Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslíte (a píšete) tady tyto bláboly zcela vážně? Vy musíte mít tu vaši hlavu sakramentsky zmasírovanou. Už jen to, že tady dáváte za vzor Palacha (a nepokrytě jeho čin obdivujete jako hrdinský) o něčem svědčí, a to si ke svému popisku k blogu ještě důležitě napíšete, že si vážíte života. To je přesně to, čeho si Palach nevážil. Jen duševně slabý či chorý jedinec jako Palach si v takovém případě sáhne na život. Jakýkoliv nesouhlas se projevuje jinými způsoby, ale rozhodně ne dobrovolným odchodem ze života a ještě k tomu upálením.

0 0
možnosti
Foto

P22e88t26r 49P16a53j71e30r

12. 1. 2018 14:25

Můžete mi říct, kteří politici reprezentují tzn. západní demokracii a co reprezentují ti "druzí"? Co tu pořád strašíte nějakou totalitou a vládou jedné strany. K tomu máme stejně daleko jako má SA k demokratickému státu. A pokud se z vašeho života vytrácí slušnost a lidé okolo vás jsou arogantní, tak u mě to tak není. Tak nás neházejte všechny do jednoho pytle a mluvte jen o svém životě! Vaše blogy jsou takové pele-mele, ale hlavně nadávání na Babiše a Zemana. A s tím Palachem jste to přehnala. Co vy můžete vědět, čemu by se divil???

2 0
možnosti

Sem se to nevejde, ale chcete-li, přečtěte si na vedlejším mém blogu příspěvek: "Závist..........."., kde jsou údajně i slova význ. rodu ke kauze - a ty bych tesal do kamene!

2 0
možnosti

Promiňte já si nevážím ani jednoho protože i když do PS nastupují s ideály tak zakrátko je politika semele a stanou se z nich poslanci pro které jsou peníze až na prvním místě. Podívejte se na některé dlouhosloužící poslance ti se podíleli na tom srabu ve kterém jako republika jsme

2 0
možnosti

To znamená, že vážíte zásadových lidí a z toho vyvozuji i stran. To se mi jeví, že ze všech v parlamentu jsou nejzásadovější komunisté, kteří i přes naléhání nezměnili jméno strany!

Jinak v parlamentu sedí v těch demokratičtějších stranách samy političtí turisté!!

2 0
možnosti

:-)......Paní autorko, teĎ jsem si na FB přečetl zprávu OLAFu a komentář IMOBY. Možná, že se ještě bude Kalousek se Sobotkou, kteří se zřejmě svým anonymním udáním v tomto angažovali, Babišovi omlouvat!

A zřejmě to bude také jeden z důvodů, proč Babiše a Faltýnka nevydat k trestnímu stíhání! To zase bude v parlamentu řevu. Už se těším ! RvRvRv

2 2
možnosti
Foto

A ještě k tomu nadpisu článku. Jistě, vážit si některých poslanců možné lze. Tak třeba, kdyby ve volném čase pomáhali ošetřovat finálně nemocné lidi v hospicích. Nebo, kdyby někomu zachránili život darováním kostní dřeně.

No, nakonec třeba i "obyčejné" pravidelné a bezplatné darování krve by mohlo stačit.

To ovšem žádného z "čestných" pánů poslanců a ani autorku vůbec, a ani náhodou nenapadne. Ona jejich postoje "vysoce hodnotí" a "váží si jich" prostě proto, že útočí na politického protivníka.

Na tom ovšem nic zásadového a ani čestného není a vážit by si jich mohl pouze bloude nebo politický fanatik.

2 0
možnosti
Foto

Mě jen udivuje to škatulkování. Všechno, co se řekne proti Babišovi je pravda, ale vše, co se řekne proti policejnímu prezidentovi a vyšetřovateli té kauzy je pomluva a lež.

Takto se, ovšem, paní autorko k tomu konci demokracie opravdu asi dopracujeme. Ale spíše zásluhou Vámi preferovaných politiků, než pana Babiše.

2 0
možnosti

a/ Proč sem motá Palacha, b/ nepravom. ods. Komárek ne za pomluvu, ale že uvedl nepravosti pol. náč., c/ prokáže-li se, že vyšetř. Nevt. spolupracoval s mafií, tak přece nemůže vyšetřovat, d/ ten obrovský hon medií na B. musí být něčím organizován, ne?,e/ neprobírejte minulost úsp. podnikatele, která je vyřešena, ale sledujte úspěšnost v podnikání, politice (EET - výběr daní apod.) o oblibu u lidí (29,5%, dnes 35%, zítra 51%?), f/ pocit, že to jde s demokracií do kopru po každých volbách, jak píše P.V. - co tím chce říci - demokracie=vláda lidu, nejen P.V., cos lide navolil, to máš, né?

2 0
možnosti

Pánové budou jistě vydáni a soud rozhodne, jsem zcela zásadně pro .

Na druhou stranu ANO nepřivedlo do politiky kmotry a nezapojilo se v politice předchozích kauz, které konec konců nastartovalo jeho volební výsledky.

Kromě nových politických stran se podílely všechny ty ,,demokratické" kterých si pani autorka tak velmi váží.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik