Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O22t44a56k52a83r 32S58e50k21l

19. 3. 2018 16:06

Já jsem v koutku duše doufal , že kromě toho čínského se tam ztratí i ti dva naši - Pat a Patachon.

Potom by tam mohl zaletět Ovčáček......;-D

3 0
možnosti
Foto

O60t16a28k27a97r 71S39e88k82l

19. 3. 2018 16:07

2x to není ůmysl , leč stávkující PC.:-P

0 0
možnosti
Foto

O67t62a13k11a49r 96S61e39k34l

19. 3. 2018 16:02

Já jsem tak v koutku duše zadoufal , že kromě toho čínského se tam ztratí i ti dva čeští , Zemanovi ! Pat a Patachon. Potom by tam mohl zaletět hledat všechny Ovčáček....;-D

1 0
možnosti
Foto

Nenašli ... zaplatí to daňoví poplatník:-/ Vám karma;-)R^

3 0
možnosti
Foto

Není nad osobní kontakt, zejména u Číňanů, kteří jsou si velmi podobní. Vydává-li se v telefonu jeden Číňan za jiného, jak to poznáte ? Nijak. Proto je rozumné vyrazit na místo a udělat si jasno.

0 4
možnosti
LB

Vojta Filip si poradil :-)

0 0
možnosti
JK

CFFC označila poradce našeho prezidenta za úředníka 5. kategorie, jehož osud je pod rozlišovací schopností firmy a tak nic o něm neví. Miliardové dluhy nasekané u našich bank jsou standardní, říká Tvrdík a ten o dluzích ví hodně, nadělá jich fůru všude kde se objeví. Jen ty banky, které věřili hradní propagandě, budou muset zavést speciální čínsky poplatek pro všechny klienty, aby se to aspoň z části vrátilo.

U Zemanova kamaráda, čínského prezidenta, nezabodovalo pompézní přivítání v Česku, ani počet roztrhaných českých vlajek nadšenými vítači, ani počet odsouzených, který ten den řekli slovo Tibet. Z velké investice je jen černá díra, jen doufám že se Slávia také nedostane za Horizont událostí. Ale co vždyť kancléř už buduje ráj v Lánech a za ty prachy to bude nejen ráj, ale celý EDEN, tak ten starý Pražský může v klidu do dražby.

7 0
možnosti
Foto

Nejste vy ta "ministrině", které se téměř nic nepovedlo? Ajaj..

3 0
možnosti
Foto

Nejste vy ten, co si plete Vlachovou s Valachovou? Ajaj...:-/

8 2
možnosti
MB

Ta prapodivná cesta, ještě prapodivnějších osob - Je osvětlujícím kuželem scény prapodivnosti hradního počínání. Kdo jede, proč tam jede, v jakém pověřeneckém mandátu a co má vlastně vyzkoumat ? Zájmy ČR - zájmy prapodivné finanční výživy , ještě něco přiteče - nepřiteče ? Podobně jako iniciativa Mynáře v Kyrgyzstánu, chaosy kolem účetnictví Lánské obory. Věřím, že Miloš žije nedotčen se svým škvarkových chlebem - pomazánku míchají určení. Není větší ostudy, jako celý dojem s čínskými investicemi - Mnoho povyku pro nic ! Toto přece není role hradní obsady ! Ale je !, praví bezvýznamný soudruh Veleba, který nadšeně natřásá kornoutem , ve kterém má 30 milionů Kč na Nekampaň ... Krejčíř z JAR - Na hrad ! Zde by šlo o Mafii řádnou, na státotvornost by si nehrál - je čitelný. Současné počínání nikoliv ! ... :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik