Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mě se tady nežije dobře již 30 let Kočárník prodá Komerční banku a teď sedí v jeho představenstvu, Dlouhý prodá plynárenskou a teď sedí v jeho představenstvu, Klaus dá amnestii všem tunelářům které vyšetřuje policie, Gros koupí akci prodá akci a získá 80 miliónů,Topolánek koupí pandury a je z toho obvinění z korupce za 19 miliónů euro

1 0
možnosti

Paní Heleno, úvahu jste napsala skvěle, máte moje sympatie, souhlas a karmu. Jen bych dodal, že svět je zlej, 99,5 % politiků má za nehty špínu, až mám dojem, že Bůh, než poctivcům straní víc gaunerům bez svědomí. Hlásím se ke křesťanství, především k Ježíšovu Novému zákonu, s nímž politikové nemají vůbec nic společného. Ježíš předběhl dobu a my si musíme počkat, až jeho Zákonu v praktickém životě dostojíme, až pro to sami něco uděláme.

1 0
možnosti

No, také se mi příčí bezskurpulozní prospěchářství a kariérismus ...ale to už holt k většině úspěšných lidí ve vedoucích funkcích tak nějak patří (ať je to viditelné, jako to členství v KSČ či méně viditelné). Prostě nedělám si iluze. Úspěšní lidé se dokáží přizpůsobovat. Beru to jako realitu, bez větších výlevů o vědomí a svědomí. Takhle to funguje všude ve světě.

Ale hrábněte si i do svého svědomí.. Nejde vám jen o jedno konkrétní jméno, které vám tak leží v žaludku? Jste stejné zásadová i u osob jako je např. významný propagátor EU Telička nebo nejvyšší představitel NATO generál Pavel? Ti také vstoupili do KSČ až po okupaci, tedy v době, kdy tak mohl učinit pouze člověk vadného charakteru.

Vadí vám to? Vadí to těm institucím, ve kterých nyní tak úspěšně působí?;-)

Má smysl hrát si na zásady ..a spojovat to jenom s naší zemí?

3 2
možnosti

Paní Vlachová, když jste tak zásadová osoba, proč si nestěžujete na první období naší takzvaně svobodné republiky po jistém úkonu, na který se různí názory a spojuje se se sametem: vypořádali jsme se tehdy s komunisty a jednoho jsme udělali premiérem, další byl náměstkem ministra financí, později byl jeden ve funkcí ministra hospodářství. Co jste dělala v té době?

2 6
možnosti

Také patřím mezi lidi, kteří rezignovali, ale nekradu.

Jediné, co mohu udělat, chodím dobrovolně volit, ale asi je to plat prtné. Je to skoro stejné, jak před rokem 1989 s tím rozdílem, že jsem v zájmu rodiny volit musela.

0 0
možnosti

Ano, mají pravdu ti, co říkají, že lid je třeba zrušit...

2 2
možnosti

Byvaly clen KSC a dost mozna logicky spolupracovnik StB, kdyz obchodoval s cizinou... otazkou je... je to protizakonne aby kandidoval ve volbech, nebo zastavl pozici ministra? Pokud ne, tak kde je problem? Nejedna se pak o kadrovani, kdo ano, a kdo ne?

3 10
možnosti

Pár poznámek k Vašemu textu:

1. Jak už tady někdo psal - nepřijde Vám trochu zvláštní, že na Babiše začala "vyplouvat pravda na povrch" především v době před volbami? To si fakt myslíte, že ti "dobří lidé", kteří za tím stojí, to dělají z nějakých ušlechtilých důvodů? Není to spíše tak, že se prostě chtějí zbavit konkurenta? V tom případě je jejich morální kredit trochu pochybný.

2. Babiš a ANO vyhrálo s drtivým náskokem volby - logicky dostali příležitost k sestavení vlády. Pokud vím, tak jednali se Starosty, ODS a dokonce s TOP 09, ale každý z nich tvrdil, že do vlády nechce. Jak v tomto kontextu působí Vaše tvrzení, že Babiš chce vládnout sám, když ostatní měli možnost se na vládě podílet?

3. Pokud je Babiš tak etxrémně negativní osobnost, jak píšete, tak jistě nebude problém najít někoho, kdo je celkově lepší než on: morální, inteligentní, rétorický zdatný, ... poslouchám Vaše KONKRÉTNÍ návrhy, prosím ...

4 9
možnosti

"lepší než on: morální, inteligentní, rétorický zdatný:"

V těchto vlastnostech tam najdete prakticky všechny politiky od Macha po Farského....

Je to několikrát usvědčený podvodník, který křivě přísahá na život svých dětí, z postu MF zaklekává konkurenci, ovlivňuje své noviny, neplatí daně, krade dotace začínajícím podnikatelům a ani doteď se nebyl schopen naučit mluvit plynně česky, duelům s dalšími podniky a rozhovorům pro ČT se vyhýbá jak jen to jde. To členství v StB je jen třešnička na dortu, co vám na něm tedy tak imponuje?

2 1
možnosti

Tak jsem tady v diskuzi byl po ránu první, ale řekl jsem si - počkám na jiné. A vida: je to tu plejáda rozličných názorů, v kterých jsem se zábavně porochnil - tak to má být, i když některé přitroublé nebudu komentovat. Vracím se k meritu věci a to jsou slova autorky, která po minulých dvou příspěvcích, že by chtěla k Chocholouškovi (netroufám si tvrdit, že tam patří - napsala to sama) a pak nějaký vtip o prostitutce, se vrátila k tomu, co je jí nejbližší - naprostá nekonkrétní kritika nového vedení státu! Takže píše: - 1/ "nežije se mi v zemi lehko...." - já myslím, že jo, no a když ne, ať vypadne třeba do Ruska či Júesej, 2/ "ani mne v listopadových dnech nenapadlo..." - mně taky ne, ale asi tak nějqak jinak, 3/ "jak "poctivě" bude (B.)vládnout......" - co je tím myšleno? Nejlepší ministr financí EÚ, nejnižší nezaměstnanost, nejvyšší HDP, nížší státní dluh než další země EÚ, o Júesej ani nemluvě, zvyšování důchodů, co byste ještě chtěla madam?, 4/ "nejde mu o sestavování koalice........" - co to je za kravinu? Pořád a pořád by ji rád sestavil, ale oni nechcú, že...Občas se někdo urve (Udženija z ODS, STAN apod. ale pak couvnou...), takže když zvolej teď hoši ze socdemáků Zimolu, tak by to mohlo vyjít, ne?, 5/ "polistopadové ideály vzaly za své...." - kterépak to byly, co jste si představovala: pečený holubi do huby, marka - tenkrát - za 3 koruny, nebo co? Takže klídek...................a duševní svěžest, jó?

5 4
možnosti

Proboha co to je za hrůzu ta KSČ a StB.Nejsou to ti co nám upálili Jana Husa?

Dva roky stejné a omleté Bla ,bla,bla,bla,bla,bla.Hovadiny ,hovadiny .Nechcete vymyslet už něco novýho.Ty pohádky o červené karkulce jsou už omletý zhovadilosti.

5 13
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS