Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že Vaše nové rozverné foto se přesně hodí na mezinárodní seznamku o které píšete. Tam se ovšem nelze divit, že se Vám ozvou buď podvodníci kteří tyto seznamky chápou jako příležitost ke zbohatnutí anebo úchyláci, v nejlepším případě různí zoufalci hledajícím přístřeší.Tak to dopadá, když se zbytečně tlačí na pilu. Zkuste to jakkoliv ale rozhodně jinak:-)

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Karma. Sice nehledám nikoho, ale i mně chodí nabídky od koček, kterým zemřel v Afghanistánu manžel (bratr, přítel, synovec atd.), nebo které tam byly jako lékařky atd., ale doma jim zemřel (...atd.). Sportovně založen, odepisuju, pro tu legraci, co z toho vyleze. Většinou to skončí stejně jako v nigerijských e-mailech, protože ona dáma má uložených 1 500 000 USD (či jiných měn) v bankovním ústavu a nemůže k nim. Pokud by měla partnera, tak jí její přítel advokát, notář... pomůže s převodem, a potřebuje k tomu můj účet, číslo telefonu, adresu atd. A taky potřebuje 1500 USD na uhrazení poplatku notáři... No nejsou ty holky roztomilé? ;-)

1 0
možnosti
PM

Pořád jste dopadla dobře. Lepší, než imaginárnímu příteli postupně poslat všechny svoje úspory (také se stalo):-/

1 0
možnosti
Foto

varování před nimi je také všude plno-promiňte ale nevěřila bych že jste tak naivní

1 0
možnosti
JH

Jo, jo - deviantů je plný internet. Někteří z nich se domnívají, že se na to nepřijde, když si změní fotku:-)

1 1
možnosti
MS

A proč by se na to nemělo přicházet? Sem tam si obmění fotku skoro každý bloger. Dost trapná kombinace jen kvůli tomu, abyste mohl urazit autorku.Rv

1 0
možnosti
MS

No jo, zazobaný Američan dělá divy. :-)

0 0
možnosti
Foto

Deviantů je na internetu tolik jako všude. Jen mají, díky takovým jako vy, více prostoru. "Sňatkoví podvodníci" byli, jsou a budou, mění se jen používané metody.

Za tohle internet fakt nemůže.

6 0
možnosti
MD

Nekdo s vyssim sebevedomim chtel exotickeho papouska a .. internet je plny psychologu, kteri ho dokazou odhadnout.

0 0
možnosti
Foto

Před úchyláky a psychopaty by měli být varováni nejen všichni - nejen děti, ale i dospělí (a vzdělaní) lidé. Bohužel ti se vyskytují nejen na různých seznamkách, ale i v obyčejných diskuzích - a na facce boku. Tam mi přišlo již několik žádostí o přátelství, (a jistě nejen mně), od různých cizích vojáků a vojenských veteránů. ( A vždycky foto ve vojenském (s frčkami) - a za ním obvykle americká vlajka.) Bacha na to. ;-)Rv

0 0
možnosti
PK

Internet za to fakt nemůže....;-D;-D;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik