Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

R^R^

Souhlasím, že je to velice tristní podívaná, když prorusky laděný prezident ČR ponouká trestně stíhaného premiéra v demisi (a zatím soudně uznaného spolupracovníka StB) k uzavření volební koalice s KSČM a SPD. :-/

4 1
možnosti
Foto

Smiřte se s výsledky voleb. Pokud si voliči dle Vás zvolili chátru, buďte v klidu, chovejte se slušně a zbytečně nepoužívejte vulgární výrazy. Na vládu slušných jedinců typu Miroslava Kalouska si budete muset ještě počkat.

3 5
možnosti
MS

A případná účast KSČM ve vládnoucí koalici (jak doporučuje Zeman) snad koresponduje s jejím prachbídným volebním výsledkem ? :-P

4 2
možnosti
AL

Říká se tomu "výsledky demokratických voleb".

Že ti, co prohráli pravidelně pláčou a zlostně skřípají zuby je normální jev. Naštěstí jich je menšina.

Mám rád demokracii.

:-)

7 3
možnosti
MS

Hloupý názor. Nikdo tady nepláče a neskřípe zuby proto, že nedopadly volby podle jeho představ. Kdyby vyhrály volby strany, které jsem nevolil, ale kterým věřím, že jsou demokratické, neřekl bych ani popel. Ale jestli vyhraje strana, která pustí k lizu komunisty i přes jejich mizerný volební výsledek, musím skřípat zuby.

4 2
možnosti
Foto

I59v11a10n 24M38a28r50e76k

28. 5. 2018 8:27

Za "bezvládí" p.Vlachová, můžeme mimo jiné poděkovat i jednomu uhlazenému pánovi a jeho hojnými korupčními aférami profláknuté partaji. Jejich nynější politika - buď nás znovu pustíte k lizu, nebo bude zle, velmi zle, je až příliš průhledná.

Proto lidé volili jak volili. R^

4 1
možnosti
NS

Burešovi tahle situace vyhovuje. Může si dělat co chce a také to dělá. Včetně personálních čistek na nejvyšších místech Policie nebo generální inspekce. A i kdyby socanské referendum prošlo, tak do toho hodí vidle bolševici se svými šílenými podmínkami. Ono totiž toto období bezvládí, období permanentní politické krize vyhovuje nejen Zemanovi a Burešovi, ale také našim bolševikům, protože jsou najednou důležití. Situaci tedy vyřeší další volby, případně soud s Burešem. A situaci na Hradě vyřeší spolehlivě Matka Příroda.

A jestli mě zrak neklame, tak na předčasných volbách už Bureš dávno maká. Alespoň intenzita jízd po guberniích a množství rozdaných miliard v rámci nesplnitelných slibů pro všechny a všude tomu nasvědčují ... a termín? Ještě letos, a to společně s komunálními volbami, což mu umožní ještě to prodat lidem "jako že ušetřil". To všechno za předpokladu, že se mu sliby, jízdným pro důchodce a studenty + koblihami podaří zblbnout plánovaný počet obyvatel.

7 2
možnosti
JK

Jak vlastně politici přišli na to, že lhaní voličům se vyplácí. Vzpomínám na porevolučního Klause, jak nám celkem na rovinu vysvětlovali jak je myšlena a připravena privatizace a tak bylo jasné kde je chybka. Bylo jasné, že okupanti z Ruska musí okamžitě domů (viva Kocáb), že jediná možnost je stát se součástí "západní" Evropy. Dokonce i Klausův šílený výrok o nutnosti "zhasnutí" při přerozdělování kapitálu v Čechách byl pravdivý.

A pak se začalo lhát, jasným podvodem byla opoziční smlouva. Rozdělení ekonomického vlivu na Klausovce a Zemanovce nás trápí i dnes a nic na tom nemění přebíhání miliardových zbohatlíků mezi uvedenými klany, či v případě Babiše snaha o vymezení vlastního dvorku, ale jak vidno pouze se souhlasem obou uvedených klik a rozhodně to není zadarmo.

Alarmující ale je, že systém podvádění, obcházení zákonů a jejich úprava ve vlastní prospěch se už ani moc nekamufluje. Klidně se vyhlásí amnestie, která navždy osvobodí zejména kamarády (že pane Klaus), další zákony podporující ekologicky škodlivou bionaftu a příprava vytunelování stovek miliard na dostavbu jádra, schválně si tipněte, koho bude tvrdě prosazovat na dostavbu bloků náš hradní tým. Proti tomu jsou církevní restituce úplná prkotina a tvrdě na to doplatí ještě vnuci našich vnuků. Přitom výroba elektřiny štěpením jádra je technologie už dnes zaostalá jako pálení řepkového oleje ve spalovacích motorech.

Jedině velmi propracovaná mediální masáž umí zakrýt hlavní úmysly mocipánů. Časový prostor pro sdělení informací je omezený a tak se vyrábí umělé senzace pro jeho zaplnění a ze skutečných problémů se cíleně dělají banality. Jak se v tom má průměrně informovaný občan vyznat? No těžko, a na to přesně sází mocipáni od nichž nějaký soucit nečekejte, pro své patologické opojení mocí a zejména pro osobní zisk udělají vše, třeba si stoupnou do vestibulu metra rozdávají ubožáků pětitisícovky, společně s koblihami, nebo místo léčení závažných nemocí se nechají přenášet ochrankou z mítinku na mítink.

1 1
možnosti
Foto

Kocáb se na tom odchodu vojsk pouze přiživil. Rozhodovalo se někde úplně jinde.

4 3
možnosti
Foto

Bezvládí? Jak jste na takový nesmysl přišla?

5 4
možnosti
MV

bezvladi skryte za slogany typu "makame" a podobne, pokud Vam to nedoslo

4 3
možnosti
LH

Vidím ohrožení demokracie úplně jinde... Jakmile projevite ten nesprávný názor je zle jste přinejmenším ruský svab mažou Vám prispevky (přitom urážky prezidenta procházejí bez povšimnutí,) - jojo pěkně za 30 let....

7 3
možnosti
Foto

I43v74a22n 54M94a85r30e46k

28. 5. 2018 8:28

P.Hladíku naprostý souhlas. R^

3 0
možnosti
JF

J18i47ř35í 70F42o87g29e90l

28. 5. 2018 7:45

Nejsem váš národ a nežiji váš blbý život. A nejsem zdaleka sám.

Život je fajn, jen se musí žít a ne trpět.

5 1
možnosti
MB

Každý usiluje doma o čistou vanu. Dnes je nabízena totálně špinavá. Člověk ji chce vyčistit a hle, zátka nelze zdvihnout ! Jmenuje se M. Zeman. V kalech obsahu si veseluje pluje parník A. Babiše. I výletní loďky se přidaly - KSČm a SPD. Nová doba - Kdo má doma vanu čistou - Není státotvorný ! ... :-)

6 2
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik