Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Generalizovat že "všude venku je to lepší než u nás" je pouze ukázka účelovosti. Jak dlouho autorka mezi těmi lidmi "venku" žila? Pár dní, možná týdnů. Podle toho si udělá obrázek? Pak ji nelze nazvat než ryze povrchní osobu. A k plošnému odsuzování naší domoviny. Mám kamaráda, jemuž manželka svým projevem, nevěrami, zpronevěrou a posléze falešným obviněním udělala ze života peklo. Ta dotyčná měla určité křestní jméno, jistou profesi a konkrétní podobu. Ale ten dotyčný přes veškeré trpké zkušenosti nikdy neřekl, že od té chvíle bude nenávidět všechny ženy stejného jména, profese a podoby. Když už nás chce paní Vlachová nutit zametat před vlastním prahem, nemůže u toho svého přeskakovat metrový zátaras.

0 0
možnosti

Dokonale vystizny clanek, karma.

2 0
možnosti

RvRvRvA zase Zeman; kdyby nebyl, budete psát každý den o kytičkách?;-D;-D;-D

2 3
možnosti

Když se nedaří.

--------------------------To jsou, panečku, kamarádi. Kdyby žil E. M. Remarque, mohl by napsat nový román o třech kamarádech. Jeho inspirací by mohl být prezident Zeman a spol.

Nemohl, román Tři kamarádi napsal v roce 1936 a to ještě nebyl náš nejlepší poválečný prezident na světě. Navíc, román se zabývá vážená paní autorko morálním, společenským a morálním rozkladem Německa.

--------------------

Chápu, že někteří těžce nesou fakt, že láska a pravda opět vyhráli nad lží a nenávistí, ale na kdyby se v životě nehraje.

Přeji nádherný den.

:-)

2 5
možnosti

Omyl, Václav Havel se narodil právě v roce 1936 :-)

1 0
možnosti

No na pováženou jsou především vaše nenávistné články. S jakou radostí najdete vždy nějaký řečeno neslušně průser a pak z toho komára uděláte velblouda, že. Pan prezident si může s prominutím kromě vlastizrady dělat 5 let co chce, to samozřejmě přeháním, musí se, to, co dělá, ale líbit, alespoň jeho příznivcům, že. "Traja kamaráti (nebo kamarádi?) - to jsme my 3, co chodíme v úterý spolu už deset let na 2 piva. A tam se společně silně zasmějeme Vašim blábolům - tedy něco je možná pravda, ale ve Vašem podání to je kabaret, na který se někdy těším. Ať vám neoschne péro - tepat do nepravostí je třeba nepřetržitě.

5 6
možnosti
Foto

Teď jste to vyjádřil i za mě. Některé vývody autorky jsou opravdu naivní, směšné a hlavně účelové.

A kdyby byl prezident každý den vidět, tak by zase napsala, že si dělá reklamu.

3 4
možnosti

Zeman se k obvinění ČR vyjadril kdo hledá najde...

2 0
možnosti
Foto

Nemusel. Může to být vojenské tajemství a ty netřeba veřejně ventilovat.

1 0
možnosti
Foto

Psal jsem už několikrát a tak nějak se mi to potvrzuje. On už pan Zeman ví, že je sám, že už vlastně není.

Ti, ke kterým vzhlížel, na něho kašlou. Ti, ke kterým chtěl patřit, na něho kašlou taky. Zbyla mu už jen skupina, kterou on z hloubi duše pohrdá, ale kterou tak nějak potřebuje. Jsem přesvědčen, že pohrdá i Jaromírem Soukupem, pohrdá těmi lidmi, co ho přijdou na náměstí oslavovat, protože to je skupina, ke které on nikdy nechtěl patřit.

Karma

15 2
možnosti
Foto

To jsou ale moudra, pane doktore. Nejlépe na to sedí rčení "přání otcem myšlenky".

A pak také: Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí.

5 6
možnosti

Milošův pontifikát se dá seskládat z názvů literárních děl ! Bylo nás pět - Lidé na křižovatce. Neustálý Poplach v kovářské uličce, zejména při nepřetržitých pokusech o vstyčování památečního Černého obelisku. Moc se nedaří, prostě Nebe nezná vyvolených . Rysavá jalovica užasle hleděla, jak Pole neorané - Lánská obora , se mění dotačním úsilím z Celiny na Zahradníkův rok ! Dbá se i na kulturu - Přizvaní, vybraní hosté, vzpomněli odkaz podvečerní zábavy - Jak se kalila ocel ! Příběh vrcholí cestou balonem zakončenou ztroskotáním u podobného městečka, kde Všeználek je obklopen Šroubkem i Vroubkem ! Dobré oprášit i dílo Vladimíra Škutiny - Na hradě plném bláznů ! Či snad - Mezi proudy - Proti všem, anebo V zámku a podzámčí ? ...:-)

10 1
možnosti
Foto

To ale jsou literární znalosti, Mirku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,46
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik