Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^tentokrát naprostý souhlas-je to bída, ikdyž bylo hůř

1 0
možnosti

V. Havel pravil, že naše země nezkvétá - p. Vlachová zase, že se propadá. Jako obvykle dostanou nálepku o zaprodancích, či zamindrákovaných osobách. Já jsem stejného mínění, jakou autorka blogu. Nejsem sám - nejsem trpící ničím. Pouze si říkám, proč řada lidí tento maras, posuzuje jako nějaký pokrok. Naše země pod moudrým a prozíravým vedením M. Zemana a A. Babiše, nezkvétá, navíc - morálně se propadá. Ano, teď je skutečně lépe - Jim navzdory. Pěkně si plujeme na tepu křivky konkuktury, pacient - ekonomika se již přehřívá, okamžité populo efekty to dobro - Dluhy a nezaloženou koncepcí - jako obvykle jistí. Jmenovaní ovšem vycházejí z osvědčené minulosti, to jistotně - bude na Věčné časy ..Miloši, Lomikare, Andreji ... ! :-)

12 1
možnosti

Máte pravdu, žijeme v marasu. Zeman na Hradě a trestně stíhaný Babiš jako premiér. To bude pokrok;-D;-D

8 1
možnosti
Foto

Ano, jste toho pravým důkazem, zamindrákovaní paní... Udělejte s tím konečně něco. (A ta (JUDr.?) Malá zatím ještě ministryní není). A když bude - na jak dlouho? 8-o

6 9
možnosti

Tak dlouho, jak to bude vyhovovat Babišovi. :-P

7 1
možnosti

Jestli se da unarikat k smrti, pak .. by se melo uvazovat o vstupu do Spolku pratel zehu.

6 1
možnosti

R^ Proč Taťána Malá? Je hloupá, dělá chyby a to se Burešovi hodí. Může jí to připomínat, vlastně už jí to sdělil prostřednictvím médií, když řekl, že se má učit (od něho, samozřejmě), nemá mluvit a má být skromná. Dokonale promyšleno

9 0
možnosti
Foto

Který šéf by chtěl, aby ho podřízený přerostl? Havel snad?

2 2
možnosti

J13o12s87e49f 30N89i65k34l

25. 6. 2018 9:32

Naše země se nikam nepropadá, nemá totiž už kam. Minulé politické garnitury totiž prohospodařili téměř vše. Zemědělstvím počínaje a dobře fungujícím školstvím konče (nejen učňovské školství). Proto se nedivte, že lidé (jak někteří říkají "lůza") chtěli změnu a to ve volbách dali jasně najevo. O imigrantech vůbec nehovořte, táhnou EU dolů. Věřme tomu, že bude líp.

4 8
možnosti
Foto

.... a lidé zvolili změnu vedoucí (kdo by čekal, že to vůbec ještě jde) k horšímu a horšímu.

Vox populi, vox diaboli.....

9 2
možnosti

Děláte si zbytečné iluze o politické kultuře v jiných zemích.

V zemích srovnatelných civiliazčních tradic a srovnatelných klimatických podmínek a stejného společesnkého uspořádání je politická kultura vždy na přibližně identické úrovni.

Zápaďáci na své politiky nadávají úplně stejně jako Češi nebo Slováci.

9 0
možnosti

Ale to co my, opravdu zažívat nemusí.

4 4
možnosti

V jednom překrásném jihočeském městě mají v hospodě dva pisoáry. V každém z nich je uvnitř obrázek našeho současného prezidenta a toho, co byl před ním. Obávám se, že tam není dost místa na třetí pisoár.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,94
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik