Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J95i84ř16í 21F51o22g29e23l

13. 3. 2019 8:45

Já bych byl k podobným závěrům hodně skeptický. Třeba k těm jaká je demokracie v Norsku, v západní Evropě a u nás. Mimochodem, nechápu proč jsme uváděni jako východoevropský stát. Je tam i Rakousko? Vždyť začíná i končí východněji než my.

Když vidím, že demokracie se zaměňuje s hyperkorektností, tak jsem vcelku spokojen s tím, že i přes snahu EU se tu ještě věci audálosti mohou jkž takž nazývat pravými jmény...

1 0
možnosti

R^

Dík za vynikající článeček! Dík za vynikající téma!

S pádem kvality země začal Václav Klaus svojí amnestií. Zločinci jsou nevinní a do ténat justice lovíme nevinné lidi.

Správně píšete, že politiky je nutné neustále sledovat a hlídat. Bohužel je tu příliš cizích vlivů, falešných novinářských služebníčků a dobrým, kvalitním novinářům se věří málo. Díky Bohu máme kvalitní veřejnoprávní média.

Bohužel jejich důvěru tady podkopávají zloduši, jako jsou komunisti, okamurovci a desítky proruských serverů, kteří spolu s prezidentem slouží cizím mocnostem.

Komunisti ztratili svoji ideologii, ztratili svůj internacionalismus, po anarchistech, s kterými splynuli v roce 1921, si zachovali svoji pohotovost k destrukci, ve službě si zachovali svůj geopolitický směr svojí servilitou k agresivnímu ruskému imperialismu.

Naše svoboda a demokracie záleží na každém z nás! Snažme se pochopit, co se u nás děje a nezůstávejme jen u pivních, hospodských tlachání!

:-)

2 0
možnosti
PD

Pře několika lety zde na blogu uváděl své postřehy o životě v Norsku p. Ruščák, novinář, co tam několik let žil. Bylo to dost zajímavé čtení. na základě toho budu raději žít v normální zemi s pseudoindexem 8, než v dirigistické společnosti s indexem 10

3 0
možnosti

Všude je život i chleba o dvou kůrkách!

Snažme se porozumět tomu, co se u nás děje, a nepřestávejme hlídat naše politiky, ať neskončíme jako na Slovensku v politických vraždách mladých novinářů!

0 0
možnosti
Foto

Tak pro to neco dělejte, snažte se. Upečte třeba dobrou bábovku nebo vyleštěte lavičku Václava Havla. To by mohlo demoktracii zlepšit.

3 4
možnosti
RK

tu a demokracie ???? Nesnivejte s otvorenýma očami.

0 1
možnosti
PK

Někdy je jí až příliš. Spíš vadí neschopnost vynutit zákonnost ev. zdravý rozum. Takové chování lvů ve vsi v rodinném domku, nejen na Valašsku. Pražák se může jít pokochat třeba na KartlštejnRv

1 1
možnosti
Foto

Je průzkum od počátku prováděn ve stejném počtu zemí?

2 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik