Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P98e29t60r 21B34u14r82i96a64n

12. 9. 2018 11:13

Trefné, karma.

0 0
možnosti
ML

Já taky poznám takového týpka. Je mu 48 let a v celém životě odpracoval ani ne 10 let. Asi si říká: ručičky moje nebojte se, vy pracovat nebudete.

U těchto lidí je plytkost, tupost a primitivnost téměř v souběhu s leností

3 0
možnosti
VV

Takove byly preci i kompletni pounorove vlady. Komunisti. Za prvni republiky nezamestnani a na podpore, na Hitlera preci nebudou pracovat a po unoru vsichni stranici ruzni tajemnici ministri a namestci.

0 0
možnosti
JM

A do toho celoevropsky šťastně budujeme sociální stát, ve kterém se právo na přepych řadí k základním lidským právům. Kde odmítnou zaměstnat lenocha, nebo hlupáka je takřka zločin.

6 0
možnosti
JL

Taky mě těžko dostanete do práce, mám důchod. Není to sice nic moc, ale mám pocit, že volnost je lepší než někam chodit za pár šupů, rozčilovat se s hlupáky a dělat cosi téměř zbytečného.

2 1
možnosti
RE

Dobré poznání -. určitě nejsem lenoch!:)

0 0
možnosti
Foto

teď se nabourala základní koncept některých zdejších blogerů tvrdících, že bíli Evropané jsou pracovitá vzdělaná rasa kterou ohrožují nevzdělaní lenoši z Afriky;-)

2 1
možnosti
Foto

Za ten příběh rozhodně karma. A také za zvolený citát v záhlaví.

1 0
možnosti
JF

J55i11ř21í 39F88o67g62e96l

11. 9. 2018 8:15

Kdyby to vyšlo v pozdější hodinu, byla by to pěkná pohádka na dobrou noc. Dítě by také nepoznalo ty nelogičnosti příběhu.

ale když již jsme u těch příběhů, tak závěrečným poučením by mělo býti. A především pro Němce.

A takových Jarmil nám pozvala kancléřka na miion....

1 0
možnosti
Foto

Jsou určité limity, do kterých se prostě pracovat nevyplatí. Pokud máte zajištěné ubytování prostřednictvím příspěvku na bydlení, k tomu nenárokovou částku na vybavení domácnosti, dostáváte něco malého na ruku, oblečení, když už je opravdu špatně, také někde nafasujete, neplatíte třeba TV poplatky nebo někde za popelnice, dítě se Vám zdarma nají ve škole, exekuce Vám nic nevezme a někde něco dostanete bokem, jako v případě ženy z Vašeho blogu - něco od přítele, něco za sexuální služby, je opravdu na zvážení, jít někam pracovat třeba za 15 hrubého, když stejně potom musíte na sociálku a ta Vám to doplatí, takže to vyjde plus mínus stejně jako když vůbec nepracujete. Teď byl na idnes nestydatý článek o tom, jak za skoro minimální plat, nejsou schopní najít pekaře - pokud by se náš pracovní trh očistil od poptávaných míst zaměstnavatelů, kteří nabízí plat třeba pod 18 tisíc, hned by se bilance mezi nezaměstnaností a počtem volných míst úplně obrátila.

9 0
možnosti
Foto

Těžko, volných míst je teď prostě víc než volných lidí.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,08
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik