Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Z vypraveni vim, ze muj deda a muj tata po tovarysske zkousce sli na zkusenou. Tenkrat to bylo do Vidne, Berlina a Parize.

Co tak tuhle tradici obnovit?

1 1
možnosti
Foto

v dnešní době...jste musela dost hledat, než jste ty nezaměstnané našla, že? Kolik jich je na stovku pracujících...3? 4?

0 0
možnosti
Foto

No občas někdo zapomene, že je zrovna doba prázdnin, dovolených a že se také hodně pracuje na směny a na turnusy, že všichni fakt nefárají od 6 do 14,30.

0 0
možnosti
JK

To je paušalizování. V článku není uveden zdr. stav těchto lidí a lokality kde žijí. někde prostě práce není dostatek.

0 0
možnosti
Foto

Onehdy tu proběhla zpráva, že se uvažuje zavést do základních škol technickou praxi. Včera bylo pozdě. Naštěstí my jsme měli tzv. Práce v dílně a posléze výrobní praxi. Nikdy jsem od spolužáků neslyšel, že by měli problémy se zaměstnáním. Jenže náš ročník 43 - 44 to už nevytrhne.

Zmíněná poflakující se dítka budou časem postavena před problém, kdo je nakrmí a ošatí, až se rodičové odebéřou na věčnost.

A pak konečně vznikne příslušná komise, která to bude řešit. Nejdříve ovšem bude muset najít vhodnou budovu (viz W + H).

R^

2 0
možnosti
JN

J12o66s27e43f 25N68i44k89l

5. 8. 2019 15:36

R^...škoda, že se před 30 lety nezačalo naše školství stavět na tom co bylo pozitivní...

1 1
možnosti
VV

Povidejte pane Ni co bylo tenkrat pozitivni. Opravdu by mne to zajimalo.

2 0
možnosti
LV

Dokonale vystiženo! Palec nahoru a karma.

4 0
možnosti
PK

Nedodala jste žádnou statistiku kolik těch mlaďochů v dnešní době téměř nulové nezaměstnanosti je. Ta zachytí ale jen lidi v systému. Žiju na pražském sídlišti a mám pocit, že těch poflakujících se mladých lidí je stále víc. Selhává rodina, škola je měkká, vojenská služba žádná. Jeden z důvodů proč nám chybí statisíce pracovníků a budeme dovážet 40 tisíc UK ročně.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik