Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není "taková doba". Některé matky se svých dětí zbavovaly vždy, a v minulosti dokonce podstatně více než dnes (neboť i důvodů bylo více než dnes). Je to strašné, ale je to tak.

BTW právě jste všem sdělila, že bydlíte v Teplicích, ve Zrenjaninské ulici nebo těsně vedle. Nejsem si jistá, jestli je to dobře.

3 0
možnosti

jj, a mnohem větší počet je těch dětí, co jsou zabité ještě před narozením.

0 0
možnosti
Foto

To máte pravdu... Dnes je symbolem ženy. krásná, vysoká, štíhlá (byť čtyřicetiletá žena - a s různými závislostmi), nikoli mladá, zdravá maminka s dítětem na rukou. Polonahých dívek v bikinách je všude plno, vyhublých (málem anorektických) modelek také, ale matka "madona s dítětem" málokdy. Divný svět převrácených lidských hodnot. Pak se není co divit, že každá druhá chce být stále mladá, krásná, bez závazků. Rv:-/

0 1
možnosti

"Nechápu myšlení ženy, která se takto zbaví svého dítěte..." V takovém případě se jistě nejedná o nějaké "myšlení ženy", ale o totální zkrat, způsobený vedle možných psychických poruch taky spoustou hormonálních a dalších změn při porodu, či jejich vzájemnými kombinacemi. Takže tohle bylo rozhodující, a nemá tak smysl vyjmenovávat v klidu zázemí počítače bezpočet možností co s dítětem, které ta žena mohla udělat, kdyby ovšem byla psychicky v pořádku.

5 0
možnosti

Děti se odkládaly od nepaměti, někde se rovnou ty ne zrovna standardní zabíjely (Sparta). Ve středověku se nechtěná novorozeňata odkládala na práh kostela, když novorozeně našli včas, vychovala ho církev. Takže nic nového pod sluncem.

3 0
možnosti
Foto

Děti se vraždily od nepaměti? Tak jste to myslila? (Takže proč ne i ve třetím tisíciletí?)Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik