Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Paul Ryan je treti muz ve Spojenych statech na politickem zebricku (treti v poradi jako nastupce na prezidentsky stolec). Diskuze s prezidentem CR je bezcenna. To o CR vi kazdy politik. Ne k vuli osobe prezidenta, ale k vuli funkci prezidenta CR. Funkce bez politicke sily. (nedokazi si vysvetlit pohled ceskych obcanu na tuto funkci). Take setkani s nasim premierem je bez jakekoliv vahy. Premier v demisi a bezvladi 5 mesicu, nedava panu "Speaker of the House" zadnou moznost neco kloudneho se dozvedet nebo dohodnout. My, obcane CR, jsem vinni takove situace v nasi republice. Vsechny dohady o Cine a Rusku jsou bezpredmetne.

0 0
možnosti
Foto

P.R. nejprve váhal, ke komu se přidá, ovšem pak se během vol. kampaně přiklonil k D.T. Asi věděl proč;-) Jinak vězte, že jeho SOUKROMÁ(!?) RODIN. NÁVŠTĚVA v ČR není pro nic zanic. Jde ,,pouze" o klasic. ,,lobing" i sondáž jak u premiera, tak i v PČR, i senátu. Kdyby se zadařilo, pak i návštěvu D.T. v Praze očekávat možno;-)

2 1
možnosti
MK

RvRvRvVšichni (včetně autorky), kdož neustále melou úsměvné lži o tom, jak nás Zeman táhne na východ plus k tomu hysterie nad oprávněnou kritikou ČT, kterou (na pokyn) studentíci zveličili jako útok na svobodu slova, dávají mustr do zahraničí, jak pohlížet na Zemana. Tedy mustr funguje na Západě jen u takových joudů, jako jsou ti , kteří to u nás hlásají.

Pana Ryana by se měl odvážný novinář zeptat, jak to, že většina států NATO čile obchoduje s Čínou, ale i s Ruskem v komoditách mimo sankce (moc by zajímalo kdo ty komodity vybíral!), ale když se tím směrem vydá Zeman, je to špatně.

Pan Ryan to má předem určeno, že nemůže navštívit Zemana a tím nepřímo vyslovit podporu. S Babišem, trestně stíhaným to také nejde oficiálně, ale byznys je byznys: ve hře jsou např. vrtulníky pro armádu a další. To pak ani Stébák nevadí!

Vzpomeneme-li ještě Turecko, musí se celé USA stydět víc, než byla rudá záře nad Kladnem!!! Tak ať začnou s moralizováním především u sebe.8-o

5 4
možnosti
Foto

A nebo, SSSR, ty naše životy zachránil, že?

1 2
možnosti
KP

Paroubek mel na rozdil od Sobotky tah na branku a zacal byt nebezpecny. Proto Kubiceho zprava pred volbami, proto nasledne stvanice. Bohuzel Paroubek nevydrzel a zbytecne vyklidil pole. Sobotka mel uvolnit misto okamzite po minulych volbach, tak jak mu cast vedeni doporucila. Udelal z toho pokus o puc a privedl CSSD k nevyznamnosti. Hamacek ji privede k uplnemu zapomneni.

4 2
možnosti
Foto

Hlavním úkolem Ryana je donutit Babiše, aby prosadil vyhoštění ruských diplomatů navzdory prezidentovi Zemanovi. Západu (konkrétně Washingtonu a EU) jde o to zasadit co největší rozkol do naší země, podobně jako se to podařilo na Slovensku, kde byla svržena Ficova vláda. Nejde o nic jiného než zbavit se politiků, kteří nechtějí skákat dle not Washingtonu a EU a nahradit je poslušnými vazaly Kiskova smýšlení, kteří jsou ochotni vyvolat válku s Ruskem.

3 7
možnosti
Foto

A už je to zase tady. Zdroj Aeronet nebo Sputnik?

5 4
možnosti
Foto

A Paul Ryan se již dostává na prezidentův seznam osob, kterým je potřeba se pomstít. Ono je to s naším staříkem už celé spíše k smíchu. Ale naštěstí je pro smích té demokratické části světa a a ta nevyvozuje z jeho kroků nějaké závěry.

7 5
možnosti
Foto

,,Kdyby uměl Paul Ryan kouzlit";-D Ale to on přece umí. On byl loni v dubnu v Polsku i Trump. A leccos se projednalo. Např. dodávky voj.(Patrioty, nákupy stíhaček, atp.). Jinak i viz. p. KoreckýR^;-)

6 1
možnosti
PK

Stačí se podívat na CNN a nebo do nějakých amerických novin a snadno zjistíte, že k nám PR nejede na služební cestu, protože jsme pro něj příliš " exotická" zemička ve smyslu našeho politického konání, tedy velmi rozporuplná a navíc bez jakéhokoliv vlivu na politické scéně světa. Hlavním důvodem je jeho návštěva svého amerického přítele v roli velvyslance a všechny ostatní akce jsou jen projevem jeho slušnosti. O čem si budou povídat, tak to bych chtěl být malá muška. No a pro pani autorku mám citát pana Havla , mohla by se z něj poučit:Rv .„Nenávidět neumím a jsem tomu rád. Když pro nic jiného, tak už proto, že nenávist kalí zrak a tím znemožňuje hledat pravdu.“Rv

14 4
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,86
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik