Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já hlavně nechápu, jak může někdo bláhově očekávat, že by se komunisté změnili? Proč by to dělai? Mají své bláznivé ideje, a pokud by se jich vzdali, už by to nebyli komunisté.

Prostě buď tu jsou nebo nejsou. Nic mezi tím.

Dokud pro ně bude existovat živná půda, budou tu i oni.

1 0
možnosti
Foto

Komunismus je víra uhlířská a uhlířů vždy bylo a bude dost. Až na světě nebudou uhlíři (chudí, vykořisťovaní, diskriminovaní), tak vymizí i komunisté :-)

1 0
možnosti
JH

J54a84n 17H34a75r64v29a90n

2. 7. 2018 12:52

Tak, tak paní Vlachová, chtělo by to někam emigrovat jak už jste mnohokrát psala. Tak kde je ta země zaslíbená, zatím jste si nevybrala? Nebo stačí si tady jenom poplakat a hned se Vám uleví? Jiný než plačtivý blog jsem od Vás nečetl, asi máte velké trápení :-(

9 3
možnosti
PB

A jaké duhově pozitivně laděné blogy si můžeme přečíst od vás? Nebo jen umíte kušnit a na vlastní článek nemáte vercajk?

5 1
možnosti
Foto

I83v30a65n 65M68a16r49e48k

2. 7. 2018 11:31

P.Vlachová, já jen doufám, že se nenavrátí "proteplené" vlády z dob nedávno minulých. ;-( Rv

1 3
možnosti
PB

Souhlas karma. O tom, že jste ťala do živého svědčí i množství příspěvků v diskuzi od bývalých komunistů, kteří tvrdí, že článek je o ničem a nestojí vlastně ani za komentář. A čím víc bývalý komunista, tím víc komentářů pod článkem.

9 2
možnosti
Foto

Pravda, komunisté se nezmění napříč všemi stranami a je to vidět hlavně u stran, které cítí potřebu zdůrazňovat ve svém názvu "demokratická", protože bychom to u nich už dávno nepoznali.

4 0
možnosti
JH

Ale to víte , že změní! Podívejte třeba na Teličku, Štětinu, Štěcha a tak poobně:-)

8 0
možnosti
Foto

A generála Petra Pavla, nebo senátora za ODS Jaroslava Kuberu...

3 1
možnosti
DR

Osobně si myslím že až na nějaké výjimky, podobné typy článků dneska už nikoho nedojmou.

3 3
možnosti
Foto

Mě napadla báseň Karla Jaromíra Erbena Zlatý kolovrat.

A co ten zlatý kolovrat?

Jakou teď píseň bude hrát?

Jen do třetice zahrát přišel,

pak ho již nikdo neuslyšel,

ani nespatřil.

http://www.cist.cz/Poezie/Kytice/kolovrat.htm

Asi se autorka nechala inspirovat, ale svou tvorbu na tři eposy neomezila.

4 2
možnosti
Foto

Karma

Jsme tuším jedním z posledních skanzenů v Evropě, kde ještě existuje nereformovaná a nijak nezměněná komunistická strana. Ba co hůř, nejenomže stále existuje, ale má dodnes vliv na chod země. Během málem třiceti let měli ve svobodných poměrech pohodlíčko a spoustu času na přemýšlení a změnu. Neudělali to.

10 1
možnosti
Foto

A vůči čemu, vůči jakému výchozímu stavu se měla, Marku, KSČM reformovat?

Tak třeba vůči padesátým letům je přece reformovaná až habaděj. Nebo snad vůči roku 1968 nebo snad 1988? Who knows?

1 2
možnosti
MB

Komunismus - socialismus je nezničitelný. Nikoliv, pro vědeckost myšlenek - ale pro přirozenost, vycházejíce ze základů lidské povahy. Čas stále běží - většinová společnot , tomu prostě nedostačuje. V určitých etapách dojde k revoltě - revoluci. Ta většina, získá restart času a dojem = že lidé jsou si rovni. Doženou tak pochybení svých předků a sebe sama. Začíná se "Znovu". Nějaký čas to vydrží a pak opět ... Mezitím povstane opět nová vrstva - z té bývalé, utlačované . Znovu se rozestaví figury a situace po šachovnici. Dobře je to vidět na Hnutí Ano a samotné KSČm, V podstatě účelové - novodobě - firmy. Záleží na člověku, kolik času mu to v životě sebere - nebo naopak, novou naději dá. Ruku na srdce, asi to jinak nejde. Jistě , pak civilizované pokroky - sociálně demokratické poměry - nebo opovržlivost proimitivismu - rudá totalita. Nejhůře jsou na tom ti nevinně poškození - hledí na reinkarnaci toho zla. Hlavně vůči jim je to neetické a zde se KSČ opravdu měla zakázat . :-)

1 0
možnosti
Foto

Více než 25 let měly strany, které dnes nejvíce na komunisty (jako třeba ODS) nadávají, k tomu, aby ty nechtěné komunisty zrušili a neudělali to!! Nebude to asi tím, že právě hodně členů ODS jsou do jiného kabátu převlečení bývalí komunisté??

3 1
možnosti
Foto

Vyjmenujte hodně členů ODS, kteří byli ve straně.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik