Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J76i57ř37í 12V29o17l51k71a

21. 2. 2019 14:21

Jenom by mě zajímalo, až kam dokáže dojít blbost. To, že se dějiny sexuality nijak rychle nemění, ví snad každý, i tak je jisté, že společnost o odlišnostech věděla, potichu je tolerovala, a výstřelky trestala. Ostatně se tak dělo a děje doposud. Nevím, jestli je moderní být lesbičkou či gayem, ale najednou to je kolem nás jako epidemie. Že se ženy při setkání políbily, to si uvědomuji již od dětství, nic proti, ale muži? Jsem hrdý, protože jsem jako nositel chromozomu Y pohlaví číslo jedna, i když feministky budou řvát, že jedničky jsou ženy. Bez mučení přiznám, bez maminky bych nebyl, bez babičky s dědou bych nepoznal milující lidi, bez manželky bych neměl děti, vnoučata, a sakra mám co vracet. I je učím, co žena smí a nesmí, aby zústaly tím, co my na Vás milujeme, žadné vyjímky nejsou

1 1
možnosti
Foto

Všechny ty dohady, úvahy a tvrzení o tom, že existuje třetí a jánevímkolikáté pohlaví, jsou jen na úrovni zbožných přání. Zatím nikdo vědecky nepopsal, jak má konkrétně třetí pohlaví u člověka vypadat, v kterých znacích se liší od pohlaví mužského a ženského.

Pokud v Německu skutečně zbudují záchody pro třetí pohlaví, už vidím, jak dvacet dam stojí frontu před dámskými kabinkami a vedle marně čeká na svého klienta prázdná kabinka pro hermafrodity.

A ještě jedna poznámka: mnohým homosexuálům trvalo roky, než našli odvahu se ke své orientaci veřejně přiznat. V jakém časovém horizontu asi bude probíhat coming out u příslušníků údajného třetího pohlaví ?

0 0
možnosti

Třetí pohlaví bylo i dříve, jenom se tomu neříkalo transgender ale eunuch.

0 0
možnosti
IP

A já bych zavedl ještě pohlaví čtvrté; BEZPOHLAVNÍ

Když můžou být někteří lidé "BEZPÁTEŘNÍ", tak proč ne:-/

0 0
možnosti
VF

Jestli jste věřící, dejte na modlení za to, že nemáte problém se svojí "vaginou". Určitě to není lehký život s nějakou odchylkou (ne úchylkou !).

0 0
možnosti
Foto

Život s jakoukoliv odchylkou není snadný. Je však nesmysl všem odchylujícím se vycházet vstříc a přizpůsobovat se jim, místo, aby se oni snažili přizpůsobovat většině.

1 0
možnosti
PD

no, a angličtina má zase 9 časů, čeština 3

0 0
možnosti
Foto

Kanada zašla ešte ďalej. Zákonom nanútili ako človek musí oslovovať osoby tretieho, štvrtého, piateho.... pohlavia. Ostro proti tomu vystúpil známy psychológ a odporca ľavicovej ideológie Jordan Peterson. Tvrdí, že to nemá v histórii obdobu, aby nám štát diktoval, aký jazyk máme používať.

1 0
možnosti
KT

Vidíte, a zrovna Ježíš byl třetího pohlaví

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,00
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik