Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Také to tak vnímám! Jde o vysoce ukázněnou demonstraci za ochranu svobody a demokracie. Naše dosud mlčící občanská společnost se konečně aktivizuje a zdvihá hlavu!

Všímejte si toho, kdo tuto občanskou společnost pomouvá a lže, že jde o lidi pokomunisticku nahnané, svezené, zaplacené. Jde o bývalé soudruhy a estébáky, současné komunisty, zemanovce, babišovce a klausovce. Jde o staré struktury z minulé éry jakoby zapomenuté v politice sloužící všemu možnému jen ne naší zemi! Proto je dobře, že konečně po třiceti letech se občanská společnost probouzí pod vizí Václava Havla: PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ!

Když Mojžíš vyváděl Židy z egyptského otroctví, vodil je čtyřicet let po poušti, aby se zbavili svého otroctví. My máme na to ještě deset let, abychom odložili komunistické otroctví! Lhářům, podvodníkům, závistivcům, nenávistivcům, pomstychtivým, arogantům... zvoní hrana!

:-)

2 0
možnosti

Co ale s populací jež vyrostla v období totality a pořád není schopna pochopit že celá demokracie je u nás postavena tak, že se můžeme ba co musíme podílet na správě společnosti, tak jako je zde dělba moci, od místní obce, kraje, senátu, parlamentu, vlády, prezidenta, každý má ve svém okolí svého senátora, poslance, zastupitele. Dále je zde druhá rovina která komunikuje a to je třeba Hospodářská komora, odbory, Svaz zemědělců atd.Pak je tu třetí a čtvrtá rovina ... Na místo toho je zde pořád volání po zákonech, regulaci a úřadech tak že pomalu se v tom to systému nedá svobodně žít a je zneužíván. Co s mladou generací jež se neumí včlenit do drsné reality života ve společnosti a práci. Co s generací jež hledá vyšší princip v esoterice a chce takto měnit svět.Pak se sejdou na Letné a nemají ani plán B, jen ideály ale ty to za ně neudělají. Je potřeba si přiznat že už je nesmysl se 30 let po roce 89 ohánět kdo byl agentem STB či komunistou a nebo socialistickým maloměšťákem , neboť zde už byl docela slušný vývoj a to do politiky verze 5,00 politika záchrany politika vstupu podnikatelů ... Kde je naše nadšení z VV, kde je naše nadšení z Grosse, kde je naše nadšení z Radka Johna v čele ministerstva vnitra ... Zde trpíme prostě časovou slepotou a tančíme si na Titaniku ...

3 6
možnosti

Staré, nedůvěřivé struktury by měly zmlknout!

PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ!

Věřme si! Jsme lepší než se nám mnozí snaží namluvit!

:-)

0 0
možnosti

Hlavně ten poslední odstavec je klíčem ke všemu. Staré komunistické struktury a jejich vazby nebyly sametovou revolucí přetrhány a bylo velkou chybou když se povolilo těmhle šmejdům se zvrácenou morálkou dostat se k moci a majetku, téměř zadarmo, díky pane Klausi. Dnes nastupuje nová generace, nezatížená komunistickým myšlením a tihle staří dinosauři se drží u moci jen díky praktikám z příruček StB, masivní lživé reklamě a rozdáváním dárků svým voličům. Na ostatní kašlou a vycucávají je, zvyšují poplatky, daně, zavádí EET a záměrně prodloužili superhrubou mzdu, za kterou hlasitě peskovali odpůrce a její zrušení bylo prioritou. Vážení zaměstnanci, živnostníci a malopodnikatelé Babiš vás okrádá, aby mohl obdarovat své voliče. Vážení důchodci, exekučně postižení, ti na sociálních dávkách, státní zaměstnanci a část zaměstnanců Holdingu Agrofert, dostáváte dárky na úkor budoucnosti tohoto státu, holdingy a korporace vám neopraví střechu, plot, nevymalují, ani neopraví levně auto, ani nedodají čerstvé potraviny ze zahrádek, malopěstíren, a malochovů.

Je důležité vytrhnout Česko ze spárů korporací a holdingů a vrátit ho pracovitým Čechům. Heslo "bude líp" je zvrácený nesmysl, každý se má mít tak, jak se v životě snaží, kdo poctivě pracuje musí se mít lépe, než ten kdo dělat nechce i když může.

9 2
možnosti

Problém je že dělnická třída prostě kapitál, fabriky, banky, infrastrukturu, nemocnice, školy nevybuduje. Bylo celkem naivní chtít aby rok 89, tlačil socialistickou společnost, na to aby vytvořila, rozvíjela a předávala kapitál. Ostatně něco podobného už se snažili komunisté a to přestavbou v roce 1985, kdy se vyčlenilo 100 fabrik do zvláštního režimu ... Rok 89 je obrovský obrat a přechod kde valná část populace čekala instrukce a centrální hospodářství nemohlo čekat ... Byla to doba pro dravce ostatně jako každý převrat, přechod revoluce ... Dnes už je to 30 let a jsme jinde. Problém je spíše v tom jak u nás režim i naše touha po socialismu v roce 1948, u dělnické třídy vedla k takové likvidaci společenských vztahů, tříd, tak že zde zůstala jen jeden či dva projevy a to byl vlastně kapitál pro novou dobu. Chybí nám citelně ty části populace jež vytváří duši společnosti, její kapitál jež se předává dalším generacím, ta část jež tvořila a bojovala za hodnoty a existenci v drsných podmínkách doby.Jsme prostě do morku kostí socialisté i když v něčem to je dobré ...

1 0
možnosti

Fenomen AB se lépe pochopí, pokud se člověk podívá na čísla Agrofertu. Na částku 35 miliard dluhů. Na chuť se zadlužovat dále, zejména v poslední době o 5 miliard. Tvrzení, že vše je uloženo ve Svěřeneckém fondu je podobné - Jako když mi manželka odjede s vnoučaty k moři. Pak už nejsem ženatý - Jsem svobodný! Zmiňovaná čísla volně říkají - Dlužník absolutně nepředpokládá svůj pád. Věří si a to se Bankám líbí! Vše pak oceňují výhodnou % sazbou + další ochotou dávat. V okamžiku jakékoliv rozkolísanosti bonity, věřitel zbystří! Je k tomu poninen. Přesně to se nyní děje! Letná, zastavené dotace EU + prošetřování. Následovala by, povinnost Státu! Vymáhat prostředky zpět! Toto je osa skutečného dění a zdroj různých průpovídek - Od řízení Státu jako firmy - přes Nalil jsem do vás prachy voličové - co se vám nelíbí - Nic se vracet nebude, Až po ono - Nikdy, nikdy ! On nemůže odstoupit, i kdyby chtěl. Ten střet zájmů je neuvěřitelně kolosální a v ČR - Evropě, nemá absolutně žádné srovnání ... !! :-)

8 0
možnosti
Foto

A co má co společného Agrofert s Babišem?

1 6
možnosti

Kampak se ztratil argument váš a pana Bicery, který jste v minulosti rádi používali? Že AB vytvořil prosperující slušnou firmu, která zaměstnává tisíce lidí a platí daně. To už neplatí?

7 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,93
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik