a neblamuje se zbytečně a nešpiní.

1 1
možnosti

Řečeno parafrází Wericha - každý český politik se sám jednou historicky znemožní. Stačí dát prostor jeho vlastní politické fantazii.

4 0
možnosti

Dobře napsáno R^ Jen bych dodal, že nemalou zásluhu na tomto tristním stavu má i prezident Zeman svými neomalenými zásahy do složení vlády, přičemž jeho hlavní motivací jsou osobní averze a poklonkování Rusku a Číně. Měli by jít od válu všichni.

2 5
možnosti

To je naprosto přesné hodnocení této vlády. Vládní představitelé, jejich pomocníci a přívrženci se zahnali do kouta, kde jejich morální i společenský kredit končí. Oni o konci vědí, ti chytřejší a mediálně méně profláknutí již opouští loď, ti kteří nechtějí a nemohou utéct, tak kolem sebe kopou v poslední křeči.

7 3
možnosti

No já nevím jak jste na to přišel, ale kope kolem sebe pouze tkzv. demokratická opozice, která naprosto bojkotuje přijímání zákonů ve sněmovně a místo toho se neustále pokouší o nejrůznější obstrukce !!!

I když musím připustit, že mezi socany od roku 2010 probíhá neustále vnitrostranický boj, který každého půl roku graduje a nyní jsme opět ve fázi Pocheho kulminace.

;-D;-D;-D

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS