Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zcela výjimečně s Vámi souhlasím - Tvrdíkovy aerolinie, tedy Aerolinie Luftjardy, jak se říkalo - to byl průšvih. Doufám, že stejný nebude s fotbalovou Slávií, která taky patří Číňanům a za chvíli se jdu podívat, jak dostane od Sparty, doufám, na.... Ale s tím Murínem - to je jinak. Už Sobotkovi dali podněty státní zástupci Zeman, Bradáčová a Ištván a Sobotka se na to vybod. Ještě, že mu teď jeho místopředseda strany Zimola sdělil, že by měl dodržovat disciplínu - asi myslel stranickou, vždyť Zimola s Hamáčkem už by tu vládu s Babišem rádi dopekli a Sobotka se spolu s několika jinými ještě cuká, ale asi už ne dlouho, né?

3 0
možnosti
Foto

R^vítejte v České republice;-)

1 0
možnosti
Foto

V jedné věci máte pravdu. Ty spekulace s bydlením chudých jsou velmi odsouzeníhodné. To ostatní ve Vašem článku jsou ale jen obvyklé politické nářky těch, co nejsou u moci.

Takže, příště to chce vyhrát volby. Ale myslím, že parta, co volila Zemana, by případnou porážku vzala daleko velkoryseji.

7 0
možnosti

. Kdo je má, koupí si vše. Soudy nevyjímaje...

to ovšem funguje jen tam kde se někdo nechá koupit.........tedy u nás téměř každý, že? a jakou to má vypovídací schopnost o ČEŠÍCH?...TEDY PODLE VÁS....??

3 0
možnosti

Nezaměstnaný učitel býval u nás běžný úkaz: smlouva na rok. Září až červen člověk učil, červenec dovolená a srpen úřad práce. Od září opět smlouva na rok.

6 0
možnosti

Znovu se ptám jak se projevuje proruskost televize BARRANDOV?

5 0
možnosti
Foto

No, přece tím, že není protiruská, ale objektivní, že?

4 0
možnosti

SPD jsou žvanivými , bývalými Sládkovci. Jejich guru si vystavěl, díky záhadnému úřetnictví RD - pak se stal pendlerem do Německa. Okamura je evidentně motivován, taky žvaní a staví RD ve tvartu oválů ! Trubka bude bydlet v rouře ! Hrad zase neustále sděluje, že Vláda je zbytečná, Miloš poradí od brouka Kůrovce, určí směr říčního toku, spřátelené velmoci a dotačně upraví i Lánskou oboru. Hmota a Tvrdík, jsou nezničitelní, pouze mění své skupenství. Jejich cesta se záhadným Nejedlým je raritou, ministerstva zahraničí a obchodu jsou k ničemu. Za koho, v jakém mandátu jednají - To nikdo neví ! MEGA GIGA, kolosální střet Oligarchy se již neřeší, trestní stíhání je taky účelovou brzdou. Úkol zněl jasně - Bude lépe ! A ještě se do toho plantají demonstrující studenti, ubožáci, jak moudře poznamenala hlava státu ! ... :-)

10 3
možnosti

Okamura se obklopil neskutečnými mysliteli - zabrušovačem Roznerem počínaje a Kotenem, který doma nosí čepičku z alobalu a bojí se mikrovlnek, konče.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik