Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Všechny Vaše články jsou na jednu notu a už nudíte. Já vím, odpověď je - tak to nečtěte. Je jisté, že budete volit Drahoše; nestálo by za to, napsat proč?

Na rozdíl od Vás, já volím Zemana a už vícekrát jsem zdůvodňoval proč. Bohužel zásluhou p. Bangy Vás mohu odkázat jen na mé články na PL nebo zde pouze soukr.

0 1
možnosti
Foto

No, jo, my soukromníci, my to máme těžké. Nezemřeme bídou, zemřem "soukromídou".

0 0
možnosti

Jelikož své blogy uvozujete biblickým citátem, dovoluji si dát taky jeden: Toho dne se Herodes a Pilát stali přáteli; předtím totiž bylo mezi nimi nepřátelství. Lukáš, 23,12. Jeví se mi to jako podobná situace.

0 0
možnosti

O53t66a 83K21i50n39c

17. 1. 2018 16:15

Když si připomenete Babišova slova k volbám prezidenta před pěti lety a jeho dnešní slova, tak dojdete k logickému závěru, že vrána k vráně sedá.

1 0
možnosti
Foto

Píšete o politice. Pokud by všichni měli konstantní názory, pak by po prvním neúspěšném pokusu o sestavení vlády měly následovat předčasné volby. Sama uvidíte, že nakonec někdo otočí a vláda s premiérem Babišem důvěru získá.

0 0
možnosti

Nedivme se !! to jsou holhy -lehký = d..vky proradný..... Jim jde jen o koryta a prachy, moc a vliv !! Hnus a zase hnus !!

1 0
možnosti

To je jeden z hlavních důvodů, proč je ten člověk nevolitelný. V lecčem s ním souhlasím, ale dát mu mandát k tomu, aby za tři roky začal dělat pravý opak?

3 0
možnosti
Foto

Žádný politik, který chce uspět, nikdy neříká vše, co si myslí. Vždy je to podbarveno okolnostmi. To si myslím já a proto se ti, co to nevědí, diví.

0 1
možnosti

Vím, že se opakuji, nucméně musím. Mistr Jan Hus je dle M.Zemana Blbec ! Nezměnil názory, měl ideu - a i když přihořívalo, furt říkal co si myslí ! Aha, další nevhodný kandidát na prezidenta ! ... Přitom Miloš sedí pod vlající firemní značkou - Pravda vítězí. Asi by se měl vyšít dodatek - Jak kdy, jak se mi to hodí , jak s kým ... Provedou děvčata z Hedvy Rýmařov ! ... :-)

3 0
možnosti

Zastávám názor, že člověk, který vstupuje do politiky, respektive působí v politice, má-li být dlouhodobě úspěšný, musí splňovat tři základní kritéria. Za prvé nesmí krást. Za druhé nesmí podrážet. A za třetí musí dodržovat uzavřené dohody.

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644263

Dle těchto principů by naše sněmovna asi musela býti rozpuštěna, bo je zajímavý , jak se politkům mění majetek před a po působen v politice a to ho ani někteří raději nechtěí ípřiznat.

2 0
možnosti
Foto

Postačí ta třetí.

1 0
možnosti

Zapomněl jsem zařadit o dvě řádky níže do mého příspěvku mezi ona pochybná média i Reflex s jeho babišobijci J.X.D., Steig.,apod. Kdysi jsem jej rád četl - teď už je to pro mne jen škvár a plátek, sice barevný a vypadající odborně, ale pro normální lidi k nečtení...........

1 1
možnosti

O14n98d24ř83e90j 58N78ý21č

17. 1. 2018 13:58

V tom případě ho musíte doslova hltat ten Reflex.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS