Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Tentokrát s Vámi souhlasím, Elio Kazan je vynikající spisovatel ...na jeho Tichou dohodu jsem si před mnoha lety musela vystát frontu.. Jen jste zase nemusela končit blog s " tím pánem na Hradě " bylo to laciné a zbytečné.

0 0
možnosti
JN

to je sice pravda, ale proč je u toho nutné kopnout si do Babiše?

0 0
možnosti
TR

Vy asi nebudete v životě moc šťastná, že? Osamocena ve svém vyšším chápání našeho bytí, obklopena primitivní a prodejnou lůzou podléhající konzumní morálce...

4 0
možnosti
JH

J42a68n 25H64a66r48v14a67n

8. 10. 2018 10:22

Tuším, že syn jí odjel kamsi do Tramtárie a paní je sama, tak se nedivte. Ale takto si vždycky na chvilku uleví.

3 0
možnosti
Foto

Živím se prodejem levných sdalámů, které balím do děl Václava Havla, což jde dobře na odbyt. Kde jste koupila tu knihu za Kč 119,- ?

2 0
možnosti
JK

A co na to hygienik? (Jinak samozřejmě sžíravě "vtipné! jako vždy.)

1 0
možnosti
Foto

Ach ten váš pocit nadřazenosti nad tou chátrou co nečte stejné knihy jako vy.

Smiřte se s tím, že nebudou všichni skákat tak jak pískáte.

5 0
možnosti
Foto

Čtu hodně - a možná jiné knihy, než Vy - ale rozhodně ne ty brakové. A nesoudím ustavičně ty, co také čtou, ale považují četbu knihy pouze za zábavu. Na rozdíl od Vás chápu, že jsme lidé různí, jednoho baví to, jiného zase ono, ale všichni se navzájem potřebujeme. Stát potřebuje inteligenty, ale i řemeslníky a dělníky. Někteří z nich možná čtou míň než Vy, ale zato uvažují vlastní hlavou - a nikoho neurážejí. Rv

0 0
možnosti
JK

Řekl bych, že naprostý základ všeho je, aby člověk rozuměl sám sobě, aby přicházel na to, odkud pramení jeho pohnutky, pocity, reakce, aby si uvědomoval, kdy mluví on a kdy programy, které do něj nahustil někdo jiný... Což je požadavek nesmírně náročný na přemýšlení... a kdo ví, možná i to přemýšlení je v této oblasti na škodu. Ale jsem rád, že tu je člověk, pro kterého je konzum nepřijatelný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik