Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Kdo Volného a Bojka přitáhnul do sněmovny. TOMIO OKAMURA!

Je smutné, že česká lůza má ráda lháře, zloděje a je rektofilní mocným!

Tragické je, že Miloš Zeman předvolební koalice neuznává a že chce dál jmenovat premiérem Andreje Babiše. Že je to protiústavní? V tom Miloš už umí chodit!

!!

3 0
možnosti
PC

Kdo jiné nazývá lůzou, je sám tou největší lůzou, chamradí a naprostým lidským odpadem, p. Šimku!!!Jednoznačně to potvrzuje i historie.

1 2
možnosti
PC

Nebudu se tu zabývat osobou p. Volného. Vyjádřím se jen k tomu, co jsem včera viděl (zřejmě na rozdíl od vás) v PS.

Pan Volný byl dopoledne panem Ferim hrubě slovně napaden slovy "jste sobecký idiot", a to jenom proto, že odmítl vystupovat v roušce. K fyzické potyčce ale došlo až večer, kdy mu poslanec Hanzl vypnul mikrofon, ačkoli Volný mluvil slušně. Poté ho vyzval ke svému mikrofonu a tam mu opět bránil v projevu.

Pane Volného nato fyzicky napadli poslanci ČSSD, on se jen bránil.

Sdělovací prostředky celou situaci zkreslily a jako jediného vytržníka označili Volného. Incident však NEZAČAL p. Volný! Vy jen kopírujete mediální nesmysly, "zprávy", které dlouhodobě překrucují realitu, vytrhávají věci z kontextu a vybírají si jen to, co má být šířeno a propagováno.

Korunu tomu všemu dal krátce po celém extempore jeden z poslanců, který prohlásil, že p. Volný je svou agresivitou a sobectvím typickým představitelem lidí, kteří nesouhlasí s vládními restrikcemi. Tedy na plnou hubu sprostě urazil všechny slušné lidí s jiným než požadovaným názorem a propagandou. A to jsme jako kde? To je ta slušnost, kterou se všichni zaštiťují nejen poslanci, ale i média a mnozí lidé, kteří se projevují podobně?8-o Vy děláte totéž - prezentujete tu lži, které jste kdesi slyšela, aniž byste se přesvědčila o tom, jak to ve skutečnosti bylo. A dělají to tak všichni lidé, kterým stačí zprávy v televizi nebo na Novinkách.

Je zjevné, že se tak nezadržitelně vracíme do období 50. let 20. století se všemi dalšími důsledky, které nás bohužel čekají, ale málokdo je ochoten si to zatím vůbec připustit.

1 5
možnosti
PC

* opr. "... Sdělovaci prostředky....... a jako jediného vytržníka označilY..."

0 0
možnosti
Foto

A také bych doporučoval stejný přístup ke všem poslancům. Co si mezi sebou na mikrofon říkali kdysi pan Kalousek a pan Babiš bylo horší, než co vypustil pan Volný. Těm ovšem nikdo mikrofon nevypínal. :-/

2 1
možnosti
BM

Bylo to zajímavější a zábavnější.

0 0
možnosti
AL

Musíme si uvědomit, že tohoto pána jsme si tam sami zvolili ve svobodných volbách jako toho nejlepšého z nejlepších. A je třeba si neustále připomínat, co říkal už Masaryk: „Nesprávné je dělat rozdíl mezi mravností velkou a malou, přesvědčení, že politik se v zájmu státu nemusí a nemá ohlížet na mravní zákony. Člověk, který lže a podvádí v životě soukromém, často lže a podvádí také v životě politickém a naopak. Nevěřme korupčníkům slibujícím zatočit s korupcí. Jen člověk slušný bude slušný vždy a ve všem. Bez všeobecného uznání mravních základů nelze spravovat žádný stát."

Vždy budu mít větší důvěru v morálně nezkaženého politika, byť nezkušeného či nedokonalého, než v politika, který má jen dobrý marketing nebo který se chce zalíbit tím, že je lidový a zdánlivě dokonalý, a přitom je mravně pokřivený a omezený. Nemá totiž smysl volit oligarchy nebo politické nástroje mocných miliardářů; těm koneckonců jde většinou stejně jen v prvé řadě o sebe a svůj byznys.

3 0
možnosti

Připomínám: Volného a Bojka propasíroval do sněmovny Tomio Okamura! !!

0 0
možnosti
BM

A také bych doporučoval povinné studium ústavy ČR. Aby neplácali hlouposti jak v parlamentu, tak v Tv, i jinde. Příkladů je mnoho. Je ale zajímavé že ji neznají ani někteří právníci u kterých by znalost ústavy měla být samozřejmost.

1 0
možnosti
Foto

A v Ústavě ČR si prostudovat LZPS. Ta zaručuje všestranné svobody, mezi které patří i dát najevo své názory. Bohužel ač se všude oháníme nabytými svobodami, tak tohle právo se upírá a je smutné, že i na půdě Sněmovny ČR se vypne mikrofon, má-li posloužit ke zveřejnění nevítaných názorů. Platí to i pro Facebook, Twitter, kde umlčeli dokonce prezidenta USA, ale příklady najdeme i v Česku a nemusíme chodit daleko.

2 3
možnosti
VF

Dobrý den. Paňáci, kteří se dostávají do volených pozic na všech úrovních jsou v drtivé většině poskokové a satrapové zájmových klanů (bez ohledu na partajní příslušnost) a většinou se mají takzvaně všichni "stejně rádi". Podle toho to také vypadá. V současném elektronickém virtuálním kotli se jenom v plné nahotě přibližují a ukazují veškeré dříve skrývané agresivní choutky a postoje. Z toho ale nelze vyvozovat závěry, že by v dřívějších dobách byli k sobě členové takových skupin a spolků ohleduplnější, šetrnější a takzvaně slušnější. Atavizmy soutěživosti a agresivity v lidských smečkách nenapraví žádné pomyslné právní mantinely. Pro v zákulisí vládnoucí plutokracii jsou takové zjevné excesy jen hříčkou pro pobavení plebsu.

1 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Nemáte trochu velké nároky na naše politiky? Ostatně, slušné a chytré lidi by asi nikdo nevolil.

1 1
možnosti

Naopak! Já jiné než moudré a slušné politiky nevolím! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik