Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jednou kratkou veteou. Se nekona.

0 0
možnosti
Foto

Demokracie je špatný systém, nic lepšího ale dosud nikdo nevymyslel. Smiřte se tedy s výsledkem voleb. Pak bude líp !!

3 1
možnosti
Foto

Soudruzi komunisté se nevracejí. Protože ONI totiž vůbec nikam po listopadu 1989 neodešli a jsou tady s námi (i když někteří momentálně jako členové ODS, TOP 09 a podobně) - POŘÁD DÁL. 8-o Ale jinak autorce karma. ;-)

3 0
možnosti
Foto

R^ Karma! Klesáme, ale neklesejme na duchu, odražme se ode dna!

2 0
možnosti
Foto

Vaše pocity jsou určitě správné, nutno však upřesnit, že soudruzi se nemohou vracet, protože v podstatě nikdy neodešli. A co už vůbec neodešlo, to jsou jejich "manýry", kterými původně natěšené občany ledově osprchovali hned první mocipáni, byť si hráli na pravičáky.

A tak u nás bují politická nekultura a je to s každými volbami horší a horší.

5 1
možnosti
SB

Naivita takových lidí, jako jste vy, kteří se domnívají, že jediným nositelem nekulturnosti politické scény jsou postkomunisté, je do očí bijící.

Jednotlivé politické směry se od sebe liší směřováním své politiky, ale že by u jedněch byla vyšší politická kultura než u jiných, to ani náhodou.

Vzpomínáte si, jak se před dvaceti lety vytvořila takzvaná Čtyřkoalice? Jak najednou jí naivní lidé věřili, že dá všechno dohromady? Byli tam Lidovci, Unie Svobody, ODA a Demokratická unie.

Jak to dopadlo?

Měli preference, že by to v pohodě stačilo na drtivé vítězství u voleb. A začali se rafat mezi sebou a vrcholem bylo, že lidovci z toho vystoupili, protože se jim nelíbilo, že ODA má dluhy.

Ale ta ODA ty dluhy měla už v době, kdy lidovci s ní tu čtyřkoaliční smlouvu podepisovali. Tehdy to lidovcům nevadilo?

Pokud se domníváte, že nedostatek politické kultury je výsadou jen jedné strany politického spektra, tak si kupte brýle realismu, kterými byste měl nahradit ty současné brýle mámení.

3 1
možnosti
MB

Nechápu, proč seč autorce vytýká, že "Píše pořád to stejné". Já se vyjadřuji rovněž stále konzistentně. Pak říkám, že nejcennějším je na člověku hlava. Nic nového, o tu usilují všechna učení - od náboženství po politiku. Získám hlavu = získal jsem člověka celého. Proto, je samostatně konající a přemýšlivý člověk, nepohodlný každému - donekonečna se objevujícímu modelu dobra. Když to přeženu tak ta paleta je nepřeberná ! Otravující reklamy, neobjednané hovory, nabídky operátorů až po současnou politickou garnituru. Žádný rozdíl , zde není ... :-)

0 0
možnosti
Foto

P41e57t34r 47P51a39j43e96r

21. 5. 2018 8:34

Paní Vlachová, to je po sté, to samé. Komunisté, Babiš, Zeman. Komunisté, Babiš, Zeman. A pořád dokola. Můžete mi říct, kdy byla u nás politická kultura lepší? Odpovědi se určitě nedočkám, nicméně přeji pěkný den. A proboha nezapomeňte zítra zase napsat něco na téma komunisté, Babiš, Zeman. Hořím nedočkavostí. :-)

9 1
možnosti
PK

Rozumný člověk přijímá svět jako směs dobra a zla s přiměřenou dávkou spokojenosti a trpělivosti. Od této paní autorky čtu jen kritiky stávající vlády a situace ve společnosti, nic pozitivního, snad by bylo lépe pro její duševní zdraví, kdyby se odstěhovala třeba do Německa, nebo VB,...nebo kamkoliv , kde je to všechno růžový...RvRvRv

2 1
možnosti
Foto

Do Norska. Jedině tam.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik