Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím si, že problém české politiky a českého národa je mnohem hlubší než píšete. Velmi zajímavé čtení je zde

http://www.zn2.news/

Je to dlouhý článek, ale jistě stojí za to si jej - třeba po částech - celý přečíst. Dle mne ja na 90 procent pravdivý.

0 0
možnosti
JB

J46a54n 90B57u98r53i87a90n

24. 10. 2017 7:24

Já myslím, že ty tradiční strany si tu za ta léta vytvořily jakési nepsaná pravidla a ANO k jejich překvapení podle nich nehrálo. Bylo ve vládě a přitom se stále tvářilo jako opozice. Cokoli se povedlo, tak si přisvojilo, cokoli se nepovedlo, tak za to mohl Kalousek z dob minulých nebo Sobotka.

A Sobotka to takhle 3 roky nechával - v podstatě vládu před veřejností nereprezentoval - to dělal Babiš. No a když se socialisti vzbudili, tak jednak už bylo pozdě a pak tím jen přihráli zbytek svých hlasů Babišovi.

1 0
možnosti
Foto

Dovolím si dvě poznámky. Zaprvé, šanci v roce 2013 nedaly Andreji Babišovi ani ČSSD a ani kdu-čsl. Naopak každá z těchto stran využila šance sestavit vládu. Bez kterékoli z nich by to prostě nešlo. Šanci těm stranám prostě dali voliči.

A za druhé. Při tak markantním volebním výsledku bude každý kdo půjde s Babišem do koalice hrát druhé housle.

A něco off record. Jestli stejně "umně" Jak se pan Sobotka choval v politice se chová i soukromém životě Tak to bych s ním klidně poslal manželku na 14 dní na all inclusive.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik