Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Žádné úskoky a pletichaření, jež jsou tolik typické pro ženy, ale přímost. Jsou-li ženatí a potkají-li ženu, s níž jen prožijí něco přitažlivého sexu, berou to jako zpestření svého manželského života. Umí být nevěrní a přitom si manželství udrží. Ženy zpravidla nevěru řeší radikálně a chtějí za sebou pálit mosty. Muži ne."

Může někdo napsat ještě větší nesmysl v jednom odstavci?

1. Pro muže je typická přímost, ti nejsou jako ženy.

2. Když muž potká někoho na sex, umí být nevěrný a zároveň si udržet manželství. Ženy to zpravidla řeší radikálně a chtějí za sebou pálit mosty. (Čili jen tak mimochodem jsou PŘÍMO s tím, s kým spí a manželovi to PŘÍMO řeknou, muži podvádějí)

Ne, nemyslím si, že to tak skutečně je (že muži podvádějí a ženy jdou za novým). Ale kdybych si to myslela, tak bych musela mít asi tak osminu mozku, abych z toho vyvodila, že muži jsou přímí a ženy pletichářky.

0 0
možnosti
Foto

že muži mají v mozku cosi, co jim umožňuje dobře zaparkoval je důkaz že je Bůh tak stvořil aby ženám dělali šoféry, a to že tak rádi vaří dokazuje, že péči o partnerky a rodinu mají v genech jen před časem pár mysogynů svrhlo matriarchát a přesvědčilo ostatní že muž patří na vedoucí místa a žena do kuchyně;-D;-D;-D ale vážně, vlídné chování a úsměv dokáží divy-nejen s mužiR^

0 0
možnosti

Muže k vedení předurčuje zcela přirozeně stabilnější hormonální hladina. Moudrá žena si to dokáže přiznat a do vedení se muži neplete. :-)

0 2
možnosti

Dnešní blog se mě líbil. R^S muži to musíme umět ;-) občas se ale výsledky dostavi až po dlouhém čase..

0 0
možnosti

Ježišmarja, už jste na černé listině! ;-D

0 0
možnosti

Jistě, Muži a ženy liší. Muž - myslí a Žena - cítí. Vůbec se nejedná o dehonestaci ženského IQ! Evidentně jde o jakýsi Jeskyňovitý gen. Pak lze říci, že muž myslí, koná, pragmaticky, až bezohledně. Žena je vybavena emocemi, což může být často vyhodnocováno zcela špatně = Méně ji to myslí a není praktická. Co s tím? Vůbec nic ! = Je to absolutně v pořádku a příroda opět dokazuje svou genialitu rovnováhy. Časté chyby - Jedna strana usiluje o předělání té druhé! Typický nesmysl, protože si člověk - veden vizí Ideálu - má vzít Robota, (Robotku). Samozřejmě, že v manželství se pak dostaví vjájemný synchron - A velice správná poznámka Blogu !, nesoupeřit - doplňovat se! Zřejmě odsud - Protiklady se pak přitahují - A je to pravda! Zepředu muž a žena vypadají zcela jinak = Přesto do sebe zapadají, jako kostky Lega ! ... :-)

0 0
možnosti

Jsem četl, že to je zapříčiněné způsobem vidění. Zatímco muži vidí ostře jen v úzkém úhlu, ženy vidí v podstatně širším úhlu. Ten úzký úhel způsobuje, že muži dokáží lépe odhadnout vzdálenosti. A také to způsobuje, že pokud si muž chce prohlédnout ženu, musí ji oskenovat shora dolů a pak zpět - prostě ji není schopen vidět v jednom celku. :-)

0 0
možnosti

Kdybych paní autorku brala jako prototyp ženy, taky bych soudila, že muži jsou lepší. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Ta Vaše stará škola se projevuje nejen schopností vařit, jak vidím.

1 0
možnosti

Myslíte, že ta stará škola se projevuje autorčiným věčným stěžováním?

0 0
možnosti

Jsem asi mimo meritum článku, ale přesto , proč když ženy masivněji vaří než muží v domácnosti, není mezi kuchařskými hvězdami a to jak v Čechách, tak ve světě žádná žena?

2 0
možnosti

J66a16n 96J59í29l76e17k

20. 1. 2019 9:43

Jedna věc je vařit doma pro ty hladový krky a přemýšlet, co dřív, což je úděl většiny žen, druhá, mít čas, prostředky a jiný způsob kreativního myšlení. I v tom je rzdíl mezi muži a ženami. :-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik