Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

Rozhodne Zeman neklamal, pretože jeho slová potvrdil ten riaditeľ Vojenského výskumného ústavu chemického, ktoréjo zjavne preto odvolali. Ostatne, vyrobených niekolkoľko gramov novičoku bohato stačí na zabitie niekoľko desiatok Skripalov aj s dcérami. Medzitým vyšlo najavo, že novičok mali k dispozícii skoro všade, a že Mayová klamala (to však vedeli od začiatku všetci, čo mali aspoň trošku zdravého rozumu a neboli zaslepenými rusofóbmi).

Stolz wollte der BND seinen alliierten Verbündeten vor Jahrzehnten den Kampfstoff Nowitschok präsentieren, den ein Überläufer besorgt hatte. Doch die wussten nach Informationen des SPIEGEL längst davon.

http://spon.de/afexy

3 2
možnosti
MK

Paní Valachová, souhlas se vším napsaným. Kauza kolem focení paní Šlechtové s pejskem je trapná, myslím si že spousta obyčejných lidí by se tam vyfotilo taky. Jediné s čím nesouhlasím je to, že to udělala z mladické nerozvážnosti, myslím že je jí přes 40, tak to už asi něco z rozumu pochytila. No a k ostatnímu je asi zbytečné se vyjadřovat.

3 0
možnosti
MB

Karlík ve své továrně vyráběl sny na čokoládu. Miloš zase ostudné blamáže. Z mocných čínských investic se nakonec klubou prachy společnosti J&T. Mynář bezprověrkový staví přehrady v Kyrgyzstánu. Miloš objíždí místa, kde je 89% oblíben - Slezské Pavlovice, území Sudet. Tam je klasický zmar a nezaměstnanost, tedy je potěší a odletí vrtulníkem. Prostě politik světového formátu. Třeba zase skočit do Číny, poradce i prachy už zase chybí ! Pane prezidente - Zachovejte se jim, jste ideální zdroj jejich blahobytu - skutečně Vás potřebují ! - Rozumný, český člověk nikoliv ... [>-]

13 0
možnosti
Foto

Karma a souhlas ! Zapomněla jste ve výčtu prapodivných věcí např na čistky v ozbrojených i tajných službách . Jako křesťan poměrně vlažný nevím ,který citát z Knihy knih by se hodil na současnou politickou situaci . Svou mluvou tedy konstatuji , že to směřuje do .... zádele.

Komunisté , exkomunisté a kšeftaři + zbytek socanů tvoří vládu a na Hradě sedí opravdu obzvlášť dobře vypečený kousek.

Mno , aspoň začalo pršet a ochladilo se. Inu studený máj , v stodole ráj .

Dobrá zpráva i pro Agrofert.;-D

9 1
možnosti
VS

Popsala jste to přesně. Teď jak z toho, když tady máme politiků jako naděláno, ale žádného státníka.R^

8 0
možnosti
Foto

Hm, zajímavé. A co jinak, jak Vám dupou králíci ?

2 9
možnosti
VS

A jak se vám točí hlava. Pokud vůbec v ní něco máteRv?

8 0
možnosti
JV

KarmaR^ Dá se to nazvat i čechystán ;-D

8 2
možnosti
SN

:-).......Paní autorko, nechci Vám kazit krásné sobotní ráno, ale.......napište, prosím konkrétně, čím president ohrozil naši republiku, když si o novičoku cvrlikají vrabci na střechách od devadesátých let ! !!!!!!

5 9
možnosti
MM

Pro mnohé snadné pochopit, pro vás nemožné.

6 3
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik