Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pani Vlachova postavily jsme republiku na spatnem zaklade. Nedokazaly jsme vyuzit osvedcenou organizaci zeme ke svemu prospechu. Ten hlavni clanek tohoto zakladu jste sama pripomela. "Vedouci politik musi byt rodily obcan statu"!!! V mnoha zemich je to zaklad demokracie. Nase opomenuti ma nasledky. Ty nasledky vas nadpis podtvrzuje.

1 0
možnosti

Doufam teda pane Limo, ze se do politiky v USA nechystate. ;-D

Navic ovsem vsichni prvorepublikovi obcane nemohli byt polityk, protoze se narodili jeste v K&K.

A co teprve panove Klaus a zeman narozeni v protektoratu.

1 0
možnosti

Autorko, jestlipak napíšete i to, že květiny by se u památníku neměly házet do koše?

1 0
možnosti
Foto

Havlův režim je již v propadlišti dějin a není třeba jej odtud znovu vykopávat.

0 0
možnosti

Neuveritelne, ale dnes s vami souhlasim, pane Macku. Snad jen z opozitni strany. Ti, co prisli po nem, jej do toho propadliste dejin hodili. Dnes jeste neni doba na jeho "vykopavani".

0 0
možnosti

Dospěli jsme do stadia kdy i řada voličů Babiše kroutí hlavou nad jeho činy a řečmi. Budou si ho muset ještě více vychutnat!!

0 0
možnosti

No jo no hrdinni demokraté vyhazuji kytky, Bílá se bojí zpívat na akci kde je Babiš aby nebylo že zpívá pro něj, krásná demokratická doba.....

8 0
možnosti
Foto

Mdlé a plytké.

Vsaďte boty, že drtivá většina obyvtel planety by s námi z fleku měnila, situace u nás by jí rozhodně nepřipadala nezáviděníhodná. Žijí totiž v podmínkách, které si zřejmě vůbec nedovedete představit.

Babiš neobětoval své děti. Jednak to nejsou děti, nýbrž dospělí lidé, a kromě toho Babiš a jeho rodinní příslušníci postupovali podle tehdejších pravidel. Můžete na ta pravidla žehrat, jejich tvůrcem ani kontrolorem ovšem nebyl Babiš, nýbrž tehdejší ministerstva a ROP.

2 0
možnosti

Zas bych tu zeměkouli tolik nepodceňoval ...:-)

1 0
možnosti

Pamětníci říkají, strašná 50 léta. Zvonek zvoní nad ránem - Kdo jde, fašisté již přece byli poraženi? Agent STB - bývalý člen KSČ se plíží k hrobu kolem půlnoci - Oslavuje porážku STB a KSČ. To skutečně nelze vymyslet ! Na hradě bývalý komunista zřejmě asi ještě spí ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Všude samý komunista... I zde... Rv

0 0
možnosti

J45i68r15i 62V63r46a34b85e96c

17. 11. 2018 8:26

Karma R^R^R^

Přesně tak . Ty komunističtí dacani se nevypařili. Už mají na nejvyšších místech zase své lidi . Tam jsme dospěli.

3 1
možnosti

J10a31n 92H37a36r12v48a90n

17. 11. 2018 8:34

Ano, například i ředitel veřejnoprávní televize je oddaný komunista do posledních dnů 1989 - Dvořák. A jaký zuřivosti kvikot se spustí, když někdo navrhne komunistické vedení veřejnoprávní televize nahradit Rv

4 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,93
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik