Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když pozvete 100 lidí na svatbu nebo mejdan a ono přijde 16 a a z nich cca 10 Vás plácá po ramenou, jistě máte důvod myslet si, že jste pašák. Je ale otázka, zda si to také myslí těch zbylých 90. A tak nějak podobně je to s tím skvělým vítězstvím ODS v letošních volbách.

5 5
možnosti
TB

nepřišli Vaši voliči a prohráli jste, přišli voliči ODS a jiných stran, proto zaplakaly strany nejen Vaše , ale ČSSD a ANO. v tom to je všechno schované. A proto se ptám, proč nedorazili voliči levice? Dokážete na to odpovědět?

4 1
možnosti
Foto

Je to sice hudba budoucnosti, ale budoucím uchazečům o pražský Hrad asi spadl kámen ze srdce, že Parlament je vyřazen z rozhodování. A zpívají si, což si takhle dát špenát.

0 0
možnosti
PD

P62e81t50r 22D96r19a91p81a63l

14. 10. 2018 9:21

v pojímání důležitosti voleb jsou ty senátní za parlamentními, komunálními a před evropskými. navíc je to víc o konkrétní osobě, než o straně, za kterou kandiduje. za dva roky u další třetiny obvodů to může být úplně jinak

1 0
možnosti
AL

Zavlaje nám nad hlavami

jako modrá záře ranní,

zvěstujíc nám nový den, pomsty den!

|: Pročež, senátorští bratři, nemeškejme,

za své prachy život dejme,

tak lid blaha dojde jen.

Senátoři, snad již zítra

vyjde modrá hvězda zářivá,

ku předu za nová jitra,

odhoďme už srpy a kladiva. :-)

5 0
možnosti
JH

J33a66n 73H86a75r17v22a41n

14. 10. 2018 8:44

A co teprve když bude předsedou Drahoš - nechal se slyšet, že by to rád zkusil.

To bude teprve super, že ? ;-D

9 0
možnosti
JS

Podivné.

Místo prostého radostného komentáře, mi poslední odstavec mi paradoxně připomíná komunistické agitky, které autorka tak vehementně pronásleduje:

"Měli bychom s konečnou platností skoncovat s těmi, kteří se zaprodali komunistické zvůli spolu s tou estébáckou. Že by se těmto lidem nemělo dostávat prostoru, že by měli jednou pro vždy zmizet z naší politické scény. Rudá barva nebyla a není dobrá pro mou zemi a nikdy už nesmí být. Modrá je dobrá a buďme za ni rádi"

Zdroj:https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=683106

Zvláštní, jak jsou si lidi z obou stran spektra podobní jako vejce vejci. Jen ty barvy a strany se liší...

16 1
možnosti
AL

Jano, opět trefa. :) Napsal jsem níže.

:D

2 0
možnosti
Foto

Jenom se ukazuje, že Senát je skutečně pojistkou demokracie. Kdyby ho ovládlo ANO s SPD a podobnými extremisty, tak by příště třeba nevolili 15% ale 99% lidi a všichni jednotné.

9 0
možnosti
DR

Máte pravdu. Pojistka na 6 let krásných platů pro zbytečné "politiky" to rozhodně je. ;-D

9 0
možnosti
Foto

Komunistů v senátu nebylo nikdy víc, než prstů invalidního truhláře na jedné ruce. Neměli svůj klub a nebyli schopni nic prosadit. Nepředstavovali vůbec žádné nebezpečí. Zato těch s kabátem naruby a trikem jiné strany, tam bylo daleko více a začít můžete hned od předsedy. Opájet se tím, že když momentálně nejsou bolševici v senátu, začíná něco jako nová epocha naší politiky, je více než naivní, a modrá je spíš nevyzpytatelná než dobrá

9 2
možnosti
DR

Výborně popsáno. Jak vidíte, někomu stačí ke štěstí strašně málo.

1 0
možnosti
MB

Účast - neúčast u voleb samozřejmě není nic radostného. Nicméně jde o nastavená pravidla, které volič využije - nevyužije. Radostnější je ovšem sledovat reakce poraženců. Pak se dozvíme, že Senát je zbytečný - volba komplikovaná. Nejlépe jej zrušit! Tak pravil Velkokněz, aniž by sám volit šel - Ba, ba, je tomu tak, přitakal neúnavný propagátor prezidentského systému, občan, též zvaný Miloš ! MY si chceme vládnout - a ONI nám to maří a komplikují ! Modrá je dobrá ... :-)

7 1
možnosti
PK

Velekněz kandidáta za obvod 41 - Benešov volit nemohl. Tam soupeřily STAN a ODS.

2 0
možnosti
LH

Modrá stejně jako ruda je dobrá pro lidi co nemají paměť...... Icko kolibrik a další čekají že dokážou že už to dokázali. Sláva olympiádě v Praze :-))))

6 1
možnosti
DR

Taky nějak nevidím důvod proč bych měl jásat, když se na naši radnici opět díky u nás už tradičním podivným dohodám, dostali do koalice ti samí povedení modroptáčníci, kteří tam už sedí 20 let a jsou z minulosti podepsáni pod spoustou kauz.

To má být jako ten "nový" modrý svěží vítr?

6 2
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik