Diskuse

Vzpomínáme

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

KSČM MÁ kolem 7% a mají být po téměř 30 letech nebezpeční?8-o

0 0
možnosti
Foto

Rusy nemusím, ale naroubovat je i na dušičky, to je opravdu síla.

2 0
možnosti
MB

Proč ovšem? Mrtvé duše - Мёртвые души, je satirický román ruského prozaika a dramatika Nikolaje Vasiljeviče Gogola. Jde o rozsáhlé dílo. Dílo Komunistů bylo ještě rozsáhlejší a moc satirické to zase nebylo ! ... :-)

1 0
možnosti
JF

J25i37ř91í 28F76o42g77e39l

2. 11. 2018 8:21

To je tedy slátanina.Rv

4 0
možnosti
Foto

Po dlouhé době jsem otevřela váš článek a ujistila že se nic nezměnilo - pokud dokážete svůj demonstrativní boj proti (30 let starému) "komunismu" napasovat na svátek dušiček kdy většina normálních lidí vzpomíná na své blízké a ne na politiku a jako korunu tomu nasadit nadpis "Vzpomínáme", je člověk hnedle raději ve svém neaktivistickém těle.

11 1
možnosti

Tedy spojovat i dušičky (které si většina lidí připomíná v klidu a s pokorou) s komunisty? to už je nějaká mánie. Pak se nedivte, že na podobně smýšlející "rádobyvěřící" se ostatní lidé dívají skrz prsty, nebo jako na pozéry.

2 1
možnosti
MB

Celý život si nesu otcovo neklidné spaní, nějaké tlačení můry - kdy se znenadála posadil na okraj postele a vykřikl do noci - Zatrolení Komunisté, ani v noci nedajÍ POKOJ! Dnešní datum - 2.11 a samotné Komunisty neberu vážně. Zejména proto, že na zesnulé prakticky vzpomínám každý den a o Rudých ďáblech ani nemluvě. Ti se stali naprostým zpestřením života zejména mého dědka a otce, který se jej logicky, zastával. Čas všechno přebere - Ti bývalí již nežijí - jejich odkaz trvá. Včetně jejich bonmotu - Zatrolení Komunisté ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik