Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

Podle plánu zatím ne pane Bu. Mysslím, že je to opačně: EET výborná věc - zvýšení příjmu daní, až se to vyřeší s ČH (doufám, že brzo) pak dojde i na K., účtenkovka běží - soused v ní vyhrál, soud vyhrál, ale Ústav paměti národa má nějaké připomínky (myslím, že nikoho neudával a každý kdo jel do zahraničí - navíc pracovně - musel po příjezdu hlásit co tam dělal, to i v jiných státech), Pitomia stále odvrhává, ale když to nepůjde se "zabejčenými" tzv. dem. stranami - no tak mu třeba zbude, což? Co se bude dát dělat, že...Chce to sledovat detailně, nejen očima mainstreamových médií - ďábel je ukryt v detailech (přečtěte si mé poslední věci na vedlejším mém mailu, jó?)

0 0
možnosti
MB

Burešovi to vůbec nějak nejede podle plánu. 100 miliard ležících ladem nenašel, Kalouska nezavřeli, ba ani neobvinili, EET nejede, Účtenkovka také ne, zakleknuté firmy vyhrávají u soudů, na Slovensku prohrál soud o své neagentství, ve volbách nezískal většinu, nikdo si s ním nechce hrát, je trestně stíhán za dotační podvod, hrozí mu další stíhání za pobírání dotací za cizí pozemky na nichž neoprávněně hospodaří, za rreklamu ČH, stíhají mu celou rodinu - již ochořeli !, a ještě ke všemu mu do všeho chce kecat Pitomio. Ne, takhle si to opravdu neplánoval. Přeci zlí a podvádějící drobní živnostníci a hodný, všemi milovaný poctivý miliardář...(píše za mne - jiný bloger na hlavní stránce) ... :-)

4 1
možnosti
Foto

Mirku, EET jede jako dráha.

0 3
možnosti
Foto

Hezky jste to napsala a proto to Milošovi hodíme.

0 4
možnosti
MB

Jóó, to se Babišovi bude hodit - je v potížích ! Snad se z toho Milošovi nepřitíží. I ministr vnitra za ANO, projevil odvahu a rozum - Komárka mlčenlivosti nezbavil, docela odvážné . Zřejmě počítá s tím, že dnes stejně končí ! :-) ...

0 0
možnosti
PV

Kdyz si prectu blog, jako je ten Vas, tak mam chut to jit hodit Zemanovi. Pak si zase prectu nejaky utocny blog proti Drahosovi a mam chut to tam hodit jemu. Nakonec pro me stejne bude nejlespi k druhemu kolu nejit, protoze oba jsou pro me nevolitelni.

A k vlastnimu obsahu - jake mocenske centrum na hrade vzniklo? Ja jsem za cele minule volebni obdobi nepocitil nic z toho, co MZ udelal, co by melo vyznam na muj zivot. MZ a sport? Joo, ve sporte jsou sami cisti lide, zadny doping, vsichi hraji fairplay, nenajde se zadny trener, ktery by uz po zaccich nechtel, aby simulovali, ...

2 3
možnosti
AT

To je mi vás docela líto, když váš názor dokáže změnit jeden (často přitroublý) blog. Ty článečky vypovídají nejvíc o osobě autora, mnohem méně o kandidátech. Protože jen přežvýkávají to, co už stejně médii dávno proběhlo.

Mocenské centrum? Podívejte se na sestavu poradců a "poradců", kteří MZ obklopují a kteří ho do kandidatury před 5 lety dotlačili. Z jediného důvodu: aby kryl a zaštit ́oval jejich kšefty .

2 1
možnosti
SN

:-)......Měla jste si poslechnout včera v TV v Událost. a kom. Jakla a Žantovského Michala. Pan Jakl by Vám to vysvětlil. Pan Drahoš, loutka ohebná vytažená, nikdo o něm nic neví, ale jde o jedno ! To byste měla při svém vzdělání pochopit! Dostat současného presidenta z politiky. Vadí! Moc!

Slyšela jste v naší TV o presidentovi něco pozitivního? Já ne. Jen plivance! Rv

1 5
možnosti
LB

A co pozitivního byste v souvislosti s M. Zemanem akcentoval?

Jakla jsem včera slyšela, a nijak mě nepřekvapil, je to jen hlásná trouba svého guru Václava Klause. Ale účes měl pěkný :-)

6 2
možnosti
Foto

Karma.Velmi dobře napsáno.R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik