Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Neumím si představit, že bych pracovala v některé z firem, které spadají pod Agrofert. Docela si umím představit, co se tam může odehrávat." Ale blog si tam sama klidně píšete;-D

0 0
možnosti
OH

Paní Vlachová, to jsou hrozné pindy, co tady píšete. Ve skutečnosti to bylo tak, že do strany vstupovali lidé, kteří chtěli dělat kariéru. Myslíte si, že dnes je to jinak? A že Vaše oblíbená ODS je strana Mirků Dušínů?

3 1
možnosti
MB

No souhlasím s tím, že po roce 1968 vstupovali do KSČ již jen prospěcháři..

Ale patří tohle vaše měřítko (i s požadavkem na odstoupení) i na takové komunisty jako Telička nebo generál Pavel (kteří nás tak aktivně reprezentují v zahraničí)? ;-)

1 0
možnosti
OH

A dneska nevstupují do politických stran a hnutí karieristé a prospěcháři?

1 0
možnosti
PD

P69e78t38r 32D63r31a32p70a38l

24. 11. 2018 18:24

Proboha, ženská, můžete Babiše nesnášet jak chcete, ale tvrdit, že ho musí jeho zaměstnanci volit a že jim hrozí vyhazov z práce, to je opravdu silný kafe. Asi by měl na vás zakleknout soukmenovec Roth a vysvětlit vám, že do medií se nelže

9 0
možnosti
DR

Ale účelu bylo dosaženo. Autorka má pro dnešek protikomunisticky splněno. R^

5 1
možnosti
Foto

Vím, že se budu opakovat. Nevěřím v proměnu KSČM v moderní levicovou stranu. Nemohu. Důvod je vztah KSČM ke zločinům 50. let a tolerované manipulace viz. slova V. Filipa , kterými se pokusil za okupaci v 68. učinit odpovědnými Ukrajince. Putina možná potěšil, mnoho lidí znechutil.

11 0
možnosti
PK

Bludy a nesmyslyRv, můj příbuzný pracoval v AGF a zcela zásadně nebyl jejich volič, komunisté se rozprskli po celém politickém spektru a nikomu to nevadí. Ale kostelecké lahůdky nejím a není to kvůli AB, prostě mi chutná jiný produkt. O jaká hrůza pracovat v AGF, co se tam asi děje;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Napíšu Vám to takto. Tady je odkaz na čt24, pořad Události komentáře. A prvních 10 min.

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/

Každý projev politika má rovinu etickou, politickou a právní (pro Vás - ústavněprávní).

Pan Fiala jako předseda "demokratické" strany cosi tvrdí o trestně stíhaném premiérovi z hlediska ústavy.

Pokud máme na výběr mezi tzv. "demokraty" ty, kteří neznají ústavu, je volba ve volbách poměrně omezená. Víte, pro někoho je nemožné dát hlas straně, jejíž předseda nezná ústavu. Politik by ji přece jen znát měl.

Víte, asi jste si nevšimla, že lidé naprosto neinformovaní - Vám podobní zaplevelují veřejný prostor planými diskusemi na téma, kde ústava stojí na straně Babiše.

Tím, že jiné téma nemá možnost zaznít, sama pomáháte Babišovy voliče utvrdit, že jejich volba byla správná. Ba čte-li někdo váhající takovéto text, asi se rozhodne volit toho Babiše.

Je-li takovýmto způsobem zaplněn i prostor veřejnoprávních médií, nelze se divit, že volební preference se nemění.

6 3
možnosti
Foto

To je tááááák moudré. :-)

1 2
možnosti
RK

Oslavme další ódu na téma kolektivní vina. Jen čekám, kdy si paní Vlachová vezme do prádla církve a další subjekty, podle nichž by se měla rovněž soudit valná část společnosti.

4 0
možnosti
Foto

Pokud si myslíte že to téma je přínosné, proč se o tom nerozepíšete sám?

1 0
možnosti
JN

J84o75s38e18f 24N86i47k49l

24. 11. 2018 16:07

...to je zase "oslí můstek", jak se Babišovi dostat na kobylku...od KSČ a "nenažranosti" až k chrochtání u korýtek...těch chrochtajících komunistů tam už je pomálu, kde se ti komunisti furt berou po třiceti letech...kolik komustů je v senátu a parlamentu?...

4 4
možnosti
Foto

Je úžasné jak vaší partičce strašně vadí komunistická minulost generála Pavla a naopak vůbec není překážkou u Andreje Babiše, který je mu nadřízen snad o tři úrovně.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik