Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vy nepřekvapujete stabilně; jenom hloupě rejete do Zemana. Živě si umím představit ten titulek o tom, že doma má nestabilní situaci a on si jede na "dovču" do Koree; o podpoře sportovců by nepadlo ani slovo.

Nechcete toho nechat nebo máte pevné rozhodnutí, že do konce Zemanova mandátu nedáte pokoj?

1 1
možnosti
Foto

Za ty prachy co Mynář zbytečně utrácí za stavební práce v Lánech by Zeman mohl lítat celých pět let kolem světa

6 3
možnosti
JS

Ono snad lepší, že tam nejel, tady dělá ostudu jen u nás, v Korei by to zase viděli všude na světě..

6 6
možnosti
LH

Když letěl na obchodní jednání do Číny všichni tu řvali jak může odletět v nestabilní situaci země. A teď jo ti sami lidé kritizují za to že neletel do Korei jako poněkud populisticky Kika (jako prezident v kotli fanoušků :-)))) , to už je diagnóza tohleto

17 3
možnosti
Foto

Autorka je v pohodlné "no lose situation" (A no-lose set of conditions is one in which there will be a happy and successful result whatever happens).

Pokud by Zeman do Koreje jel, utrácí zbůhdarma peníze danových poplatníků, zatímco zde čeká sestavování většinové vlády.

.

A ještě jedna poznámka. Národ je propagandou tak zhlouplý, že už zapomněl, že "opoziční smlouvy", jinými slovy tolerance menšinové vlády opozicí, byly dvě:

1996 tolerovala ČSSD koaliční, ale menšinovou vládu ODS a

1998 tolerovala ODS menšinovou vládu ČSSD.

A jediným, opravdu podstatným rozdílem bylo to, že v roce 1966 upekl celou tu dohodu prezident Havel a v roce 1998 ne.

V současnosti se pochopitelně rýsuje opoziční dohoda č. 3. tedy tolerance menšinové vlády ANO komunisty a Okamurovci a Zeman se snaží zapojit do hry ještě ČSSD.

A myslím, že má pravdu a věřím, že se mu to podaří

8 3
možnosti
Foto

No tak důležité je, že zbuhdarma utrácí

stamiliony daňových poplatníků Mynář za zbytečné stavební práce v Lánech))

4 2
možnosti
MB

Miloš Zeman je vlastně v blahobytném postavení herce ! Má vše, kulisy , štáb, rozpočet, určuje si, co se bude točit a tak tvoří film. Část diváků to bere za vzácný přínos české kultury - já zase, za nesledovatelný brak ! Celý příběh přechází do morálního porna. Libí se to ... V hlavním postavení až neuvěřitelné postavy ! Bývalý člen KSČ - Dnešní profi piklíř, napomáhá slabšímu hrdinovi, neprávem pronásledovanému hospodáři Bureši , vše v povzdálí sleduje mazaný střelec Falmer. Další kladná postava, polojaponský chlapec čelí útlaku nebohých domorodců. K výpomoci je vyzván i Hamáček , vždy nakloněn k sociální spravedlnosti ! Ve štábu pilně vypomáhá kde kdo, na nějaké prověrky se nehledí ! Název filmu - Jak jsme byli státotvorní ! Problém - Mládeži nepřístupno ! .... :-)

3 3
možnosti
Foto

To víš, Mirku, každý má rád jiný typ filmů a i když se to nezdá, tak Zeman má diváků víc, než dost.

2 4
možnosti
MK

Jinými slovy: kdo chce psa bít, hůlčičku si vždycky najde.:-)

Zkuste napsat článek z alternativní reality - Zeman odjel do Korey. Rád si ho přečtu.

5 2
možnosti
Foto

Kdyby tam letěl, vyčtete mu, že plýtvá penězi daňových poplatníků, aby se pobavil, ev. dokonce že nás táhne na východ. Doma je užitečnější.

10 3
možnosti
JR

J42a46r34a 96R47a75n35k

21. 2. 2018 5:06

Kdyz mol do Ruska, tak mohl na Olympiadu, v Sochi byl take;-)

0 0
možnosti
KP

Urcite dostal na sjezdu rizek a bylo mu to malo. Tak jeste vecer sel na veceri, kterou platil Babis. Je to pekny vejlupek. Mel stat cely den v Koreji a ukazovat hulcickou. Hanba mu.

5 4
možnosti
JK

Zatímco slovenský prezident Kiska svou účastí na OH v Korey utrácí zbůhdarma peníze svého národa na jakési luxusní dovolené, náš prezident sedí doma a vymýšlí, jak pomoci k sestavení stabilní vlády s důvěrou. ;-)

15 3
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,93
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik