Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Patetické ... Babiš sice není Čech, ale je občanem České republiky. No a ?

0 0
možnosti
MB

No, poněkud moc emotivní, frázovité a zmatené.

Ani já nemám ke komunistům žádné sympatie ..a na Babišovi mi vadí právě jeho komunistická minulost, která svědčí o jeho bezskurpuloznosti, se kterou využívá každé příležitosti.

Takové ty věci jako STB, Čapí hnízdo atd ..to už jsou jen takové účelové fabulace. STB to podepsala asi většina lidí, po kterých to STB chtěla a na které měla nějaké páky (včetně řady disidentů) .. Jde o to, jestli někoho skutečně udávali .. a takovou kauzu nevidím. Stejně tak Čapí hnízdo je zatím jen otázkou názoru, protože tam není žádný rozsudek ..a ten problém bude spíše v zákonech a ve špatně nastavených dotačních pravidlech.

Prostě jde o to, co z toho je trestné. Jinak je to holt v duchu demokracie. Jestli já pociťuji ohrožení demokracie, tak především ze strany těch nikým nevolených zákulisních šíbrů, kteří prostřednictvím různých kauz se snaží překreslovat politickou scénu a obcházet tak výsledky voleb.

Ano, chtěl bych komunistickou minulostí nezatíženého premiéra (a hlavně vládu, kterou by pod krkem nedržela levice) ..ale musel by být schopnější a hlavně musel by se tam dostat demokratickým způsobem (tj.na základě vítězného programu, resp. z vůle voličů).

Samozřejmě, že člověk má právo moralizovat ..ale to jsou jen subjektivní pohledy. Rozhodující jsou platné zákony a vůle voličů. To je demokracie.

4 0
možnosti
MB

Jo, a proč mi to připadá zmatené..

Na jedné straně třeba argumentujete:

"Vzhledem k tomu, že jsme my Češi bezzásadoví a nedokážeme trvat na svých zásadách"

Na druhé straně používáte vzletné fráze typu:

"Nikdy nemůže pokořit ducha českého národa..."

Nic ve zlém, ale chtělo by to chladnější hlavu. Je správné snažit se ovlivňovat veřejné mínění ..ale fakt si myslím, že rozumnější argumentace by byla účinnější. ;-)

1 0
možnosti
VPS

Takže se ono pověstné šídlo vyklulo, že?

Vejvíce vám vadí, že Babiš není Čech.

0 0
možnosti
Foto

A které komunisty máte na mysli? Ty bývalé, co převlékli kabáty a stali se tzv.pravičáky, kryptokomunisty, kteří s oblibou používají bolševické manýry, nebo členy KSČM a jiných levicových stran hlásících se k některým myšlenkám marxismu-leninismu, byť se komunisty nenazývají?

4 0
možnosti
PT

P68e85t42r 97T61o30m58e31k

24. 11. 2018 13:09

Tak už to konečně přiznejte. Ke kterým patříte vy?

1 2
možnosti
AL

Vláda hlasování o nedůvěře ustála, Hamáček po skončení gratuloval Babišovi

:-)

4 0
možnosti
DR

Ono mu nic jiného ani nezbylo když se vmanévroval do takové situace.

6 0
možnosti
Foto

je třeba se zbavit zažitých návyků a komunistického myšlení. Pan Babiš nemůže za nespokojené a chudé lidi, ani za top, že je bohatý. Máká tak má, to je celé.

5 5
možnosti
Foto

Ale to snad Al Capone dělal taky, ne? Ba i Hitler zbohatl na vydávání jednoho svého díla.

8 1
možnosti
AK

Možná stačilo napsat: Nemám ráda Babiše.

V listopadu roku 1989 bylo hlavním požadavkem všech, kdo demonstrovali proti režimu, aby byly v naší zemi umožněny svobodné volby. Tento požadavek byl naprosto oprávněný. Brzy se však zjistilo, že část těch, kdo svobodné volby požadovali, nemá v úmyslu respektovat jejich výsledek, pokud volby dopadnou jinak, než si přejí oni. Tito lidé, kteří se svobodnými volbami souhlasí jen v případě, že v nich sami vítězí, plní každým rokem při nejrůznějších výročích veřejná prostranství, nadávají těm, kdo volby vyhráli, a dožadují se demokracie, jejíž princip nepochopili.

To může skutečně demokracii ohrožovat.

11 2
možnosti
Foto

Otázkou spíše je, kdo pochopil a kdo ne.

1 1
možnosti
AR

R^Takoví byli už od doby svého vzniku r.1921!!

9 0
možnosti
Foto

Nikdy neměli dobré mravy.

A tíhnutí k vlastizradě jim zůstalo dodnes...

9 1
možnosti
LH

Ještě že tam je konstruktivní SPD s demokratickým blokem :-))))

0 0
možnosti
MK

M26i63l75a80n 55K17e28s79l

23. 11. 2018 21:28

Ne všichni lidé byli komunisté a ani všichni komunisté neměli špatné mravy..Nemyslím,že dnes je to jiné.Je pravda odvěká,že lidé po celou dobu své existence kradli a souložili.

9 0
možnosti
SN

:-)......Milane.......ani poledne nedrželi ! R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik