Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý z nás může podat trestní oznámení na kohokoliv pro cokoliv. Pokud je zcela jistě ušlechtilá motivace daného jedince je dána jeho snahou odstranit sprostého z veřejného života pro jeho názory, tak jde o politickou objednávku jeho trestního stíhání

1 0
možnosti
MK

A nelze vzít zpět, co se jednou napíše.

Např. zde:

"Stejně tak může být pro některé občany povzbudivé, když prezident nerespektuje verdikt soudu či dá milost dvojnásobnému vrahovi"

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644463

Jestli je Kajínek skutečně vrah nebo jím není, při vší úctě k Vám, vědět nemůžete. A teď si představte, jaká by to byla sranda, kdyby se po letech třeba přišlo na to, že vraždil někdo jiný. :-)

2 0
možnosti
Foto

Prezidentem, který nerespektoval výrok soudu byl jednoznačně prezident Havel v případě Vraha Růžičky.

U pana Kajínka šlo spíš o zmírnění dopadu jednoho paragrafu, který mohl ještě asi 7 let blokovat Kajínkovu žádost o podmínečné propuštění.

1 0
možnosti
MB

Pokud účelově podnikám - dotace, asi se i účelově dostanu do problémů ! Zejména pak, pokud se přibiji na vrata chrámu, jako symbol čistoty ! Sranda pak je, proč jsem ani účelově neobvinil Kalouska aj., když jsem na tom postavil svou celou kampaň ! A dokonce se to dá koupit, objednat a hravě zařídit ! ... To jsou věci, pane Vachmajstr Andeji ... Ale stále tu rétoriku jsou někteří ochotni přijímat, ba i se bít ! ... :-)

0 0
možnosti
LJ

Nevolil jsem Babiše, vím že politická funkce je jedna z jeho podnikatelských aktivit. Bohužel má asi pravdu v tom, že jeho trestní stíhání je účelové. Podobných případů účelové změny vlastníka za účelem získaní dotace bylo mnoho. Nejeden podnikatel oddělil část firmy, napsal ji na třeba svého švagra a takto získal dotace. Dnes už je nikdo nemůže stíhat, protože po kauze Čapí hnízdo to zase vlastnicky upravili. Kauza Čapí hnízdo byla spuštěna v okamžiku, kdy preference ČSSD klesaly, preference ANO rostly a Sobotka byl zoufalý. Díky tomu se tato kauza stala čestným zástupcem všech, kdo spáchali podobné podvody. Ti druzí podvodníci se nedopustili té chyby, že by šli do politiky a byli úspěšní.

2 1
možnosti
ED

Jako vždy paní blogerko - šílené nesmysly! a/ B. to nemusel ohledně problémů s vyšetřováním říkat, ale je to nejspíš pravda (a navíc, jak sám ministr vnitra k tomu dodal: a co já s tím - on nemůže vstupovat do věcí, že...), b/ svazáci - to jste si spletla - ty připomínají tutově Piráti, ne ANO, c/ ANO ano se liší od předešlých stran - (zatím z něho) nikdo nekrade, d/ bohatí lakomí - co to je za plácaninu?, e/ po právu bude B. a hl. F. neshledán vinným a z našich daní ještě odškodněn, čehož se vzdá, ne?

2 0
možnosti
JN

Vy vážně věříte, že policie a soudy jsou úplně nezávislé? To si snad děláte legraci....

4 0
možnosti
PK

Zbytečný atak, takto se chová každý obviněný a nikoliv jen Babiš, třeba paní Nečasová, pan Ráth i pan Nečas a další a další. Koneckonců, když se někdo obhajuje může říkat co se mu zalíbí, na straně policie a soudu je povinnost mu to vyvrátit.

2 0
možnosti
Foto

Já jsem bytostně přesvědčen, že pan Babiš má pravdu:

1. Stíhání Davida Ratha bylo nepochybně objednané. Ne, že by byl svatý a nenechal se uplácet. To ne. Ale policie nasadila na něj a pouze na něj veškeré technické prostředky a jiné "kandidáty korupce" nechala zcela v klidu.

2. Velký počet i poslanců, ale i dalších osob souhlasí s tím, že stíhání Andreje Babiše je účelové. Podobných projektů a podobnými problémy jsou stovky, ne-li tisíce, ale vstup AB do politiky způsobil, že se pozornost soustředila jen na něj.

3. Toto je jen propagandistická floskule:"Jak se asi mohou cítit policisté, když jejich práci pan Babiš znevážil. Neznevážil jen policii, napadl i české soudnictví, což muselo vyvolat velmi negativní reakci všech, kteří věří v nezávislost naší justice i policie."

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644672

To je stejný nesmysl, jako kdyby si někdo stěžoval na nějakého konkrétního lékaře, který pochybil a bylo by to bráno jako útok na celý lékařský stav.

Jeden můj známý, velmi mladý hoch, se tento týden otočil na světlech, viděli ho policisté, jeli za ním a zkasírovali ho o 200,- Kč. Samozřejmě, že bez bločku. Znamená to snad, že celá dopravní policie je takto úplatná?

6 5
možnosti
LH

Práci policie neznevazuje Babiš ale soudy kteří kdejakého lumpa okamžitě osvobodi a jejich nadřízení kteří podle mě skutečně pracuji dle politického zadání.

4 0
možnosti
JV

Když neosvobodí soudy, tak to udělá Zeman.

1 3
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik