Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma za tu digitální demenci.

0 0
možnosti

Myslím, že máte v podstatě pravdu, ale naházel bych všechny podle data narození do jednoho pytle. Ale je pravda, že ta dnešní indoktrinace (a mnohdy i vedení spíše k nesamostatnosti) je za hranou nejen svou intenzitou, ale i tím, že se s ní začíná už v mateřské školce. Nepamatuji si, že bychom byli takto (nejen politicky) masírováni ani na ZŠ, ani na SŠ, ani na VŠ. Užívali jsme si přirozeně všech radostí i starostí, které s daným věkem bezprostředně souvisely, a většina z nás byla vedena k samostatnosti a přemýšlení vlastním rozumem.

Mluvím z vlastní zkušenosti, ale zároveň jsem se setkával s vrstevníky, kteří to tak měli stejně jako já. A samozřejmě se našly i výjimky...

0 0
možnosti
Foto

Není to na věku narození. Je to na osobních schopnostech každého jednitlivce, mnozí z nich jsou inteligentní a současnou poropagandou si vymýt mozek nenechají.

0 0
možnosti

I tehdy se zametala cestička. Stačilo mít někoho v KSČ, nebo známosti.

0 0
možnosti
Foto

Ty amíky bych do toho netahal. Čas AMERIC. SNŮ POMINUL I V AMERICE. BÝVALA JÍM VELKÁ RODINA, SCHOPNEJ TÁTA, KTERÝ JÍ DOKÁŽE ZAJISTITI, A MÁMA OPRAVDU JAKO MÁMA;-)

3 0
možnosti
Foto

Ačkoliv se běžně nad "starostmi" mileniálů usmvám často a války o tom, jaké pleny, jak dlouho kojit a která susička dostatečně antibaktriálně suší mne fakt udivují, teď cítím potřebu se jich velmi, velmi, velmi zastat.

Holky z generace, která jako první nepřebírala zkušenosti od svých rodičů ale od internetu (protože mládí vpřed) se poctivě vrátily do reality, sedly k šicím strojům a učily se za pochodu od těch matek (nejen svých) i jedna od druhé. Pečou chleba, buchty, rohlíky, učí se svíčkovou, dělají s dětmi úkoly, loutková divadla z krabic, k tomu se samy učí zvládat videokonference (být vidět, slyšet a nezabít děti, které jsou doma).

Ano, hůře nesou to, co všeichno se nesmí, neznají to (naštěstí). Vlastně jsem ráda - budou víc dbát o to, abychom neskončili omezením svobody.

Nejsou křehká. Když o něco jde, vrhají se "na to".

3 0
možnosti

Učí se vařit i svíčkovou bez mouky? Neboť bez mouky ta omáčka poctivá není.

0 0
možnosti

I44v79o 32M69u46s32i25l

5. 4. 2020 12:04

Paní Valachová , celkem s vašim článkem souhlasím, ale nepište, nebo neuvádějte

historické skutečnosti tak zkresleně , protože mladší generace by to pochopila, že včechnata vojska vyjela z Varšavy a polští politici to vše zorganizovali.

Viz. 4. odstavec : "Jako příklad mohu uvést srpnovou okupaci VARŠAVSKÝCH vojsk v roce 1968 ."

Vím, že to byla vojska "Varšavské smlouvy" - vojenský spolek pod vedením SSSR.

3 0
možnosti
Foto

V dnešním Víkendu je na toto téma článek. Dětem narozených na přelomu tisíciletí se říká vločky. Mimochodem, taky vás tady otravuje O2, že jste vyhrála IPhone a budete platit jen dopravní náklady? Mne neustále a je to pěkně otravné.

4 0
možnosti

Ó-dva ne, ale UPC. Styl je ale úplně stejný.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS