Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená paní, ne každý cestuje po světě za stejným účelem jako vy, to jest, aby si mohl posléze stěžovat, že jinde není jako doma nebo naopak, že doma není jako jinde. Lidé cestují za prací, za rodinou, kvůli úředním záležitostem nebo třeba kvůli lékařskému zákroku. Určitě by se dala najít ve vašem bohatém stěžovatelském portfoliu lamentace, že čecháčci pořád sedí doma, nezkusí žít někde jinde a poznávat pestrost a rozmanitost světa. Ale když si pak někdo s sebou na cesty vezme dítě, tak vám to vadí.

3 1
možnosti

P50e88t96r 75S92k57á11l72a

14. 1. 2019 11:52

V současné době se na dovolenou s malými dětmi cestuje běžně. Jestli je to dobře nebo ne, neumím posoudit. Pro opravdu malé dítě samotné to určitě žádný přínos není.

1 0
možnosti
Foto

Řvoucí cestující dítě....zkuste bydlet v bytě, kde sousedi mají dítě, co má místo hlasu sirénu a je jim úplně jedno, že v baráku bydlí i jiní lidi...

3 0
možnosti

Jak můžete vědět, za jakým účelem rodina s malým dítětem cestovala? Ne všichni letí na dovolenou. Někdo potřebuje překonat Atlantik s celou rodinou z úplně jiných důvodů. Rovněž to vaše pohoršení nad kašlajícími cestujícími nechápu. To se přece může stát každému, že musí letět nachlazený, včetně vás.

7 0
možnosti

Tomu se neubráníte, kdyby jste lítala častěji tak by jste se na každém délkovém letu setkala s malými dětmi. Ono to není jen na dovolenou, často je to přesun za příbuznými na druhý konec světa. Ještě jsem ale nezažila, že by děcko plakalo celý let..většinou při zhasnutí usnou. Záleží hodně na rodičích jak dovedou své dítě zabavit a být na pláč připravený. Kolikrát jsem zažila, že i pomáhají sousedi vedle na sedačce, aby se dítě zabavilo. Já osobně bych na dlouhý let malé děcko nebrala, ale je to každého věc, mladí jsou protřelejší než naše generace která tak daleko na dovolené nelétala.

1 0
možnosti

Vzít kojence na dovolenou například do Thajska je celkem sobecké a nerozumné. Myslím, že dobře tento problém popsal pan Šik v prvním příspěvku.

0 0
možnosti

Já jsem zase viděl při delším letu rodinu s dětmi včetně kojence, která byla v pohodě a matka kojence dokázala rychle uklidnit. Článek je neoprávněná generalizace.

2 0
možnosti

A bylo to při delším letu na dovolenou?

0 1
možnosti
Foto

mám pro vás radu- nikam nejezděte.

Nebudete si muset stěžovat

6 0
možnosti

P73e83t65r 70S84k63á94l41a

14. 1. 2019 10:20

Obvykle s Vámi souhlasím, tentokrát ne. Už jste někdy seděl v několik hodin v letadle a uřvané dítě za vámi téměř nepřetržitě kopalo do vaší sedačky? Pak byste věděl, o čem je řeč.

3 0
možnosti
Foto

J68a50n 12Š58i89k

14. 1. 2019 7:55

Nedávno jsem na to téma mluvil s kolegyní, která mi řekla, že udělala chybu, když na dovolenou do zahraničí vzala půlroční dítě. Z dovolené neměla ona ani dítě nic a už to víckrát neudělala. Mám pocit, že dnes spousta lidí vyráží někam jen proto, aby se mohli chlubit, kde všude byli a neberou ohled na nikoho. Vidím za tím taky sobectví, ani ne tak vůči cestujícím, jako vůči dítěti. Ale možná jen bručím jako padesátník, který si mohl dovolit dovolenou s dětmi, až když jim bylo dvanáct :-)

7 2
možnosti

Už to víckrát neudělala, protože to dítě už nikdy nemělo půl roku.:-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS