Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dobře napsáno. Ale máte tam (z dnešního pohledu) velkou chybu. Neříká se "táto" a "mámo". Jde o "rodiče1" a "rodiče2". ;-)

0 0
možnosti
LT

Hluboce se před vámi paní autorko skláním, jen mám neblahý pocit, že to pěkně schytáte právě od těch žen, které berou muže jen jako ploditele dětí.....a pak samozřejmě jako nekonečnou kasičku.

Ale vám palec nahoru, zasloužená karma a hluboké uznání.

2 1
možnosti
EK

Ještě je budeme rozmazlovat svátkem, To tak.;-€

0 0
možnosti
Foto

Tentokrát, paní Valachová, karma. ;-) Děti opravdu potřebuji oba rodiče - a také žena-matka potřebuje při výchově dětí oporu, muže, kterému může důvěřovat, a který jí bude pomáhat. Vychovávat děti - a vychovat z nich slušné, sebevědomé občany, není lehké, a otce potřebují nejen dcery, ale hlavně synové, pro které by měli být vzorem. Všem dobrým otcům, kteří se dobře starají o rodinu i o výchovu svých potomků k jejich svátku srdečně gratuluji. (A díky Bohu, v naší rodině, ale i ve svém okolí, znám hodně takových vzorných manželů a tatínků, ti si od svých blízkých Va ode mne blahopřání určitě zaslouží. Díky za Váš článek. R^

2 1
možnosti
Foto

... Paní Vlachová... R^ Díky.

1 0
možnosti
SB

Děkuji za článek. A za to, že nejsme jen na jedno...

1 0
možnosti
Foto

Jistěže ne, pane Stanislave... ;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,90
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik