Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J48a22r63a 61R61a61n95k

17. 9. 2017 3:14

To Vam nezavidim, sledovali jsme cele noci na CNN, MCNBC, BBC a hned po prvnim dnu v Hustonu jsme posilali penize na Cerveny Kriz.

0 0
možnosti
PZ

My jsme Irmu v Orlande prozili v poradku. Pro jistotu jsme pribili desky na okna,udelali zasoby benzinu a vody. V Pondeli rano Irma prisla,vitr dost silny ale elekrina nam nevypadla ( coz jsme meli stesti) druhy den po ulici hodne vetvi ze stromu.

Nektere semafory nefungovaly a hodne lidi nemelo proud ale davaj to rychle do poradku.

0 0
možnosti
Foto

Každý svého štěstí strůjce. Léta tady na svém blogu haníte nedemokratické systémy, ale musíte tam letět na dovolenou. A pak se divíte a divíte. Nehledejte chyby stéle všude kolem sebe ale spíše.....víte už? Jinak Vaše blogy jsou dobré a čtu je rád:-)

2 1
možnosti
MB

Tak to vám opravdu nezávidím!

Na Kubu bych nejela v žádném případě! Ani kdyby tam neřádila zrovna Irma. Proč? Před třemi lety tam byli přátelé, jejich zážitky nás fakt bavily. Ale když mi jejich dcera (tehdy 10 let) na otázku, co Kuba? řekla: teto, já už vím, jak vypadá bída! - ztratila jsem touhu "ostrov svobody" poznat osobně.

2 0
možnosti
BD

Již jsem dokonce četl,že ty hurikány zařídili Rusové pomocí vojenské meteorologické techniky. To jsou frajeři !

0 0
možnosti
ER

Docela Vas chapu.My jsme prozili 3 hurikany.V roce 1987 Emily,1988 Gilbert a v 1998 Georg.Mame jiz 35 let farmu v centralnich Cordillerach Dominikanske republiky,hodne daleko od civilizace.Pomoc v pripade nutnosti zadna,spoleh na vladu neni.Zvladli jsme vsechny.Nejhorsi byl Georg,sel okem pres nas

Nyni nas ohrozuje dalsi tropicka deprese,moznost hurikanu 90 procent

3 0
možnosti

", ale autentické zážitky systému, jenž je vůči člověku nepřátelský. A tím je komunismus..." hm, ta tečka se povedla, hotový Rudý právo naruby;-D

2 0
možnosti
Foto

Dobrodružství, které je lepší nezažít. Karma za dobrý konec - jste doma.

Cestovku bych rozhodně nenechala v klidu, ale rozumím tomu, že člověk zvažuje, jestli se dál hádat nebo ne.

1 0
možnosti
Foto

Už se těším na pokračování. Tento článek jsem přečetl "jedním dechem" a úplně jsem si to představoval v reálu. I když Vámi prožitou dovolenou si představit ani ve snu určitě nejde . . . ;-)

1 0
možnosti
Foto

Dnes Vám dávám karmu.

Myslím si, že by stálo za to zažalovat cestovní kancelář. Důvodem je zcela jistě to, že Vás vyslali do míst, o nichž se ještě před odletem vědělo, že bude v místě hurikánu. Měli Vám nabídnout jinou - bezpečnou - destinaci, nebo vrátit peníze. Vyslat někoho nezkušeného /tedy Čecha/ do oblasti, kde jde o život, je prostě nezodpovědné a CK by měla dostat na pamětnou.

V USA se všichni soudí /někdy až absurdně/, ale jejich cestovka v podobném případě raději vyšle evakuační letadlo, než aby riskovala zranění či smrt klienta.

Musí nastat situace, že po podobném excesu zmíněná CK skončí a ty další si dají pozor.

P.S. Vůbec nezmiňuji šváby na pokoji, což je rovněž důvod neubytovat se a požadovat jiný hotel bez těchto přítulných zvířátek.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik