Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I50v74a61n42a 95L31a20n28c80e

11. 8. 2019 11:21

Jo, mazlickoveR^VR^

0 0
možnosti
Foto

Jestli mohu poradit, kocourka zabalte do deky a dejte ho jinému člověku z rodiny na klín, potom si ho už můžete ošetřovat jak chcete. Na podání pilulky je nejlépe koupit podavač. Má měkké čelisti, aby zvířátko neporanily. Kocourka chytnete za zátylek, jako když ho přenášela jeho maminka, tím mu nadzdvihnete přední nožičky a také se stane to, že povolí sevření čelistí a můžete mu tak podavač strčit do pusinky. Musí se zastrčit až ke krku a smáčknout. Kocourek ani nepozná, že jste mu nějakou pilulku dala, jenom se pak olízne. Na to stačí jeden člověk. Také jsme měli kočičku, která bývala na veterině velká bojovnice (bohužel v necelých 16 letech umřela na rakovinu), ale díky ní jsem zjistila, že mnoho veterinářů neumí kočku vyšetřit. S každým veterinářem vždy bojovala, potom jsme změnili veterinu a hned při první návštěvě si ji paní doktorka při vyšetření pěkně opřela na stole o svoje břicho či hruď a mohla si ji vyšetřovat jak chtěla, kočka byla krotká jak beránek.

4 0
možnosti

a trochu fouknout na čenich, to vyvolá polykací reflex...a jinou přenosku k veterináři,by to chtělo...proč ho stresujete vysypáváním? stačí mít tu s oddělávacím vrškem a je klid....

https://www.zoohit.cz/shop/kocky/doplnky_na_cesty/prepravky/663947

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,94
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik