Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

A Cermat je v tom nevině. Jestliže se ví, že studovat dokáže cca 30% populace a my máme (podobně jako Evropa) 75% maturantů, tak si lžeme do kapsy, jako ve všem. Můžeme být rádi, že najdou cestu domů a nemusíme je vozit.

1 0
možnosti

A CERMAT opatrně hlídá, aby tu laťku u maturit náhodou nezvedl až ke kotníkům, protože by pak půl ročníku neprošlo. :-/

3 0
možnosti
RP

To vše jsou jen technikálie za pár kaček, možná by bylo lepší vzbudit komunistické plánovače, kteří by nám zdělili, že republika potřebuje ročně 10 000 inženýrů, 11 000 doktorů, 9000 projektantů a architektů, 8000 učitelů, 0,7 filozofy, 1,5 historiky umění a 0,5 politického filozofa.

To by se holt museli vybrat na střední ti, co už umí číst a počítat do dvaceti, a v těch školách co by dali společnosti lidi, kteří tu nejsou zbytečně, mohli mít zlatý kliky i na záchodě.;-D

1 0
možnosti
JSS

Cermat zušit ! Nač máme komisi, kde rozhodují min. 4-5 lidí. Všichni musí mít odpovědnosti a o co jsou horší než ti rozhodčí v Cermatu?

1 0
možnosti
RC

jestli myslite tu skolni, tak by to mohlo dospet zase do stavu, kdy se maturita davala na nekterych sklach za ucast

1 0
možnosti
JP

Milá dámo,vite proč byly zavedeny tzv. státní maturity? Protože střední školy ve snaze míti dostatek studentů neustále snižovaly laťku, takže maturitu mohl dostat, každý, kdo se jakž takž naučil číst a psát. Státní maturity by tu nemusely být, kdyby školy držely určitou laťku a nenechaly prolézt každého blba. Protože za počet xx blbů měla škola peníze na učitele.

9 0
možnosti
SN

:-)....Píšete dobře. Pokud se pamatuji na začátek CERMATU, stálo to asi 1,7 mlrd.

Jak jste zmínila minulost, tak to fungovalo. Každý učitel zná nejlépe své žáky a dovede ohodnotit, jestli ho nechá projít, nebo ne. Další výběr udělá život. Buď obstojí a je všeobecně známo, že první ročníky vysoké byly vlastně sítem, jestli na to budoucí vysokoškolák má, nebo ne. Kdo neobstál, vypadl. Kdo nastoupil po maturitě do praktického života, totéž.....buď umí, nebo neumí! Zvláště v době dnešního tvrdého kapitalismu. síto je neúprosné ! R^R^R^V

4 0
možnosti
RC

tak na co maturitu, kdyz se nekde davala za ucast?

0 0
možnosti
RC

No Vy koukam taky moc znalosti nemate. CERMAT neni soukroma firma!!Takze napsat "výhodný byznys pro Cermat" je pekna blbost, protoze CERMAT je zrizeni MSMT.

Co konkretne ma Valachova s maturitami, krome toho, ze SPRAVNE zavedla povinnou maturitu z ciziho jazyka a matematiky? Maturity bezi uz nekdy od roku 2011, pokud se nepletu.

4 0
možnosti
PK

Opět další negativní příspěvek s dovětkem za vším hledej Babiše, brávo...

2 0
možnosti
JL

Asi jsme velmi bohatá země. Nejsme - jsme zadlužená země. Vadí to politikům? Ovšem že ne, ještě celkem nedávno jistý Paroubek říkal, že jsme zadluženi málo a můžeme vesele utrácet. Od té doby už jen Babiš říkal, že s dluhem zatočíme. Ale říkal to jen před volbami. Teď má bobříka mlčení - as se to nehodí o dluzích mluvit.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik