Diskuse

O zlých lidech

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ano, mnozí nejen z blogerů definují našeho "nového" prezidenta jeko zlého člověka. Mám k takovému jednání dvě poznámky. 1) Označovat někoho veřejně jako zlého, je pomluva a nactiutrhání. Protože se to většinou děje bez upřesnění provedeného zlého skutku, je to navíc zobecňování či papouškování po ostatních. Šak to říkají všeci v televizi ...

2) Co když má náš prezident Miloš Zeman pravdu, a naše televize jedná nespravedlivě a straní jedněm na úkor druhých? Jak byste to jako prezidenti řešili, když vidíte, že vaše televize podrývá základy svobody a samostatnosti státu, jehož jste prvním občanem? Raději bych si také poslechl něco klidnějšího, než že svoboda slova v naší televizi a rádiu patří cizím.

Podívejte se, jak vratké jsou naše státy, rozvrátí je nevěrný premiér Nečas nebo vražda připsaná bez důkazů na účet slovenské vlády! Jak obstojíme, až přijde náš "majdan"? Málo si vážíme toho, co máme, snadno půjdeme likvidovat vlastní pro cizího?

0 0
možnosti
MB

M38i58l71a26n 74B94í76l59e31k

12. 3. 2018 16:02

A šířit lež o již mrtvém člověku (a pak se ani neomluvit) není ze strany pana prezidenta "pomluva a nactiutrhání"?;-)

1 0
možnosti
Foto

K58a67r79e53l 45C68a22c30h

11. 3. 2018 19:45

Neřekl bych, že by byl pan president zlý. Ty kritiky, které na koho kdy vyřkl byly oprávněné. Pravda, že při některých příležitostech je vhodnější o některých aspektech pomlčet a kritiku pak pronést jinde a při příležitosti jiné. Ale vždyť ono se to u nás stává pravidlem. Naši milovaní umělci nám jdou příkladem, když vyhlašování různých kulturních cen zneužívají k politické agitce. Když do pořadu pro veřejnoprávní televizi si protagonista pozve grupu kamarádů, aby národu sdělili o svém neklidu, který by chtěli přenést na svůj národ.

Za zlé lidi pokládám ty, kteří se nedokáží vyrovnat s volebním výsledkem a místo toho, aby se angažovali prací v politickém uskupení, které je blízké jejich názorům na uspořádání společnosti, chodí vykřikovat svůj hněv na náměstí při různých demonstracích. Probůh - vždyť volby byly demokratické. Nezvítězil- li můj politický názor v demokratických volbách, měl bych dělat něco pozitivního, aby to společnost ocenila ve volbách příštích. Demonstrace jsou pokusem o vyvolání zvratu výsledku voleb. Takže holenkové - ti demonstranti nejsou žádní demokrati. Pokouší se o zvrat nedemokratickou cestou. Jsou to zlí lidé.

1 2
možnosti
VV

Jaky je si netroufnu napsat, ale podle mych zkusenosti je to typicky jedinacek rozvedene ucitelky. O tom zda pani, nebo soudruzky se nejak neda moc dozvedet.

0 0
možnosti
JG

Stačí si otevřít cca šest sedm...vašich článků zpátky a je to všechno jen samé vnukání nad společností, člověkem jako takovým, komunisty atd. O Zemanovi ani nehovořím (skoro bych tipovala, že budete mít jeho fotku na záchodě, abyste si ani jeden den nezapomněla vzpomenout, jak ho nesnášíte). Nečetla jsem od vás ještě nic vtipného, veselého s nadhledem, zkrátka oddechovku. Prominte, ale vy opravdu nepůsobíte, jako štastný člověk:-/

5 2
možnosti
Foto

Náhodou to paní autorka dělá dobře. Psaním se zbaví negativních emocí a na své blízké okolí už může být jen příjemná.

A nemůže každý psát jen veselé historky, to bychom si namohli bránici.

Jen mi není jasné, proč jste na autorku nedokázala reagovat s nadhledem a humorem. ;-(

5 1
možnosti
Foto

Vite, byt prezidentem a navic v takovem veku musi byt poradny zahulneprijde mi ze by okolo sebe siril nenavist, je proste svuj a jedna dle sveho uvazeni nemyslim ze by chtel nekomu ublizit, sice nekdy pouziva ten svuj sarkasmus a ironii ale tim je zase jedinecny mam ho rada inak bych ho neivolila,,

4 1
možnosti
Foto

Vite, byt prezidentem a navic v takovem veku musi byt poradn!! okolo sebe siril nenavist, je proste svuj a jedna dle sveho uvazeni nemyslim ze by chtel nekomu ublizit, sice nekdy pouziva ten svuj sarkasmus a ironii ale tim je zase jedinecny mam ho rada inak bych ho neivolila,,, spis je jsou tu jini kteri rozkradaji a jsou nebezpecni, skodi i jinak a na ty bych se zamerila.... :-)

0 1
možnosti
Foto

vypadlo mi jedno slovo , spravne melo byt poradny zahul ! ja jeste spim :-P

0 0
možnosti
Foto

Obloučkem k prezidntovi;-D A s ,,predispozicemi" člověčími raději VELMI opatrně! Tak vznikaly, resp. na nich i byly založeny, i ,norimberské zákony". K čemu vedly, to všichni vímeRv P.S.: je to ode mne, coby od starce, dostatečně zlé?;-)

1 2
možnosti
Foto

Souhlas a karma. Zloba a pomsta - to jsou určující vlastnosti konání našeho pp. Řeč tváře a těla neošálí. Vzpomeňme jeho až exakticky uspokojený výraz , když šermoval svou "knížecí" holí nad poníženým Sobotkou. Nebo z poslední doby - kterak pátravým zrakem odhaloval a do paměti ukládal jména odcházejících z jeho inauguračního projevu.

Příroda to vyřešila jinak. Stárnoucí , zlostní a nepřizpůsobiví vůdci stáda slonů /např/ vyžene komunita do buše , kde oni v poklidu dožijí své dny , aniž by "prudili" ;-D.

Analogie s Vysočinou není nemožná.;-(

7 3
možnosti
JS

Zloba a pomsta. To jsou určující vlastnosti. Otázka ale je, zda autorky nebo prezidenta.

1 0
možnosti
VV

Zlym se nikdo nenarodi. Zlym ho vychovaji rodice a prostredi. Z intaktniho manzelstvi zli lide vetsinou nepochazi.

1 0
možnosti
AL

Tak nevím.

----------------

Po přečtení některých minulých článků, ve kterých bych tu kultivovanost, lásku k bližnímu, pochopení druhých a apod. marně hledal, mě toto "autorčino" vyznání přijde poněkud mírně řečeno vágní..

Jak sama autorka napsala v předchozím článku - "Starého psa novým kouskům nenaučíš.", ....

5 0
možnosti
JF

J95i40ř14í 49F34o89g54e88l

11. 3. 2018 8:32

Tentokrát jste se dokonale popsala. Fakt ot na tu vaši zapšklost sedí.

11 2
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik