Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autorko, netrpělivě čekám, kdy oceníte vládu za vyhazov Ruských diplomatů.

0 0
možnosti
VV

Ano pisi zde sve komunisticke zvasty a pritom prohlasuji ze nejsou a nikdy komunisty nebyli.

Jen se podivejte do diskusi kolik jich tu je.

0 0
možnosti
MV

komuniste takovi byli vzdycky a stejni budou stale

5 0
možnosti
AN

A36l25e82š 51N69o91v17á18k

22. 4. 2021 11:28

"V současnosti většinu naší populace tvoří střední třída..."

...

to je dost odvážné tvrzení. Podle jedné definice patří do střední třídy ten, kdo při výpadku příjmů dokáže z vlastních zdrojů přežít aspoň tři měsíce...

Opravdu to většina naší populace zvládne?

1 0
možnosti
Foto

Ta část populace, Vám podobná, skutečně ne.

2 1
možnosti

Dobře napsáno R^R^ To se rudým nokům líbit nebude.:-)

3 0
možnosti
MB

Už jsem psal na jiném blogu. Podporu KSČm Kremlu bych chápal - pokud by V. Putin budoval socialismus. To by jistou logiku mělo. Dnešní Rusko má rozměry archa Byzancie. Olepšené dobovostí - Kapitalismem, pro vybrané jedince.

Národní bohatství je v rukou Oligarchů. Ti si baží. Lid to v příjmech, zdravotní péči ap., nepociťuje. Čísla hovoří sama - země vymírá. Drží se tradic, přepadá. Na skutečnou válku nemá, jako každá Rozvojová země. Shrnuto Co je, na té zemi vlastně obdivováno ? Rozumím nostalgii, bývalému mládí nadšenců. Bude to ovšem k % stačit ? Co říkáte Filipe Filipoviči, Falmre - Falmeroviči ? Nebudete to mít historicky - Ve volbách, už, tak nějak, po iči? Vlastizrada, k Macoše docela dobrá, dráha ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

I54v47o 68C23i87l55i31c52h

22. 4. 2021 10:00

Souhlasím s Vámi R^

3 0
možnosti
Foto

Komunisté byli za socialismu především strašně hloupí. Být chytří, věděli by, že jejich vláda jednou musí skončit a tak by bez skrupulí zadlužili ČSR/ČSSR za těch čtyřicet let minimálně současnou dynamikou a do kapitalismu bychom tak vstoupili se 4 bilionovým státním dluhem.

0 3
možnosti
Foto

Pane |B|icero , jako rudému noku musím sdělit, že v roce 1988 v Tribuně lidu vyšel tiskem záznam stranického školení při kterém soudruh Bartošík z Úřadu vlády České socialistické republiky projev, ve kterém uvedl, že v ČSSR žije 20% obyvatel pod životním minimem. Na obnovu strojírenství chybí 700 miliard korun. Žijeme na dluh dalších generací. Miroslav Petráň, z Úřad vlády České socialistické republiky na uvedeném stranickém školení pronesl. „ Je kritická čistota vod, ovzduší a půdy. Je poškozeno 27% lesů, za dva roky (1990) by to mohlo být 47% plochy lesů. Snižuje se úrodnost půdy, nízké pH (kyselost), velká eroze a fyzikální změny. Voda obsahuje mnoho NO2, NO3, reziduí a je znečištěna fekáliemi ze sídlišť. Vltava pod Prahou má 4. stupeň, to je úroveň běžné stoky.Vrátit stav životního prostředí na úroveň 50. let by stálo 110 miliard korun. Zastavit zhoršování by stálo 55 miliard, ale do konce pětiletého plánu bylo proinvestováno jen 17 miliard.Nárůst spotřeby vody na obyvatele, ze 170 lt na 400 lt. (včetně průmyslu). Také se ohromné množství vody ztrácí v rozvodech, v Praze je to 30% vody. Pouze 1% vody lze používat pro kojence. Nelze zatím čistit stopy těžkých kovů.

8 0
možnosti
JK

Je to přesné. Jen se obávám, že Putin nabyl přesvědčení, že nás pandavirus oslabil a že nebudeme schopni reagovat na jeho agresi na Ukrajinu. Zásahy na dezinformátory, agenty a jejich spolupracovníky v USA a Evropě a pevná diplomacie ho prozatím zarazila. Diktátor si váhání a vyjednávání vykládá jako slabost, které musí využít. Jsem rád, že jsme významnou součástí té brzdy proti válce, nesmíme polevit, spojenci nás podpoří a my podpoříme je.

Putin je v presu, obrovské vnitřní problémy vytahuje na světlo svým návratem Navalnyj. Ke skutečně masovým protestům chybí jen ta jiskra, záminka, chyba totalitního režimu, která to zapálí. Totalitní režim tu chybu dříve či později udělá, rozhoduje totiž jeden člověk a člověk je omylný, každý, bez výjimky.

Putinovi nezbývá, než přesunout pozornost na vnějšího nepřítele, zatím stačí chrastit zbraněmi na hranicích, ale jak dlouho to vydrží, koncentrace ohromného počtu vojáků a techniky stojí balík. Čím déle tam budou okounět, tím to bude dražší, jen musíme doufat, že zastavení obchodu s USA a Evropou by bylo pro Putina ještě horší, oligarchové mají také omezenou trpělivost.

Že dokážeme být razantní, ukazujeme právě nyní.

4 1
možnosti
JK

Pryč s takovou verbeží. Komunisti, SPD, všechno stejné. Proruští ,,vlastenci", co by tu nejraději vítali ruské tanky. A ani Trikolóra nemá čisté svědomí. Pro Vás velká karma.R^

8 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik