Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mel bych dotaz. Jste hrda, i kdyz slysite a vidite nehoraznosti toho z vule lidu zvoleneho kdyi ze strany vyloucneho pana?

0 0
možnosti

Na rozdíl od Vás se nestydím za to, že jsem občanem ČR, bez ohledu na to, jestli jsme v nájezdech zvítězili nebo ne. Jsem hrdý i na to, že přes veškerou masáž, lidé mé vlasti nepodlehli a zvolili Zemana, kterého Vy cítíte jako voštinu v pr.deli.

2 0
možnosti

Přesně z vaší vlasti to bylo 51,36% z celkového počtu 66,6% zúčastněných voličů. Jinak se neříká voština, ale osina. :-P

0 0
možnosti
Foto

Když soud zamítne žalobu, že záznam v katastru nemovitostí nesvědčí o tom, že nějakou nevlastníte, neznamená to automaticky, že tuto nemovitost vlastníte. A že se k ní musíte hlásit. Zvláště když v tom katastru chybí příslušná smlouva, na jejímž základě byl zápis proveden. I když se říká, že darovanému koni na zuby nekoukej.

1 0
možnosti

Na sportovce se dívám, jako na živnostníky ve sportu. Vybrali si svůj obor - baví se jím - živí a činí nám i radost. Vše je komplikováno tím, že jde o čas omezený, (zdraví - výkonnost), v podstatě s.r.o. Když to přeženu, kdo se chce výrazně prosadit - musí jít do zahraničí. Místní úroveň valná není, podobně pak s financováním. Když to shrnu - názorný ukázka síly a schopností, které v těch lidech jsou. Nikdo je nereguluje - nediriguje ... Proti tomu zase stojí systém politiků . Zde je taky osvědčené živnostnění. Někam se přisát - Vše pod heslem služby ! Páky osvědčené - Regulovat, dirigiovat, kontrolovat - Hlavně být u toho ... Oproti sportovcům - pak čas - Neomezený ! Podstatný rozdíl - Sponzoři, to jsme my všichni ! ... :-)

1 0
možnosti

Tak zdaleka nejenom o českých politicích se píše v zahraničním tisku. Vzpomeňme například aféru s nevěrou předchozího francouzského prezidenta Hollanda, nyní zase ta "událost" s pro změnu britským Jeremy Corbynem, který má být též zapleten do interakce s Stb. :-)

Btw, nevím, jak Vás, ale mě reakce zahraničního tisku na českou politiku v podstatě nezajímá. Proč by měla?

1 0
možnosti
Foto

The Guardian je profláklý levicový plátek a vaše neustále nářky na politiky jsou už únavné.

4 2
možnosti

Od kdy?

Ahy, od te doby co to UV odhlasoval.

0 0
možnosti

Fair play ve sportu? - vy jste fakt docela mimo.....

2 1
možnosti

Asi neznáte ten pojem, proto ten váš výkřik do tmy !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,93
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik