Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J59o83s23e65f 12N27i23k52l

4. 7. 2018 16:25

...o inkluzi pochyboval a byl proti i prezident Zeman...a jak byl za to kritizován...a na názor učitelů se nikdo neptal!!

6 0
možnosti
JN

J83o89s16e22f 48N37i26k32l

4. 7. 2018 13:48

...karma a se vším souhlasR^

4 0
možnosti
VT

Měly by být zakázány cesty poslanců po světě, zakázat tu jejich tzv. "cestovní kancelář"! Inkluze v Norsku je a být musí, protože neměli a nemají vybudovanou síť škol "praktických", chcete-li zvláštních. To, co nám tady, a nejen školství, léta dobře fungovalo, tak každý nový ministr má nutkání si "postavit pomník" a proto se stále něco ruší a horkou jehlou šije úplně jinak, takže vždy jen a jen k horšímu....:-(

6 0
možnosti
PS

Znám třídu kde inkluze dokonale funguje. Nejdříve to bylo špatné "jiný" žák rušil při hodině dokonce i sprostě nadával. Děti mu nadávali a žák se musel cítit opravdu špatně výsledkem bylo že chtěl upoutat pozornost ještě více zlobil tedy intenzivněji. Spousta času určeného k výuce byla promrhána při zklidňování tohoto žáka. Ale po čase jako když mávne proutkem všechny problémy zmizely. Učitelé totiž totiž zjistili že dotyčnému stačí nechat při vyučování mobil aby si mohl přes vyučování hrát. Od té doby pokračuje výuka tak jak má učitel je spokojený protože konečně začal učit rodiče "jiného" žáka jsou spokojení protože se tak krásně integroval. A rodiče ostatních jsou spokojení protože na třídních schůzkách se řeší i jiná témata než "jiný žák". Vidíte jak ta inkluze krásně šlape.

4 2
možnosti
MC

Žák se integroval protože mohl mít mobil a při hodině si s ním hrát? Mobil ovládal perfektně ale učivo těžko. Tak to potom jó. Integroval se.;-D

2 0
možnosti
Foto

Rychlost stáda je limitována rychlostí nejslabšího kusu.

Ale jak k tomu potom přijdou ti nadanější???

11 0
možnosti
RM

dávám vám za pravdu. Já mám zase kamarádku, která učí na speciální škole. Stačí, když mi vypráví jaké mají děti diagnosy. Jednou ji jeden psychicky nemocný žák, jehož rodičům bylo jedno, zda užívá léky na zmírnění své agrese, po ní jako své třídní učitelce hodil židli. Absolutně si nedovedu představit jak by to vypadalo v normální škole.

13 0
možnosti
MD

Tak clanek je to rozumny. Jen nejak koliduje s vasi standartni tvorbou. Budu ho tedy brat jako napeti uvolnujici dejovou pasaz pred dalsimi dramatickymi castmi. A sam doplnim prislusnou hudbou a budu se tesit na dalsi dramatickou dejovou zapletku.

4 1
možnosti
JP

Vždycky si vzpomenu na dokument Třída 8.A. Zpočátku to byla normální základka. Postupně ale ve třídách přibývali Romové a současně s tím přibývaly problémy ve výuce. Bílí rodiče postupně dávali své děti na jiných škol, až se z oné základky stala de facto škola zvláštní. Neškodilo by ten dokument čas od času pustit znovu. Tím nechci říct, že problémy s chováním a s učením mají jen Romové, ale při nezájmu rodičů o vzdělání dokáže několik romských dětí výuku totálně rozložit. Problémy s chováním mají kolikrát i ostatní děti, ale ty rovnají rodiče.

15 0
možnosti
SN

:-)......Paní autorko......tentokrát.....palec nahoru! Jezdí u mně,(na koních), dvě učitelky, tak jsme to při zavádění tohoto duševního výplodu Valachové, probírali. Jsou z toho na prášky. Asistenti, rušení vyučování, hysterické záchvaty, no výuka jak blázen.

Vypadá to, že všechno směřuje k tomu udělat trochu přitroublou generaci, aby se srovnala s návštěvami z Afriky.

Začal jsem chodit do obecné v r.44, jednotřídka, jeden učitel, 5 ročníků 1.-5. Bylo to fajn, už jsem poslouchal látku z dalších ročníků. Necítím si nijak ošizen, ba naopak. Kdo neuměl, propadl. Někteří vycházeli z obecné, max. z 1. měšťanky. Také se uplatnili v životě. Tak to fungovalo k všeobecné spokojenosti. R^R^R^

9 0
možnosti
JF

Tedy palec nahoru.

Málokdy se člověk dočká že zrovna vy budete tak dávat za pravdu prezidentu Zemanovi.:-)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS