Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P22e27t67r 38M82a62c59h17á43ň

20. 12. 2017 16:05

Hrabete se v bezvýznamných banalitách-vámnevonící lidi v MHD, tyhle "socky" ve stupidním pořadu, na který nemusíte koukat.....a podobně. Připomínáte mi blogera, MUDr. Hatalu. Hatalovi taky pořád něco vadí, často kraviny, kvůli kterým napíše zbytečný blog...Pište radši příběhy, jde Vám to a čte se to mnohem lépe. Díky

1 0
možnosti
RJ

R72a56d92e56k 89J79a22r53o42š

17. 12. 2017 17:16

Berte to jako panoptikum exhibicionistů a totálních lůzrů...

0 0
možnosti
ZB

Upřímně, celé to působí, že si autorka potřebovala zvednout sebevědomí, tak si našla "socky", na kterých může předvést svou imaginární nadřazenost.

Ano, Prostřeno je blbost, ale tenhle autorčin blábol ještě větší.

A ne, opravdu nemám s celou soutěží nic společného, to jen pro šťoury, co by chtěli psát něco o potrefené huse. Jen nemám ráda podobně arogantní vyjadřování uvedené v článku.

4 1
možnosti

Zajímavé, že arogantní a povýšenecké jednání jistých diskutujících, jmenovitě Palkové, která jiného nazývá jednoduchým, plusujete. Takové selektivní kárání, že?

0 1
možnosti
Foto

jestli máte paní Vlachová pocit, že neférové formy boje a soutěže používají jen socky co byste řekla o naší politické scéně? A o nebo zdejším prostoru-zde jde primárně o psaní-máte pocit že největší čtenost a karmu mají skutečně ti nejlepší a nebo zde jsou jiné faktory;-D? Nemluvě o diskuzích-mínusování plusování netransparentnost identity diskutujících osobní útoky a urážky místo diskuze na téma -aniž bych tvůrce onoho pořadu obhajovala není to jen zrcadlo naší společnosti? Ostatně i vy sama-přestože jde o vaření, rozboru a popisu zevnějšku těch dvou žen jste věnovala víc pozornosti než tomu jak uvařily-jak podobné některým zdejším diskutérkám které se věku a zevnějšku blogerek věnují víc než tomu co dotyčné napsaly;-D

1 3
možnosti

Proboha jak to souvisí? Vy už jste s tím vzhledem tak posedlá, že plevelíte i diskuzi o reality show.

0 0
možnosti

Mrzí mě, jak se toto zvrhlo...televizi nijak nesleduji, ale samozřejmě televizor vlastním a je to spíše kulisa. ( I když v poslední době slouží jako radio) Moje máma (důchodkyně) tyto pořady sledovala, protože ze začátku se opravdu něco dověděla a přiučila ohledně vaření.Často jsme jí z internetu stahovala nějaké recepty.Dnes je to reality šou o tom, kdo je hloupější, agresivnější apod. Moc mě toto mrzí, že se televize k tomuto propůjčují :-( ( jejich majitelé), stále je těch co to sledují více, než těch co to nesledují. Třeba se jednou opět dočkáme, že zvítězí logika a selský rozum nad byznysem za jakoukiliv cenu !!!

3 0
možnosti
Foto

Měla jsem z Vás pocit, že jste učitelka... pokud učitelka použije slovo socka, měla by dát výpověďRv. Pokud to používáte a učitelka nejste a přesto máte potřebu se na to dívat a pak sem tohle psát, v exhibici jste ještě horší. Ostatně pořad o jak říkáte ,,sockách,, má menší frekvenci než Vaše článkošťavení, máme-li tu chvilku upřímnosti.

5 4
možnosti

Z jakého titulu Vy určujete, kdo smí a nesmí co říkat a zda má dát či nedat výpověď? To už je to tady zase? Novodobá soudružka z kulturního výboru?;-€

0 1
možnosti
Foto

kdo soutěží má nějaký konkrétní ikdyž pofidérní záměr- kdo to ale sleduje je možná víc socka než ti které kritizujete -jak ostatně naznačuje také komentář paní Korbelové

3 3
možnosti

Chápu, že Vy, jakožto pravidelná účastnice těchto obskurních reality show, se ozvat musíteRv

2 2
možnosti
EK

Já nevím, mě prostě výraz socka štve, zvláště od někoho, kdo se tváří jako dáma.

4 4
možnosti

Mně to neštve, protože ten výraz používám také, asi bych tedy taky měla dát podle paní Kiehlbergerové v práci výpověď a jít si pak stoupnout na úřad práce. A nepoužívám ho vůbec v souvislosti s majetkovými poměry dotyčného, ale s určitými podivným sociálním chováním. Pro mě ten výraz je případě účastníků těchto a podobných realitních show naprosto na místě.

0 0
možnosti
Foto

J95a45n80a 30M10a42j39o89v90á

16. 12. 2017 15:34

Díváte se na to, abyste mohla kritizovat?

4 2
možnosti
Foto

docela výjimečně s vámi souhlasím;-)

0 1
možnosti
Foto

tahle soutěž není o těch, co umí vařit, ale o těch, co to neumí.

Je to šmírácká šou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,80
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik