Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Přesně, už se veřejně propírá jak Babiš potápí Zemana. Týmy ANO nahánějí dostupné informace a dávají dohromady plán B. Zeman sliboval drtivé vítězství v prvním kole a nic, navíc prostou matematikou má nyní navrch Drahoš. Babiš musí vědět, že Zeman se nemůže zbavit Mináře a Nejedlého, jsou to všechny jeho peníze na kampaň. Tak proč to řekl? Je to vzkaz vlastním voličům, že ví o praktikách, co se dějí na hradě a nesouhlasí s nimi (v budoucnu bude tvrdě proti nim), už nemusí všichni ANOnáci volit MZ jako jeden muž, klidně mohou volit Drahoše, ono to bude dokonce i lepší, on totiž ZM, když je zahnán do kouta, tak je nevypočitatelný, plán B je téměř připraven, Drahoš totiž bude ctít ústavu a tahle jistota je nadevše.

0 0
možnosti
MK

RvRvRv Zaujatost a ještě pokrytecké mlčením o tom, jak by nás pan vítač tisíců migrantů zatáhl do islámského mlýnků na západě, kde se denně mele demokracie.

2 0
možnosti
Foto

Karel Gott: Podpořím toho, kdo se osvědčil jako prezident. (volně citováno).

A s Babišem se mýlite, jemně ho upozornil, jak má vystupovat, aby si získal další polovinu voličů ANO. Hraje se o 700 000 hlasů.

3 1
možnosti
MM

Vaše "volná" citace je zcela nepřesná, až lživá! Máte to zapotřebí? Asi ano!:-P

0 1
možnosti
Foto

Pro autorku, víc než pro kohokoli jiného, platí: Přání otcem myšlenky.

4 3
možnosti
AL

Touha po moci je veliká a v boji za získání moci jde u bezzásadového člověka všecko stranou, i to, co říkal třeba předevčírem. Dnes klidně bude tvrdit pravý opak, protože cítí, že se to lidem líbí.

7 1
možnosti
Foto

Připomíná mi to chování jednoho, celý život ohebného, akademika.

3 3
možnosti
ED

V posl. větě mi vypadlo, že tedy p. Z. podporuje p. B. To je důležité - proto ho hlavně volí, jó?

2 0
možnosti
ED

Augiášův chlév nebude čistit rozhodně Drahoš, ale Babiš, to je jasné jak houska na krámě, "Jen blbec nemění své názory" - tuto hlášku Zemana opakuje už dost otřepaně a nechutně pan akademik dokola, Gott jmenovitě neslíbil, že bude volit Zemana, ale z jeho vyjádření před volbami - teď nechci uvádět detaily, to tak nějak vyplývaloa Z. to říkat asi neměl, to je pravda, a poradit - tedy B. panu Z. o odstranění poradců - není tedy zrovna taktické (ale kdo ví?), ale asi si to p. B. myslí, jako řada spoluobčanů, a řekl to na plnou hubu, tak co? Uvidíme, jak se vše vystříbří - já, který minule volil knížete a ne Z. jsem si udělal malý průzkum: v TV vyšlo že Z. volí prostý nevzdělaný lid - moji čtyři kamaradi - VŠ, budou volit Z., protože suchý nic neříkající akademik jim naprosto nevyhovuje, no a rozhodující je pro ně to, že podporuje p. B.!!

4 4
možnosti
PP

Pro nadutého tajtrdlíka vyplývalo. Měl si to přečíst ještě dvakrát.

0 2
možnosti
MB

Kdyby člověk nežil reálně v kotlině české - a pouze vycházel např. z výroků a článků, tak je asi úplně zmaten ! Zeman - U Unipetrolu Babiš projevil svou záludnost - není důvěryhodný = Milý Andreji přeji, ti jako premiérovi vše dobré ... Nepodpořím nikoho, kdo má něco společného s érou Václava Klause, opoziční smlouvou a se systémem korupce politických stran, který zde Klaus se Zemanem úspěšně vybudovali. , říká dříve, A.Babiš = Budu volit prezidenta Miloše Zemana, svého známého spojence =

M. Kalousek je politický chameleon a Hnutí by se před ním mělo mít na pozoru ! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik