Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Stačí si prosvištět nějaký e-shop na pračky a celkem lehce zjistíte, že mají jeden rozměr 59,5cm.

0 0
možnosti
Foto

Autorčiny blogy mě vždy pobaví. Vyjde si na procházku, šlápne do psího exkrementu a bum, už tady máme protipejskářský blog. Vyletí si na Kubu zrovna když tam řádí hurikán a rázem tady máme protikubánský blog. Synek který před mamkou utekl z pochopitelných důvodů co možná nejdál se nepochopitelně zahledí do hlubokých očí termperamentní ale ne zrovna pořádkumilné Afroameričanky Doni a bác, máme tady antiamerický blog. Myslím si, že autorka je přímo přebornicí v obviňování všeho a všech kolem sebe z chyb, za které si může především sama.

6 0
možnosti
MS

Dojímá mě, jak by každý chtěl zdatného řemeslníka, jako bych jich tady bylo jako naseto. Přitom už není daleko doba, kdy se budou i průměrní řemeslníci shánět hůře, než za dob OPBH. Všichni cpou své (i nenadané) děti na studia, aby nemusely "makat", a řemesla skomírají na úbytě.:-)

3 0
možnosti
Foto

no, tak jste si zase postěžovala.

Ale tentokrát pouze a jenom na sebe;-D

4 0
možnosti
LB

Řekla bych, že tentokrát není vina na straně řemeslníků. Ty jste si snad objednala, aby provedli odborné práce, které umějí, ale těžko Vám můžou navrhnout dispoziční řešení Vaší koupelny. Anebo můžou, ale to byste měli mít zakotvené ve smlouvě o provedení práce.

Alespoň plánek zhotovený projektantem (nebo alespoň s ním konzultovaný) jste měla mít pro ně připravený už v době, kdy jste si řemeslníky objednávala. (Také bývá zvykem na jejich práci už v průběhu dohlédnout, pokud jste naprostý laik, lze si "stavební dozor" s někým dohodnout, tato investice se určitě vyplatí.)

A čí je to vina, že jste si před akcí nezjistila, jaká je šířka dveří? Standardní šířka bytových dveří je 80 - 85 cm. To Vás opravdu předem nenapadlo, že pračku širokou 60 cm nedostanete stejně širokými dveřmi?

4 0
možnosti
MB

Ale co 60x60 cm - Ještě je zde nepochopitelný rozměr! - 150x150 cm = KOUPELNA v paneláku 2+1! Dcerka pořídila solidní 2+1 = 54m2, koupelna neuvěřitelně malá! Zcela nechápu tehdejšího projektanta - Co s tím? Jistěže to řeší sprchový kout - nicméně - zájem o vanu! Pokud není prostor plošný - pak pracovat s prostorem výškovým! Tvar vany pak umožnil částečný překryv umyvadlem. Systém Ravak - Avocado to naštěstí řeší! Následně i prostor pro pračku s Horním! plněním. - (Upřednosňuji celý život - Počínaje "Ještě vloženou ponožkou" + otevírání nenárokuje ještě, další prostor !).

Na počátku socialistická klasika - Již plesnivé umakart jádro + alu elektro vedení. Základ rekonstrukce = Vyfrézovat drážky pro měd 220 V + zděné jádro - myslet na vsazené přívody a odvody vody z pračky! Pak možno zavěšovat sanitu + stabilní základ pro kuchyň, z druhé strany. Podlahy dle libosti. Seriozně říkám - Vyplatí se, i reálný náklad rekonstrukcí nedošel do nějakých astronomických objemů. Nechť je režim jakýkoliv = Je třeba bydlet, nejlépe pak ve Vlastním. Celý dům je super - Uživatelé dbají, radost. Zdařilo se ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Moje dcera též má v pidikoupelně Avokádo, pračku s horním plněním a malý závěsný kombi WC Jika. Na obklady a dlažbu jsme museli objednat vychrtlého obkladače, jiný by se tam nevešel.

3 0
možnosti
Foto

Pláčete na úplně blbým hrobě.

Kdo rozhodl otom, že dveře do koupelny budou 60? Nechcete nám snad namluvit, že pračka už byla v koupelně a potom se postavila stěna a zasadily futra i s dveřmi. Popřípadě, že se pračka časem nafoukla a futra se zmenšily.

V každém případě je chyba zcela jinde než u řemeslníků.

3 0
možnosti
MS

Jak si tedy představujete, že se pračka do té koupelny dostala, když tam nebyla před osazením futer?8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik