Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebuďte prosím tak nekompromisní a suďte alespoň trochu objektivně. Na tzv. normalizaci bylo zásadně špatné to, že to byl režim socialistický. A to je vada neodstranitelná.

Ale na rozdíl od let 1956-1968 se život lidi po hmotné stránce velmi zlepšil, o tom nemůže být sporu.

Oproti letům 1966-1969 se ale zhoršilo cestování. A dozor KSČ a StB? To neumím posoudit, nemám srovnání.

1 5
možnosti
Foto

A dozor KSČ a StB? Pane Dvořáku vždyť vy víte nejlépe, jak to bylo proč lžete.

3 0
možnosti
Foto

Proč nejde MZ na odpočinek?

Jak jsem dnes napsal u jiného blogu:

"Při první kandidatuře mu šlo hlavně o uspokojení jeho ega a pomstu 10 let staré zrady, při této kandidatuře mu jde o uspokojení jeho ega a uspokojení jeho ega... neboť je tak velké. A možná mu jde ještě trochu o to, aby se v penzi nenudil a malinko si přivydělal."

P.S.: SH může na vozíku vyrazit kdy chce a kam chce, což by prezident nejspíš neměl.

4 1
možnosti
Foto

A co je Vám, prosím, do toho? Jste Vy v penzi? A jestliže ano, nutil Vás někdo.

Jen ať si své mistečko na slunci vybojuje pan Drahoš, či jiný expert v rovném přímem boji, jak se má.

0 5
možnosti
Foto

Koukněte se na pana Stephena Hawkinga, ve srovnání s ním je po fyzické stránce prezident naprosto OK. Co je pro výkon funkce prezidenta důležitější? Dobrá fyzická kondice nebo fungující mozek? Touha je zázrak, kámo.

1 3
možnosti
Foto

Ale shodneme se snad v tom, že zdravotní stav má dost velký vliv na jednání jedince. Pokud vás budou bolet zuby, těžko můžete se soustředit na řešení nějakého problému. Tedy základním předpokladem výkonu prezidentské funkce je nemít chrup.

0 0
možnosti
Foto

Pan Zeman opravdu nepůsobí jako zdravý člověk. Přeji mu hodně zdraví a vám paní pisatelko také.

0 0
možnosti
Foto

To je předposlední předbrežněvovské stádium. Brežněva nakonec už také jen nosili. Ale co se týče lhaní, tak je to už brežněvovské stádium poslední. Nikomu nekze přát špatné zdraví. Ale náš pan prezident se velmi rád chlubí jak celý život kouří a holduje alkoholu. Dává to na obdiv a vychvaluje to. Tohle jsou už jen logické důsledky. Zasloužil by si odpočinek. Takhle napáchá ještě víc škod, ale bohužel už ne úmyslně, ale nevědomky.

8 0
možnosti
Foto

Ale mluví mu to stále dobře, ne?

0 0
možnosti
Foto

Proč se domníváte, že neuropatie dolních končetin představuje zásadní překážku výkonu funkce prezidenta? A jaký sportovní výkon by měl kandidát na prezidenta splnit, aby podle vás byl schopen dělat prezidenta?

0 3
možnosti
PJ

P13e11t27r 22J47í63l61e98k

1. 11. 2017 6:48

Pan president přece sportovní výkon předvedl: Jel na lyžích! Foto bylo zveřejněně ve všech Babišových novinách. Měl na zádech ruksak, tudíž musel jet někam hodně daleko, a musel mít zásoby sebou! Hůlky měl do pasu, což dokazuje jeho skvělé schopnosti, neboť takto by si netroufali vyjet ani mnozí mladší běžkaři!

5 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik