Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve vší úctě - váš blog mi připadá tak trochu jako souhrnný "výcuc" z několikadenní "masírky" novinářů/moderátorů ČT. Z trochou nadsázky to taky nemá daleko k plagiátorství, neboť v podstatě opakujete to, co už x dní slyšíme a vidíme na ČT a vaše vlastní úvaha mi tam prostě chybí. No a poslední věta, to je dle mého názoru ukázkový příklad demagogie. Cituji: Obraz bezedné žumpy je tím, v čem se ocitla česká politická scéna díky prezidentu Zemanovi i premiéru Babišovi...

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=671138

O obraz bezedné žumpy se totiž již dávno před Babišem postaralo mnohem víc politiků, sedících dříve či dosud v Poslanecké sněmovně a Senátu. Pokud vám tento fakt unikl, rád si dám tu práci a seznam těch s největšími hříchy vám pošlu. A rozhodně nebudu kopat do jedné strany, protože to jde tzv. napříč politickým spektrem

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že mezi mladými po revoluci se to plagiátory jen hemží, kdo by také nevyužil možnost, při vypracování diplomky, nakouknou na podobná témata a využít některé pasáže. Doba internetu je k tomu velmi nápomocna a hlupák by byl ten, kdo by si neuměl poradit.

Je to jen mnoho povyku pro nic, ti co křičí chyťte zloděje, dobře znají mapu, protože mají podobné zkušenosti.

0 0
možnosti

No, dnes už s vámi podruhé polemizuji. Nebojte, nejsem vámi posedlý. Jen se mi zobrazil další váš blog na téma, ke kterému jsem zrovna psal příspěvek do jiné diskuze. Tak jsem se rozhodl, že vám ho sem překopíruji ...čímž ho "prodám" 2x;-):

"Sakra, vůbec ale vůbec nemám zájem obhajovat konkrétní osoby, které s tím mají problém.

Většina prací vychází z nějaké teorie (tzn. má mít teoretickou část), zdrojů a předchozích prací, které pak rozvíjí v praktické části do vlastních závěrů..

OK, jsou nějaké normy na označování zdrojů atd.. Ale od toho je ten, kdo schvaluje takovou práci ..vedoucí práce a oponenti. Ti to mají vychytat, upozornit dotyčného na nedostatky, nechat ho to opravit.

Proč má absolvent nést následky toho, že ho nějaká komise vypustí do světa s nedostatečnou a potencionálně "nebezpečnou" prací?

Podle mě jde především o selhání těch, kteří takovou práci schválili a nechali dotyčné žít v dobré víře, že jejich práce je OK. "

8 3
možnosti
Foto

Dvě poznámky:

1. Jednak to v té době třeba nebylo technicky možné.

2. Vedoucí a oponent (plus samozřejmě i zkušební komise) se zajímají o práci jako takovou a nejsou povinni zkoumat nějaké plagiátorství.

3 0
možnosti

Z článku mě zaujala věta, že T.Malá nepůsobí dojmem inteligentní a noblesní dámy...naopak jsem byla překvapena jak ji to při jmenování slušelo..i když to není podstatné. Ale když máte taková přísná kritéria, možná by to chtělo změnit fotkuRv.

13 3
možnosti

No, možná slušelo, to je věc vkusu, ale stačilo otevřít h...ústa, a bylo o úrovni jasno:-(

0 3
možnosti

Plagiát se týká studentů a vědců.

Jsem teď na chatě v přírodě a prošla mi karta Skylinku. Sledují jen německou televizi,a tam o plagiátorech v Česku nic nebylo jen mě zajímá, ti dva jsou studenti nebo vědci.Kdyby byli vědci, tak si v takové Americe ani neškrtnou.

U nás by mohli na jinou univerzitu, nebo třeba do toho Kolárova na Slovensku.

Jo, život vědce není jednoduchý. :-(

0 0
možnosti

Mimo mísu. Tu Skylink kartu na chatě na 5 dní oživíte jednou jedinou SMS zprávou.

1 0
možnosti

Blbá nálada je stejně tak nakažlivá, jako ta dobrá. Svůj šálek pelyňku zde servírujete přísně po ránu. Zkuste čaj s medem a když kávu, tak si jí oslaďte, jak radí božský Kája, o něco víc.

9 0
možnosti
Foto

Už dávno neplatí prvorepublikové "Kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe."

Papaláš systém funguje jako dobře namazaný stroj. Má to delší historii, například rychlokvašné doktoráty práv na Plzeňské univerzitě a záhadné soukromé vysoké školy na Slovensku, kde se dalo vystudovat turbo rychlostí a za velmi sporadické či téměř žádné osobní přítomnosti studenta...

Tohle všechno je dědictvím rozvratu morálky za komunistů. V 50. letech se ani nepředstíralo vzdělání, lidé z dělnických profesí, kteří měli někdy jen první stupeň základní školy, vylétli ze dne na den do nejvyšších funkcí. A za normalizace bylo téměř pravidlo, že titulem RSDr. se honosili hlavně ti, u nichž bylo sporné, zda vůbec předtím dokončili aspoň základní školu.

13 1
možnosti

Jen bych doplnil, ze v padesatych letech byly i snad vecerni primyslove skoly pro delniky. Jednou z nich byla v Praze nekde u Botice mezi Nuslema a Vrsovicema.

Podminkou prijeti byl pry vyucni list, a behem jednoho roku studia skladal delnik - student maturitu.

0 0
možnosti

J68i24ř83í 28F39o38g71e46l

18. 7. 2018 8:17

Proč lžete?

Podivnosti, plagiátorství a podvody politických vysokoškoláků jsou známé již desetiletí. Stačí připomenout ty nejznámnější. Bendovo zvětšování fontu, aby se vešel do rozsahu, Grossovo opisování, Chovancovo prázdninové vystudování a mohl bych pokračovat třeba lžidoktory Kalvodou a Křečkem. A ten výčet rozhodně není konečný.

16 0
možnosti

Placený Koblihou ?

2 5
možnosti

Tak to vypadá, že v klidu můžou být akorát Hamáček, kterej žádnou diplomku nikdy nepsal a Bureš, kterej by to za potlesku nemyslících koblih označil za kampaň a účelovku.

;-D

7 2
možnosti
Foto

Zbytečný nářek nad rozlitým mlékem, to je daň za demokracii.

3 1
možnosti
Foto

Spíš za mízerné školství s absencí etiky.

Ale autorka dští oheň a síru zcela na vše. Takže je vlastně jedno, co píše.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS