Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě horší je to s nestvůrou.;-D

1 0
možnosti

R^

Žena je úrodné pole toužící po rozsévači. A muž milující se s ženou, jsou dokonalým obrazem Boží tvůrčí lásky.

Člověk, který pohrdá Božími dary erotiky a sexu, a který staví nad to svoji askezi a dresuru, těžko se může potkat s Bohem.

Vždy jsme považovali hysterické ženy za ženy povrchní, jednoduché, ale neplatí to vždy. Potkal jsem ženu, která žila erotikou a sexem a byla poněkud více emocionální, ale byla chytrá a bohatá. A žila s klukem o třicet let mladším. On byl primitivní gigolo, ale ona zdaleka nebyla primitivní! Hysterická? To ano. Ale když té hysterie není moc, tak to život zpestří. Zvláště, když ta žena není moje vlastní! To je lépe si vybrat podle knihy Přisloví.

:-)

0 0
možnosti

Ono by bylo asi výstižnější a komplexnější napsat blog Žije-li ČLOVĚK se stvůrou. Takto to vypadá, jako by stvůrami byly jen ženy.

Paní autorka má bohužel ve zvyku pokaždé psát o tématech viděných jen jednou optikou.

2 1
možnosti
Foto

J22i56r10i 56C92i58z

28. 11. 2020 11:24

:-)Velmi pekne napsano. Jako veteran jen uvedu zkusenost z vlastniho zivota, protoze dva se dva poznaji podle me teprve v dobe spolecneho zivota. Jsou spolu kazdy den, vidi se treba po ranu neupraveni, jak resi mensi krize atd. A pak celkem rychle poznaji, zda udelali chybny krok ci nikoliv. Moje byvala manzelka po svatbe neustale narikala nad vsim, co zivot prinesl. Na druhe strane dcera se nam povedla neuveritelne a jen jsem v dospelosti ji rekl, ze nic lepsiho se mi v zivote nepovedlo jak je ona. Ona mi zase odpovedela: "Tatko, vy jste se s mamkou vubec k sobe nehodili." No, zivot vnimam predevsim ve vysledku potomka, zda je opravdu dobre pripraven na svoji dospelost. S byvalou manzelkou se obcas potkame zcela bez hadek a vycitek. Nemam zapotrebi stale se s nekym hadat a bojovat, na to je zivot prilis kratky.

3 0
možnosti

Existují takoví i muži, prostě když se vám namotá do života sociopat je nejlépe vyvinout velkou rychlost běhu od ní...

Kdo to nezvládne pak je život děsem...

0 0
možnosti
Foto

J33o84s34e18f 87B95á39r24t11a

28. 11. 2020 10:59

Škoda, že se to nedá poznat předem.

1 1
možnosti
Foto

No to se nedá, protože to rozvíjí spolu se vztahem. V jednom vztahu může tatáž bytost naprosto klidnou vyrovnanou osobou, v jiném zase běsnící fúrií.

2 1
možnosti

Ta stvůra je popsána tak barvitě, jako byste měla vlastní zkušenost:-P

5 3
možnosti

Napadlo mě totéž...možná osobní zpověď.

2 4
možnosti

Je úsměvné, jak rozsáhle omíláte tisíce let známé téma o vztazích mezi lidmi. Jsou o tom ságy, pověsti i shakespearovská dramata. To není jen věcí žen. Mezi lidmi jsou schopní, méně schopní a jinak všelijak pokroucení a deviovaní jedinci, jejichž projevy v takzvaném párovém soužití jsou vždy problematické a konfliktní. Tak to vždy bylo, je a bude. Žádná armáda psychologů, psychiatrů ani jiných mentálních koučů a podobných parazitů na poradenství v životě to nezachrání ani nezmění. O bojích o dominanci v párovém vztahu byly už napsány tuny papíru - recept neexistuje, stejně tak, jako recept na život.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Cha cha, to je úžasné !! Velmi inspirující čtení, karma R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik